burnin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 εχει πεσε ιη database των ελτα και δεν κανει αναζητηση πακετων? ή ει8μαι μονο εγω με προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, oletiras είπε Διευκρίνιση. Αυτα τα tracking δεν περνάνε καθολου απο το τελωνείο μας ή περνάνε για τυπικους λογους και συνεχίζουν την πορεία τους ατελώς για την πόρτα μας? Ξερω οτι σιγουρη απάντηση δεν υπάρχει σε αυτά και πολλες φορες αλλαζουν πράγματα. Απλα ρωταω τι γίνεται συνήθως... το τελευταιο διάστημα. Ρωτάω γιατι εχω ενα LS********NL το οποιο μπηκε-βγηκε σήμερα στο τελωνειο και δεν ξέρω αν την φάγαμε ή οχι. Λογικά δεν θα πρέπει να περάσει αφού το δέμα πήγε Ολλανδία και πέρασε εκεί Τελωνείο και ήρθε στην Ελλαδα από Ευρωπαικη χώρα εκτελωνισμένο. Έχω πάρει μερικά με "Cainiao Standard For Special Goods" δεν είχα θέμα. Είσαι σίγουρος πέρασε από τελωνείο; γράφει "Γ.Ε.Τ.Α. Αθηνας (Κ.Α.Τ.)" στο tracking; δες φώτο κάτω. Αν ναι δεν σημαίνει ότι θα πληρωσεις κιόλας η φώτο ειναι από μια παλιά ανάρτηση του nikosgiann78 στην σελίδα 69 κάνω copy-paste τι έγραψε μετά - Να δώσω και σε αυτό το forum το BSC δέμα που πήρα, και ήταν όλα ΟΚ, καθώς ο Κινέζος ανέβασε κανονικά το IOSS number όταν τύπωσε το tracking number (και εννοείτε ότι έχω πληρώσει ήδη τον ΦΠΑ κανονικότατα). Το Γ.Ε.Τ.Α. το έστειλε στο ΚΑΤ, και το δέμα το πήρε η διανομή των ΕΛΤΑ κανονικότατα, και εννοείτε δεν χρεώθηκα τίποτα. Το δέμα, δεν έχει κανένα αυτοκόλλητο από το τελωνείο και δεν έχει πάνω του τελωνειακή δήλωση (Customs declaration note). Προφανώς, όταν το scanαραν στο Γ.Ε.Τ.Α., είδαν ότι το ΦΠΑ πληρώθηκε κανονικότατα, και για αυτό μετά το έστειλαν και 'έκλεισε' από το K.A.T. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oletiras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, burnin είπε εχει πεσε ιη database των ελτα και δεν κανει αναζητηση πακετων? ή ει8μαι μονο εγω με προβλημα? οντως εχει πεσει απο το μεσημερι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα, εχω κανει μια παραγγελεια απο αυστραλια καο βλεπω οτι ειναι οτι κρατηθηκε απτους εκτελωνιστες ..(το γνωριζω οτι πρεπει να περασει εκτελωνισμο) πρεπει να κανω εγω κατι τωρα ή θα πρεπει να περιμενω ποτε θα το εκτελωνισουν στν ελλαδα; παρακατω η φωτο Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από Tzini_Gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Tzini_Gr είπε καλησπερα, εχω κανει μια παραγγελεια απο αυστραλια καο βλεπω οτι ειναι οτι κρατηθηκε απτους εκτελωνιστες ..(το γνωριζω οτι πρεπει να περασει εκτελωνισμο) πρεπει να κανω εγω κατι τωρα ή θα πρεπει να περιμενω ποτε θα το εκτελωνισουν στν ελλαδα; παρακατω η φωτο Καλησπέρα. Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Όταν φτάσει στο τοπικό ταχυδρομείο σου η θα σου αφήσουν χαρτάκι η θα σου στειλουν μήνυμα να πας να το παραλάβεις και το ποσό που θα πρέπει να πληρωσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grbuyer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Στις 2/1/2023 στις 1:41 ΜΜ, grbuyer είπε Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους παιδια εχω δεματακι απο Αμερικη απο ενα καταστημα και μου το εστειλαν με UPS Mail Innovation Priority to status γραφει item received for processing επισησ μου εδωσε εναν ακομα κωδικο τυπου LX000000000US ποσο καιρο θα κανει περιπου ποιο ειναι το επομενο στατουσ η ups θα το φερει΄;;; καποιοσ ς αν ξερει ασ μου πει παρακαλω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Το tracking των ελτα φαντάζομαι θα λειτουργήσει απο Δευτέρα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Το tracking των ελτα φαντάζομαι θα λειτουργήσει απο Δευτέρα ε; ελα ντε. μην εχουν φαει καμιαεπιθεση παλι. απο χτες εινα ισιγουρα πεσμενο. πιθανοτατα απο προχθες γιατι παρατηρησα μηδενικες ανανεωσεις των πολλων πακετων μου, στο παρσελ απ. ευτυχως σε αυτα που χρειαζομαι τρακινγκ, τα βρισκω απο τααντιστοιχα του εξωτερικου (στα πακετα που εγω εχω στειλει. σε αυτα που περιμενω, ακρα του ταφου σιωπη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, burnin είπε ελα ντε. μην εχουν φαει καμιαεπιθεση παλι. απο χτες εινα ισιγουρα πεσμενο. πιθανοτατα απο προχθες γιατι παρατηρησα μηδενικες ανανεωσεις των πολλων πακετων μου, στο παρσελ απ. . Έχει 2-3 μέρες σίγουρα γιατί το είχε ξανατσεκάρει αλλά δεν θυμάμαι πότε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grbuyer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 καλησπερα παιδια ενα δεμα απο αμερικη με USPS περασε σημερα απο εγκαταστασεισ τησ και τα ελτα κουριερ μου γραψαν αφιξη σε αεροδρομιο αποστολη αντικειμενου τωρα το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχει γραφτει τιποτα στο σαιτ ΕΛΤΑ γιατι δεν γραφει ακομα τιποτα δεχτηκαν κυβερνοεπιθεση;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, grbuyer είπε καλησπερα παιδια ενα δεμα απο αμερικη με USPS περασε σημερα απο εγκαταστασεισ τησ και τα ελτα κουριερ μου γραψαν αφιξη σε αεροδρομιο αποστολη αντικειμενου τωρα το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχει γραφτει τιποτα στο σαιτ ΕΛΤΑ γιατι δεν γραφει ακομα τιποτα δεχτηκαν κυβερνοεπιθεση;;;;;; Καλησπερα, Τα ΕΛΤΑ courier γενικά δείχνουν κάποιες ενημερώσεις παραπάνω και πιο γρήγορα από τα ΕΛΤΑ. Αλλά πιο πάνω γράψανε ότι είχε θέμα την προηγούμενη βδομάδα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grbuyer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Στις 12/1/2023 στις 12:01 ΠΜ, sakisgri είπε Καλησπερα, Τα ΕΛΤΑ courier γενικά δείχνουν κάποιες ενημερώσεις παραπάνω και πιο γρήγορα από τα ΕΛΤΑ. Αλλά πιο πάνω γράψανε ότι είχε θέμα την προηγούμενη βδομάδα. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου, πηρα τηλ τα ελτα και μου ειπαν πωσ πριν 1 χρονο περιπου το USPS εβγαλε εναν νομο με τον οποιο απογορευετε να φενονται πακετα με αρχικο γραμμα L σε συστηματα αλλων χωρων αλλα μου ειπε πωσ εχει κανονικη ενημερωση απο ελτα κουριερ οποτε αν καποιοσ αντιμετωπιζει κτ παρομοιο ελπιζω να τον βοηθησει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) FIXED Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από skar1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maltron66 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα, παιδιά. Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει, γιατί είμαι έτοιμος να πάθω εγκεφαλικό. Είχα παραγγείλει ένα επιτραπέζιο από το Etsy στις 24 του Δεκέμβρη, το οποίο ξεκίνησε από το Idaho των ΗΠΑ και έφτασε εδώ στις 4. Έκανε μια γύρα στις εγκαταστάσεις των ΕΛΤΑ μέχρι τις 13, όμως ξαφνικά βλέπω σήμερα ότι στις 18 επέστρεψε στις ΗΠΑ. Παίρνω τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και μου λένε ότι δεν ήταν δυνατόν να γίνει ούτε εκτελωνισμός (για το οποίο μάλλον ευθύνομαι εγώ) αλλά ούτε να επικοινωνήσουν μαζί μου, αφού το πακέτο δεν είχε επάνω το τηλέφωνό μου. Λέω ότι φταίω για την αδυναμία εκτελωνισμού, επειδή στο Etsy είχα επιλέξει την επιλογή "send as gift", που από ότι κατάλαβα έκρυβε την τιμή του πακέτου, επειδή φοβόμουν ότι στο τελωνείο θα έβαζαν ό,τιναναι φόρο και ήθελα να τους πω εγώ ακριβώς πόσο έκανε. Όμως δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται το πακέτο να μην είχε ούτε το τηλέφωνό μου επάνω. Άλλο να κρύβεις την τιμή και άλλο να κρύβεις τα στοιχεία επικοινωνίας του αγοραστή που καθιστά την παράδοση του δέματος αδύνατη. Τι σκατά κάνω τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, maltron66 είπε Καλημέρα, παιδιά. Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει, γιατί είμαι έτοιμος να πάθω εγκεφαλικό. Είχα παραγγείλει ένα επιτραπέζιο από το Etsy στις 24 του Δεκέμβρη, το οποίο ξεκίνησε από το Idaho των ΗΠΑ και έφτασε εδώ στις 4. Έκανε μια γύρα στις εγκαταστάσεις των ΕΛΤΑ μέχρι τις 13, όμως ξαφνικά βλέπω σήμερα ότι στις 18 επέστρεψε στις ΗΠΑ. Παίρνω τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και μου λένε ότι δεν ήταν δυνατόν να γίνει ούτε εκτελωνισμός (για το οποίο μάλλον ευθύνομαι εγώ) αλλά ούτε να επικοινωνήσουν μαζί μου, αφού το πακέτο δεν είχε επάνω το τηλέφωνό μου. Λέω ότι φταίω για την αδυναμία εκτελωνισμού, επειδή στο Etsy είχα επιλέξει την επιλογή "send as gift", που από ότι κατάλαβα έκρυβε την τιμή του πακέτου, επειδή φοβόμουν ότι στο τελωνείο θα έβαζαν ό,τιναναι φόρο και ήθελα να τους πω εγώ ακριβώς πόσο έκανε. Όμως δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται το πακέτο να μην είχε ούτε το τηλέφωνό μου επάνω. Άλλο να κρύβεις την τιμή και άλλο να κρύβεις τα στοιχεία επικοινωνίας του αγοραστή που καθιστά την παράδοση του δέματος αδύνατη. Τι σκατά κάνω τώρα; Εφόσον έφτασε πίσω Αμερική. Μιλάς με πωλητή και του λες να στο ξαναστείλει και μοιραστείτε τα έξοδα πχ. , Αν δεν το θέλεις πλέον να σου κάνει refund Επίσης να σου βάλει το τηλέφωνο σου. Γενικά σαν χωρα και η σχέση με το τελωνείο είναι σάπια. Έχω φίλους έξω που δεν έχουν θέμα με gift μέχρι κάποιο ποσο...δεν πληρώνουν κάτι έξτρα Αλλά εδώ όχι από 0.01 cent να πληρώσεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα