bill_viper Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 22 ώρες πριν, smyrali είπε Καλημέρα, τελικά ήρθε το δέμα από UK eBay και μέσω ΕΛΤΑ αλλά από ότι είδα το τελωνείο ξαναχρεωσε Vat ενώ είχε κρατηθεί από το eBay. Έχει ποτέ κανείς ζητήσει επιστροφή ΦΠΑ από eBay? Έχω κρατήσει αποδείξεις κλπ όταν το πλήρωσα στα ΕΛΤΑ. https://ocsnext.ebay.com/ocs/mudcwf?deptName=CollectRemitRefund Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Έχω παραγγείλει κάτι από Γερμάνια και το έστειλαν με DHL και έχει ένα tracking number μακρινάρι. Αυτό θα το φέρουν αυτοί η τα ELTA ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 52 λεπτά πριν, aler45 είπε Έχω παραγγείλει κάτι από Γερμάνια και το έστειλαν με DHL και έχει ένα tracking number μακρινάρι. Αυτό θα το φέρουν αυτοί η τα ELTA ? Φέτος παρέλαβα 2 δέματα με DHL από Γερμανία με tracking number CE*********DE και CI********DE μου τα παρέδωσε η DHL και μένω Λάρισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Σε εμενα ειναι μορφης 00340xxxxxxxxxxxxx65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, aler45 είπε Σε εμενα ειναι μορφης 00340xxxxxxxxxxxxx65 Δεν ξέρω μήπως ειναι απλή αποστολη και έρθει με ΕΛΤΑ, γιατι η DHL έχει αγοράσει τα δημόσια Γερμανικά ταχυδρομεία. Δες εδώ https://parcelsapp.com/ με το tracking αν έχει next tracking number η αλλιώς κάποια στιγμή όταν φτάσει Ελλαδα αν ειναι να παραδοθεί με τα ΕΛΤΑ λογικά θα φανεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Όντως με αυτούς θα έρθει γιατί δεν έβγαλε κάτι άλλο και τώρα το πρωί γράφει τα παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, aler45 είπε Όντως με αυτούς θα έρθει γιατί δεν έβγαλε κάτι άλλο και τώρα το πρωί γράφει τα παρακάτω Λογικά με DHL παραλαμβάνεις, θα πάρει νέο τρακινγκ της DHL express όταν φτάσει Αθήνα. Η επόμενη στάση θα είναι Αθήνα μετά από 5 μέρες περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Ναι πριν λίγο βγήκε ένα πιο μικρο tracking και πλέον το κάνω track στο dhl express και παράδοση 7 Ιουνίου. Επιπλέον περιμένω ένα πακέτο από την lambda tek το οποιο μια εβδομάδα ειναι κολλημένο στην Αγγλία και στην UPS μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να περιμένω Ορίστε και το tracking Υπηρεσία UPS Standard® Βάρος 3.90 KGS Κατηγορία αποστολής Δέμα Προϊόν UPS World Ease Στάλθηκε / Χρεώθηκε στις 21.05.2023 21.05.2023 18:04 Καθ' οδόν Αναχώρησε από την εγκατάσταση Stanford Le Hope, United Kingdom 21.05.2023 18:29 Εκκρεμεί η αποδέσμευση του δέματός σας από εκτελωνιστή εκτός της UPS. Επικοινωνήστε μαζί του για επιπλέον πληροφορίες. 21.05.2023 17:20 Σάρωση εξαγωγής Stanford Le Hope, United Kingdom 21.05.2023 12:55 Η ετικέτα δημιουργήθηκε Ο αποστολέας δημιούργησε μια ετικέτα, η UPS δεν έχει λάβει ακόμα το δέμα. United Kingdom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diaolosh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Παιδιά μια ερώτηση η οποία ειναι εκτος θέματος με το thread αλλα πιθανώς κάποιος απο εσας να ξέρει να με βοηθήσει. Εχω στείλει εγω μια συστημένη επιστολή στην Αμερική και στο tracking της ΕΛΤΑ δείχνει να βρίσκεται προς εκτελονισμό στην Αμερική (χωρίς άλλες πληροφορίες) εδώ και δυο μήνες. έχει κανένας ιδέα τι πρέπει να γίνει σε αυτή την περίπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, diaolosh είπε Παιδιά μια ερώτηση η οποία ειναι εκτος θέματος με το thread αλλα πιθανώς κάποιος απο εσας να ξέρει να με βοηθήσει. Εχω στείλει εγω μια συστημένη επιστολή στην Αμερική και στο tracking της ΕΛΤΑ δείχνει να βρίσκεται προς εκτελονισμό στην Αμερική (χωρίς άλλες πληροφορίες) εδώ και δυο μήνες. έχει κανένας ιδέα τι πρέπει να γίνει σε αυτή την περίπτωση? Βάλε μια το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ μήπως το παρέλαβε άλλη μεταφορική από το τελωνείο και δεν φαίνεται εκεί που το ψάχνεις τώρα, επίσης δες και πάνω δεξιά μέσα στο πινακάκι αν βγάζει κάποιο next tracking number. Αλλιώς επικοινώνησε με τα ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, aler45 είπε Ναι πριν λίγο βγήκε ένα πιο μικρο tracking και πλέον το κάνω track στο dhl express και παράδοση 7 Ιουνίου. Επιπλέον περιμένω ένα πακέτο από την lambda tek το οποιο μια εβδομάδα ειναι κολλημένο στην Αγγλία και στην UPS μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να περιμένω Ορίστε και το tracking Υπηρεσία UPS Standard® Βάρος 3.90 KGS Κατηγορία αποστολής Δέμα Προϊόν UPS World Ease Στάλθηκε / Χρεώθηκε στις 21.05.2023 21.05.2023 18:04 Καθ' οδόν Αναχώρησε από την εγκατάσταση Stanford Le Hope, United Kingdom 21.05.2023 18:29 Εκκρεμεί η αποδέσμευση του δέματός σας από εκτελωνιστή εκτός της UPS. Επικοινωνήστε μαζί του για επιπλέον πληροφορίες. 21.05.2023 17:20 Σάρωση εξαγωγής Stanford Le Hope, United Kingdom 21.05.2023 12:55 Η ετικέτα δημιουργήθηκε Ο αποστολέας δημιούργησε μια ετικέτα, η UPS δεν έχει λάβει ακόμα το δέμα. United Kingdom Στο τσατ της UPS UK μου λένε να μιλήσω με τον broker αλλά δεν ξέρω ποιος είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, aler45 είπε Στο τσατ της UPS UK μου λένε να μιλήσω με τον broker αλλά δεν ξέρω ποιος είναι broker = μεσίτης. Μάλλον εννοούν να μιλήσεις με τον πωλητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Πριν λίγο έφτασε στο Eindhoven Netherlands Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από aler45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teris3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Ειναι και σε εσας πεσμένη η σελίδα των ΕΛΤΑ; Μου ξυπνησαν αναμνησεις από περσυ με την κυβερνοεπίθεση που διαλύθηκαν τα πάντα για 2 εβδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, teris3 είπε Ειναι και σε εσας πεσμένη η σελίδα των ΕΛΤΑ; Μου ξυπνησαν αναμνησεις από περσυ με την κυβερνοεπίθεση που διαλύθηκαν τα πάντα για 2 εβδομάδες. Ναι, αλλά δες το στο ελτα courier το ίδιο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα