Προς το περιεχόμενο

[Εξελιξη παραγγελιων] Παραλαβες παραγγελιων μεσω ΕΛΤΑ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 ώρες πριν, totomis είπε

Αν σκεφτείς ότι έπεσες πάνω στο Πάσχα των καθολικών, τότε μάλλον φυσιολογικό ακούγεται...

Αχ, δεν το σκέφτηκα έτσι 😅 ευχαριστώ για την διευκρίνηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Mε PostNL ερχεται μεσω  ΕΛΤΑ η ΕΛΤΑ κουριερ; Μου φαινεται περιεργο να εχει φτασει συμφωνα με το PostNL και να μην εχει υπαρξει καποια ενημερωση απο ΕΛΤΑ. 

postNL.png

elta courier.png

elta.png

3 ώρες πριν, JimT1991 είπε

Mε PostNL ερχεται μεσω  ΕΛΤΑ η ΕΛΤΑ κουριερ; Μου φαινεται περιεργο να εχει φτασει συμφωνα με το PostNL και να μην εχει υπαρξει καποια ενημερωση απο ΕΛΤΑ. 

postNL.png

elta courier.png

elta.png

Συνηθως με ΕΛΤΑ αλλα δεν εχει γινει αφιξη ακόμη Ελλαδα (συμφωνα με το tracking) 

• Like 1

7 ώρες πριν, JimT1991 είπε

postNL.png

elta courier.png

elta.png

Δεν λέει ότι έχει φτάσει - Shipment is ready for transport to the country of destintion = Η αποστολή είναι έτοιμη για μεταφορά στη χώρα προορισμού. Η ενημέρωση από τα ΕΛΤΑ ειναι λίγο ότι να ναι.

Από Ολλανδία πάντα υπάρχει μια καθυστέρηση, δες το και εδώ https://parcelsapp.com/

• Like 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ξέρει κανένας πως μπορώ να αναζητήσω δέμα από amazon.de που στάλθηκε με Hrvatska posta; Τα updates που φαίνονται μέσα στο amazon έχουν σταματήσει, καμία μηχανή αναζήτησης δεν το βρίσκει και το site της Hrvatska posta δεν βοηθάει. Έχει νομίζω μία φόρμα επικοινωνίας για αναζήτηση αποστολής αλλά με το  google translate δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

58 λεπτά πριν, happiness είπε

Ξέρει κανένας πως μπορώ να αναζητήσω δέμα από amazon.de που στάλθηκε με Hrvatska posta; Τα updates που φαίνονται μέσα στο amazon έχουν σταματήσει, καμία μηχανή αναζήτησης δεν το βρίσκει και το site της Hrvatska posta δεν βοηθάει. Έχει νομίζω μία φόρμα επικοινωνίας για αναζήτηση αποστολής αλλά με το  google translate δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Από το site ως ελτα κουριερ όταν φτάσει Αθήνα. 

1 λεπτό πριν, leo066 είπε

Από το site ως ελτα κουριερ όταν φτάσει Αθήνα. 

Δυστυχώς πρέπει να έχει χαθεί :( Έλεγα μήπως μπορούσα να στείλω αίτημα αναζήτησης στην Hrvatska .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To amazon de δεν δειχνει αναλυτικα που ειναι; πχ Εχει φτασει Ιταλια; Εαν το tracking number ειναι το εξης PW....... τοτε ερχεται με ΕΛΤΑ κουριερ.

Επεξ/σία από JimT1991

1 ώρα πριν, JimT1991 είπε

To amazon de δεν δειχνει αναλυτικα που ειναι; πχ Εχει φτασει Ιταλια; Εαν το tracking number ειναι το εξης PW....... τοτε ερχεται με ΕΛΤΑ κουριερ.

Ναι μέχρι ότι πήγε Ιταλία δείχνει και μετά τίποτα. Και ναι, τέτοιο είναι το tracking. Στην αναζήτηση του Ελτά κούριερ όμως δεν τον αναγνωρίζει τον αριθμό. Να περιμένω κι άλλο άραγε ή να το ξεχάσω;

1 ώρα πριν, happiness είπε

Ναι μέχρι ότι πήγε Ιταλία δείχνει και μετά τίποτα. Και ναι, τέτοιο είναι το tracking. Στην αναζήτηση του Ελτά κούριερ όμως δεν τον αναγνωρίζει τον αριθμό. Να περιμένω κι άλλο άραγε ή να το ξεχάσω;

Και δυο δικά μου η τελευταία ενημέρωση είναι ότι έφτασαν lazio από 5/5

12 ώρες πριν, happiness είπε

Βάλε εδώ το tracking number https://parcelsapp.com/ Θα φανεί ποια εταιρία θα σου το παραδώσει και το next tracking number αν θα υπάρχει.

10 ώρες πριν, sakisgri είπε

Βάλε εδώ το tracking number https://parcelsapp.com/ Θα φανεί ποια εταιρία θα σου το παραδώσει και το next tracking number αν θα υπάρχει.

Δυστυχώς ούτε σε αυτό βγάζει τίποτα. Δεν την έχει καν αυτή την Hrvatska  έστι κι αλλιώς. Άσε, θα αρχίσω να το κλαίω και να ψάχνω καινούριο. Ευτυχώς το Άμαζον έχει κάνει refund, αλλά το ήθελα το συγκεκριμένο ρε γμτ.

• Like 1

Οταν φτασει Αθηνα και σκαναριστει απο τα ΕΛΤΑ κουριερ τοτε θα φαινεται στο tracking. Eκτος συγκλονιστικου απροοπτου απλα εχει κολλησει στην Ιταλια. 

BTW αμα δεν ερθει στην προβλεπομενη ημερομηνια μπορει να σου ερθει κανενα αυτοματοποιημενο mail απο την amazon που θα σου επιστρεψει τα μεταφορικα επειδη αργησε. Εμενα μου ετυχε απο το Ιταλικο. Σε 5-6 εργασιμες μου επεστρεψε 25 ευρω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...