doctor_pin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, aces είπε Λογικα ναι μετα το brexit to UK θεωρειται 3η χωρα εισαγωγης & εχει δασμους/τελωνειο Τιμοκατάλογοι ΕΛΤΑ (Ειδικά Τέλη Εκτελωνισμού) https://mediaeltaportal.dev.ibserver.gr/images/0/0/idiwtes/4_idika_teli_ektelonismou_gr_07_2021_2_1_.pdf Μαλιστα... ελπιζω μην εχει βαλει καμια χαζομαρα ο αλλος και ψαχνω παει ενα 10ρικο υπερ Μπορις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Στις 25/7/2023 στις 12:21 ΜΜ, doctor_pin είπε υπερ Μπορις Δεν είναι πια πρωθυπουργός αυτός. Ο Σουνακ είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor_pin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Στις 2/8/2023 στις 3:51 ΠΜ, xtrmsnpr είπε Δεν είναι πια πρωθυπουργός αυτός. Ο Σουνακ είναι. Και παλι φιλε εμεις την πληρωνουμε (οπως και οι Αγγλοι) προσπαθεις να φερεις κατι απο εκει και λες 100 φορες Κινα. Στο θεμα μας , χρεωση 10€ και ολα καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Εχω παραγγειλει απο ebay απο 13 ιουλιου και ερχετε μεσω speedpak, 20 ιουλιου περασε τελωνειο στην Ολλανδια και 25 εφτασε ελλαδα. Απο τοτε δεν εχω απολυτως τιποτα, καμια ενημερωση και το tracking δεν δειχνει τπτ. Θα ερθει με απλο ταχυδρομιο, πως μπορω να το ψαξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, imr είπε Εχω παραγγειλει απο ebay απο 13 ιουλιου και ερχετε μεσω speedpak, 20 ιουλιου περασε τελωνειο στην Ολλανδια και 25 εφτασε ελλαδα. Απο τοτε δεν εχω απολυτως τιποτα, καμια ενημερωση και το tracking δεν δειχνει τπτ. Θα ερθει με απλο ταχυδρομιο, πως μπορω να το ψαξω? Βάλε μια το tracking number που εχεις εδώ https://parcelsapp.com/ και δες πάνω δεξιά αν έχει next tracking number και ποια μεταφορική θα σου το παραδώσει, όπως στη φώτο που ανέβασα για παράδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, sakisgri said: Βάλε μια το tracking number που εχεις εδώ https://parcelsapp.com/ και δες πάνω δεξιά αν έχει next tracking number και ποια μεταφορική θα σου το παραδώσει, όπως στη φώτο που ανέβασα για παράδειγμα. Ναι είναι στα ΕΛΤΑ με μοναδικό status παραληφθηλε από πελάτη εξωτερικού από τις 20/7 Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2023 από imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, imr είπε Ναι είναι στα ΕΛΤΑ με μοναδικό status παραληφθηλε από πελάτη εξωτερικού από τις 20/7 Καίνε κάρβουνο ακόμα στα ΕΛΤΑ. Αν σε παίρνει ο δρόμος πέρνα από το τοπικό ταχυδρομείο σου να δεις αν ειναι εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainGR10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σε όλους, έχω λίγο ανάμεικτες σκέψεις. Το δικό μου πακέετο ήρθε απο Αυστραλία μέσω au post. Απο την μία έχω δει αυτό: Και απο την άλλη αυτό: Και δεν ξέρω αν πρέπει να αγχωθώ ή όχι.. Έχει κανείς καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor_pin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 @CaptainGR10 ναι θα σου ζητησουν λεφτα ειχε μεγαλη αξια το πακετο που περιμενεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainGR10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, doctor_pin said: @CaptainGR10 ναι θα σου ζητησουν λεφτα ειχε μεγαλη αξια το πακετο που περιμενεις? H αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποιο παραστατικό, καθώς είναι δώρο. Δεν θα έχω πρόβλημα αν είναι κάτι λίγο όπως βλέπω κατά καιρούς 15Ε. Απλά μέχρι να φανεί τι γίνεται, είμαι λίγο ανήσυχος. @Epitaph6663, @Μιχάλης Π εσείς χρειάστηκε να πληρώσετε κάτι; Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από CaptainGR10 Προστέθηκαν tag σε μέλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael150583 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Καλημέρα στην ομάδα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει πόσο είναι το κόστος αποστολής δεματος βάρους κάτω από 1 kg στην Κίνα με tracking? Βρήκα το pdf αρχείο των ΕΛΤΑ αλλά δεν εντόπισα το κόστος. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Η Κίνα ανήκει στη Ζώνη 3 (Λοιποί προορισμοί), οπότε €32 μέχρι 1kg για Α' προτεραιότητα, €30 για Β'. Όλα τα δέματα είναι ανιχνεύσιμα. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από frap73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 ρε παιδια τι εγινε καλοκαιριατικα? ποσα καταστηματα εχουν κλεισει? επαθα πλακα. εχασα κανα νεο? βγαλαν ανακοινωση? δε πιστευω να εκαναν και αυξηση σε τιμοκαταλογους. λες και επεσε χειροβομβιδα ξαφνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kofer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 31/8/2023 στις 4:15 ΜΜ, burnin είπε δε πιστευω να εκαναν και αυξηση σε τιμοκαταλογους. Φυσικά και έκαναν αύξηση από τις 27 Ιουλίου γιατί μπορούν! Και μάλιστα τα ποσά είναι εντελώς χωρίς λογική! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, kofer είπε Φυσικά και έκαναν αύξηση από τις 27 Ιουλίου γιατί μπορούν! Και μάλιστα τα ποσά είναι εντελώς χωρίς λογική! απιστευτο. θελει ο μτστκς να μας στρεψει στα κουριερ να τον μοσχοπουλησει και να φανε καμαι καλη μιζα μου φαινεται... κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα