deppy_k Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Ας πω κι εγω την ιστορία μου.. κατ’αρχην καλησπέρα σας, και χρόνια πολλά για όσους γιορτάζατε χθες. Λοιπόν, εγω παρηγγειλα 2 μπρελόκ κι ένα λουράκι λαιμού από eshop στην Αγγλία, συνολικής αξίας 35€. Η παραγγελία έγινε στις 31/07, απεστάλη στης 03/08, μπήκε ΓΕΤΑ ΑΘΗΝΑΣ στης 07/08 και μέχρι σήμερα είναι ακόμα εκεί. Τι στον άνεμο έχει πάθει και "κόλλησε" εκεί;🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 41 λεπτά πριν, deppy_k είπε Τι στον άνεμο έχει πάθει και "κόλλησε" εκεί;🙄 Δημόσιο + άδειες Αυγούστου = Καθυστέρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deppy_k Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δημόσιο + άδειες Αυγούστου = Καθυστέρηση Καλή φάση, το είχα ξεχάσει αυτο🤦🏻♀️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deppy_k Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Στις 16/8/2024 στις 3:51 ΜΜ, deppy_k είπε Καλή φάση, το είχα ξεχάσει αυτο🤦🏻♀️ UPDATE: Είδαμε το φως το αληθινό, μετά από 19 ημέρες! Έγινε το θαύμα επιτελους, ευελπιστώ να το παραλάβω σύντομα!🤩 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deppy_k Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Στις 26/8/2024 στις 12:28 ΜΜ, deppy_k είπε UPDATE: Είδαμε το φως το αληθινό, μετά από 19 ημέρες! Έγινε το θαύμα επιτελους, ευελπιστώ να το παραλάβω σύντομα!🤩 Καλησπέρα σας, το δέμα μου έφτασε σήμερα 28/08 το πρωί στην Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ. Εάν δεν μπορώ να το παραλάβω, καθώς βρίσκομαι σε χωριό, πόσες ημέρες μπορεί να μείνει στο ταχυδρομείο; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2 ώρες πριν, deppy_k είπε Καλησπέρα σας, το δέμα μου έφτασε σήμερα 28/08 το πρωί στην Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ. Εάν δεν μπορώ να το παραλάβω, καθώς βρίσκομαι σε χωριό, πόσες ημέρες μπορεί να μείνει στο ταχυδρομείο; Ευχαριστω. Καλησπέρα, Αν εννοείς μεχρι να το στειλουν πίσω ειναι κάπου 15 - 20 μέρες το πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deppy_k Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Εργάσιμες η με τα ΣΚ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, deppy_k είπε Εργάσιμες η με τα ΣΚ; Ημερολογιακές ημέρες. Καλά ειναι να πας μεχρι τις 14 μέρες για να είσαι safe. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deppy_k Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, sakisgri είπε Ημερολογιακές ημέρες. Καλά ειναι να πας μεχρι τις 14 μέρες για να είσαι safe. Καλημερα, η απάντηση που πήρα από τα ΕΛΤΑ είναι η εξής: Καλημέρα σας Σας ενημερώνουμε ότι οι αποστολές παραμένουν στα ταχυδρομικά καταστήματα για 20 ημερολογιακές ημέρες. Θα ξεκινήσουν να μετρώνται από σήμερα που θα έρθει το ειδοποιητήριο, η απο την αμέσως επόμενη ημέρα; Ευχαριστω. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από deppy_k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a40ntistos Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2 ώρες πριν, deppy_k είπε Καλημερα, η απάντηση που πήρα από τα ΕΛΤΑ είναι η εξής: Καλημέρα σας Σας ενημερώνουμε ότι οι αποστολές παραμένουν στα ταχυδρομικά καταστήματα για 20 ημερολογιακές ημέρες. Θα ξεκινήσουν να μετρώνται από σήμερα που θα έρθει το ειδοποιητήριο, η απο την αμέσως επόμενη ημέρα; Ευχαριστω. Από που σου ερχόταν και πόσες ημέρες έκανε για να φτάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deppy_k Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Από Αγγλία ξεκίνησε 03/08 και έφτασε Ελλάδα 07/08, όπου από τοτε ήταν στο τελωνείο, μέχρι τις 26/08 και έφτασε στην Πάτρα στις 28/08. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deppy_k Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου UPDATE: το δέμα παρελήφθη, όλα καλά!🤩 Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!🙏🏻 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godjet Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου θα ήθελα να ζητήσω την άποψη σας. Είχα παραγγείλει ένα mini pro 50 alldocube (από την ίδια την εταιρεία) αλλά σχεδόν την ίδια στιγμή αποφάσισα να το ακυρώσω. Παρόλο που τους έστειλα ακύρωση και μήνυμα με αγνόησαν και το έστειλαν από την Ισπανία. Τώρα είναι καθ' οδόν. Σε συνομιλία μαζί τους, μου είπαν ότι μπορώ να μην το παραλάβω και θα μου κάνουν επιστροφή χρημάτων όταν επιστραφεί. Τι γνώμη έχετε; Να τους εμπιστευτώ ή θα με εξαπατήσουν; 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariade9 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Γεια σας. Έχω στείλει ένα συστημένο από Λάρισα για Θεσσαλονίκη στις 2/9 και στις 5/9 λέει ότι παραδόθηκε. Ο παραλήπτης δεν το έχει λάβει,στα κεντρικά (Αθήνα) μου είπανε ότι παραδόθηκε. Τι μπορεί να έγινε? Λέει ψέματα ο παραλήπτης? Εγώ τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μπορείς να πας στο ταχυδρομείο και να κάνεις αίτηση αναζήτησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα