Προς το περιεχόμενο

[Εξελιξη παραγγελιων] Παραλαβες παραγγελιων μεσω ΕΛΤΑ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 ώρες πριν, smyrali είπε

Καλημέρα, τελικά ήρθε το δέμα από UK eBay και μέσω ΕΛΤΑ αλλά από ότι είδα το τελωνείο ξαναχρεωσε Vat ενώ είχε κρατηθεί από το eBay. Έχει ποτέ κανείς ζητήσει επιστροφή ΦΠΑ από eBay? Έχω κρατήσει αποδείξεις κλπ όταν το πλήρωσα στα ΕΛΤΑ.

https://ocsnext.ebay.com/ocs/mudcwf?deptName=CollectRemitRefund

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

52 λεπτά πριν, aler45 είπε

Έχω παραγγείλει κάτι από Γερμάνια και το έστειλαν με DHL και έχει ένα tracking number μακρινάρι. Αυτό θα το φέρουν αυτοί η τα ELTA ?

Φέτος παρέλαβα 2 δέματα με DHL από Γερμανία με tracking number  CE*********DE και CI********DE μου τα παρέδωσε η DHL και μένω Λάρισα.

1 ώρα πριν, aler45 είπε

Σε εμενα ειναι μορφης 00340xxxxxxxxxxxxx65

Δεν ξέρω μήπως ειναι απλή αποστολη και έρθει με ΕΛΤΑ, γιατι η DHL έχει αγοράσει τα δημόσια Γερμανικά ταχυδρομεία.

Δες εδώ https://parcelsapp.com/  με το tracking αν έχει next tracking number η αλλιώς κάποια στιγμή όταν φτάσει Ελλαδα αν ειναι να παραδοθεί με τα ΕΛΤΑ λογικά θα φανεί.

4 ώρες πριν, aler45 είπε

Όντως με αυτούς θα έρθει γιατί δεν έβγαλε κάτι άλλο και τώρα το πρωί γράφει τα παρακάτω 

IMG_2531.jpeg

Λογικά με DHL παραλαμβάνεις, θα πάρει νέο τρακινγκ της DHL express όταν φτάσει Αθήνα. Η επόμενη στάση θα είναι Αθήνα μετά από 5 μέρες περίπου.

Ναι πριν λίγο βγήκε ένα πιο μικρο tracking και πλέον το κάνω track στο dhl express και παράδοση 7 Ιουνίου.

Επιπλέον περιμένω ένα πακέτο από την lambda tek το οποιο μια εβδομάδα ειναι κολλημένο στην Αγγλία και στην UPS μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να περιμένω

Ορίστε και το tracking

Υπηρεσία

UPS Standard®

Βάρος

3.90 KGS

Κατηγορία αποστολής

Δέμα

Προϊόν

UPS World Ease

Στάλθηκε / Χρεώθηκε στις

21.05.2023

21.05.2023
18:04
Καθ' οδόν
Αναχώρησε από την εγκατάσταση
Stanford Le Hope, United Kingdom
21.05.2023
18:29
Εκκρεμεί η αποδέσμευση του δέματός σας από εκτελωνιστή εκτός της UPS. Επικοινωνήστε μαζί του για επιπλέον πληροφορίες.
21.05.2023
17:20
Σάρωση εξαγωγής
21.05.2023
12:55
Η ετικέτα δημιουργήθηκε
Ο αποστολέας δημιούργησε μια ετικέτα, η UPS δεν έχει λάβει ακόμα το δέμα.
United Kingdom

Παιδιά μια ερώτηση η οποία ειναι εκτος θέματος με το thread αλλα πιθανώς κάποιος απο εσας να ξέρει να με βοηθήσει. 

Εχω στείλει εγω μια συστημένη επιστολή στην Αμερική και στο tracking της ΕΛΤΑ δείχνει να βρίσκεται προς εκτελονισμό στην Αμερική (χωρίς άλλες πληροφορίες) εδώ και δυο μήνες. έχει κανένας  ιδέα τι πρέπει να γίνει σε αυτή την περίπτωση?

4 ώρες πριν, diaolosh είπε

Παιδιά μια ερώτηση η οποία ειναι εκτος θέματος με το thread αλλα πιθανώς κάποιος απο εσας να ξέρει να με βοηθήσει. 

Εχω στείλει εγω μια συστημένη επιστολή στην Αμερική και στο tracking της ΕΛΤΑ δείχνει να βρίσκεται προς εκτελονισμό στην Αμερική (χωρίς άλλες πληροφορίες) εδώ και δυο μήνες. έχει κανένας  ιδέα τι πρέπει να γίνει σε αυτή την περίπτωση?

Βάλε μια το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ μήπως το παρέλαβε άλλη μεταφορική από το τελωνείο και δεν φαίνεται εκεί που το ψάχνεις τώρα, επίσης δες και πάνω δεξιά μέσα στο πινακάκι αν βγάζει κάποιο next tracking number.

Αλλιώς επικοινώνησε με τα ΕΛΤΑ.

9 ώρες πριν, aler45 είπε

Ναι πριν λίγο βγήκε ένα πιο μικρο tracking και πλέον το κάνω track στο dhl express και παράδοση 7 Ιουνίου.

Επιπλέον περιμένω ένα πακέτο από την lambda tek το οποιο μια εβδομάδα ειναι κολλημένο στην Αγγλία και στην UPS μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να περιμένω

Ορίστε και το tracking

Υπηρεσία

UPS Standard®

Βάρος

3.90 KGS

Κατηγορία αποστολής

Δέμα

Προϊόν

UPS World Ease

Στάλθηκε / Χρεώθηκε στις

21.05.2023

21.05.2023
18:04
Καθ' οδόν
Αναχώρησε από την εγκατάσταση
21.05.2023
18:29
Εκκρεμεί η αποδέσμευση του δέματός σας από εκτελωνιστή εκτός της UPS. Επικοινωνήστε μαζί του για επιπλέον πληροφορίες.
21.05.2023
17:20
Σάρωση εξαγωγής
21.05.2023
12:55
Η ετικέτα δημιουργήθηκε
Ο αποστολέας δημιούργησε μια ετικέτα, η UPS δεν έχει λάβει ακόμα το δέμα.
United Kingdom

Στο τσατ της UPS UK μου λένε να μιλήσω με τον broker αλλά δεν ξέρω ποιος είναι 

2 ώρες πριν, aler45 είπε

Στο τσατ της UPS UK μου λένε να μιλήσω με τον broker αλλά δεν ξέρω ποιος είναι 

broker = μεσίτης. Μάλλον εννοούν να μιλήσεις με τον πωλητή.

Ειναι και σε εσας πεσμένη η σελίδα των ΕΛΤΑ;

Μου ξυπνησαν αναμνησεις από περσυ με την κυβερνοεπίθεση που διαλύθηκαν τα πάντα για 2 εβδομάδες.

1 ώρα πριν, teris3 είπε

Ειναι και σε εσας πεσμένη η σελίδα των ΕΛΤΑ;

Μου ξυπνησαν αναμνησεις από περσυ με την κυβερνοεπίθεση που διαλύθηκαν τα πάντα για 2 εβδομάδες.

Ναι, αλλά δες το στο ελτα courier το ίδιο ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...