leo066 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mlaoslab είπε Καλησπέρα, περιμένω ένα δέμα από Ebay Γερμανία και τα Ελτα μου ζητάνε 2.5 ευρώ. Προς τι αυτό το κόστος αφού προέρχεται απο ΕΕ Από που στο έστειλαν? Για να ζητάν 2.5 ευρώ τελη εκτελωνισμού στο έστειλαν από χώρα εκτός ΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheStranger80 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Ο αδερφος μου πηρε κατι απο Aliexpress και σημερα το παρελαβε απο τα ΕΛΤΑ με 2.5ε κοστος. Τι στο καλο, πλεον δεν πληρωνονται αυτα απο πριν στο Aliexpress; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Διάβασε τα τελευταία μηνύματα εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grbuyer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 καλησπεραααα στην ομαδαρα θελω να ρωτησω κτ μου εβγαλε σημερα το αλι αυτο [GR] At local delivery centerCarrier note: Arrive at local delivery office 2022-11-22 18:53:00 GMT+8 σε ποσο καιρο θα μου ερθει;;;; εφτασε ελλαδα ετσι 6 ώρες πριν, mlaoslab είπε Καλησπέρα, περιμένω ένα δέμα από Ebay Γερμανία και τα Ελτα μου ζητάνε 2.5 ευρώ. Προς τι αυτό το κόστος αφού προέρχεται απο ΕΕ σε χρεωσαν διοτι μπηκαν στην διαδικασια να το ψαξουν ή να το ανοιξουν μαλλον για λογουσ ασφαλειασ και σε χρεωσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, TheStranger80 είπε Ο αδερφος μου πηρε κατι απο Aliexpress και σημερα το παρελαβε απο τα ΕΛΤΑ με 2.5ε κοστος. Τι στο καλο, πλεον δεν πληρωνονται αυτα απο πριν στο Aliexpress; Μάλλον ο τρόπος αποστολής που επιλέχτηκε ήταν "Cainiao super economy for special goods" με αυτόν τον τρόπο αποστολής το δέμα πάει Ουζμπεκιστάν και μετά έρχεται Ελλάδα και σχεδόν πάντα περνάει τελωνείο με 2,50€ κόστος. Όλοι οι άλλοι τρόποι αποστολής είτε ειναι Cainiao είτε ειναι Aliexpress ειναι ασφαλής δες μια σελίδα πίσω (158) έχω λίστα αν σε ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πακετάκι από Αγγλία, με προπληρωμένο ΦΠΑ, από IOSS partner (SEIKOMODS), έρχεται εδώ και τα ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο του βαράνε διπλό ΦΠΑ έτσι να γουστάρουμε, με ετικέτα πάνω από την κανονική. Α, και επτάμιση έουρα για τους καφέδες ναούμ. Στέλνω μνμ στον πωλητή Αγγλία...και φυσικά τα έπαιξαν οι άνθρωποι με τους βλαμμένους εδώ. Άρνηση παραλαβής, κλάμα στην προϊσταμένη στο ταχυδρομείο να μην κρατήσει το δέμα 20 μέρες αλλά να το γυρίσει άμεσα...και αν/όταν το λάβει ο πωλητής θα πάρω τα λεφτά μου πίσω. Αυτοί είμαστε λολ. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από Dante80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Dante80 είπε Πακετάκι από Αγγλία, με προπληρωμένο ΦΠΑ, από IOSS partner (SEIKOMODS), έρχεται εδώ και τα ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο του βαράνε διπλό ΦΠΑ έτσι να γουστάρουμε, με ετικέτα πάνω από την κανονική. Α, και επτάμιση έουρα για τους καφέδες ναούμ. Στέλνω μνμ στον πωλητή Αγγλία...και φυσικά τα έπαιξαν οι άνθρωποι με τους βλαμμένους εδώ. Άρνηση παραλαβής, κλάμα στην προϊσταμένη στο ταχυδρομείο να μην κρατήσει το δέμα 20 μέρες αλλά να το γυρίσει άμεσα...και αν/όταν το λάβει ο πωλητής θα πάρω τα λεφτά μου πίσω. Αυτοί είμαστε λολ. Ο λογος που περασε τελωνειο ηταν λογω λαθος στοιχειων? Στις 21/11/2022 στις 8:02 ΠΜ, sakisgri είπε Συμφωνώ με αυτό που λες. Αλλά άμα το δέμα έρθει από τρίτη χώρα σχεδόν πάντα θα περάσει τελωνείο και ας έχεις μιλήσει πιο πριν με τον πωλητή να ενημερωθεί το IOSS και σου λέει ναι ενημερώθηκε κανονικά. Αυτο ειναι λαθος. Εφοσον υπαρχει το IOSS και τα στοιχεια ειναι σωστα περασμενα δεν περναει τελωνειο. Στην τελευταια αγορα απο iherb που ηρθε απο αμερικη δεν περασε τελωνειο διοτι τα στοιχεια τα εβαλαν σωστα. Εφτιαξαν την διαδικασια Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από FarCry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ εντάξει παραλαμβάνω αύριο πακέτακι απο florida Αξιας 28USD με fedex priority χωρις να προπληρωσω φορους η κάτι Δεν είχε κάποια έξτρα χρέωση τελωνειο η φορο απλά πέρασε έλεγχο Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από aler45 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μιχάλης Π Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, aler45 είπε Εγώ εντάξει παραλαμβάνω αύριο πακέτακι απο florida Αξιας 28USD με fedex priority χωρις να προπληρωσω φορους η κάτι Δεν είχε κάποια έξτρα χρέωση τελωνειο η φορο απλά πέρασε έλεγχο Πόσο καιρό έμεινε τελωνείο για εκτελωνισμό? πριν κατι μηνες εβγαινε σφαιρα, τωρα παλι βλεπω μεγαλες καθυστερησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 ούτε 1 ώρα έφτασε Αθήνα 9 το πρωί και 10 ήταν προς παραδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alekout Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Στις 22/11/2022 στις 10:46 ΜΜ, sakisgri είπε Μάλλον ο τρόπος αποστολής που επιλέχτηκε ήταν "Cainiao super economy for special goods" με αυτόν τον τρόπο αποστολής το δέμα πάει Ουζμπεκιστάν και μετά έρχεται Ελλάδα και σχεδόν πάντα περνάει τελωνείο με 2,50€ κόστος. Όλοι οι άλλοι τρόποι αποστολής είτε ειναι Cainiao είτε ειναι Aliexpress ειναι ασφαλής δες μια σελίδα πίσω (158) έχω λίστα αν σε ενδιαφέρει. Εμένα έλεγε Sellers shipping method , tracking SY... , μου ζητάνε 2,50€ . Τους είπα οτι το τιμολόγιο δείχνει το ΦΠΑ που έχει πληρωθεί , μου είπαν να πάρω τηλ. το τελωνείο . Δεν αλλάζει αυτό , έτσι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, alekout είπε Εμένα έλεγε Sellers shipping method , tracking SY... , μου ζητάνε 2,50€ . Τους είπα οτι το τιμολόγιο δείχνει το ΦΠΑ που έχει πληρωθεί , μου είπαν να πάρω τηλ. το τελωνείο . Δεν αλλάζει αυτό , έτσι ; "Sellers shipping method" σημαίνει ο πωλητής επιλέγει τρόπο αποστολής, και από όλους τους τρόπους μπορεί και να επιλέξει το "Cainaio super economy for special goods" που ειναι το μόνο που δεν ειναι ασφαλής. Δεν σε χρέωσαν Φ.Π.Α, σε χρέωσαν τέλη εκτελωνισμού μιας και (μάλλον) δεν μπορούσαν να δούνε ότι ήταν πληρωμένος ο Φ.Π.Α. γιατί πιθανό στο Ουζμπεκιστάν που πήγε το αυτοκόλλητο που βάλανε δεν δείχνει και έκρυψε το IOSS που ήταν από το Aliexpress. Η όταν βλέπουν δέμα από τρίτη χώρα δεν μπαίνουν καν στο κόπο να δούνε και το στέλνουν τελωνείο.(πιο πιθανό) Μπορείς να ζητήσεις επανεξέταση, κοστίζει 12€ και παίρνει χρόνο, αλλά πιο πιθανό να μη πάρεις τα 2,5€ πίσω και να έχεις χάσει και άλλα 12€. Η δεν παραλαμβάνεις και χάνεις αυτά που πλήρωσες στο Aliexpress και ξανά παραγγέλνεις με τρόπο ασφαλής. Η δίνεις τα 2,5€ και τώρα πλέον ξέρεις να ρωτάς τον πωλητή όταν έχει τρόπο "Sellers shipping method" και να μη επιλέγεις "Cainaio super economy for special goods". Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από sakisgri 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Περιμένω ένα μπουφάν από Amazon.co.uk. Προπληρωμένα τέλη/ΦΠΑ (Sold and sent by Amazon), τιμή γύρω στο 70αρι. Το Tracking link που μου έχουν δώσει έχει την μορφή που ταιριάζει σε ΕΛΤΑ (2 λατινικά γράμματα, 9 αριθμοί και GR στο τέλος), αλλά δεν μου βγάζει αντικείμενο. Δοκιμή στις αναζητήσεις ΕΛΤΑ courier το ίδιο. Το ίδιο και σε trackers όπως ο 17track.net. Βρήκα τις πρώτες μέρες με αυτό το νούμερο μια entry της Caceca Postal, πως το αντικείμενο πέρασε τελωνείο ok. Συγκεκριμένα: Από τότε, σιγή ιχθύος. Στο site της Amazon, αφού μου άλλαξαν δύο τρεις φορές την εταιρία αποστολής, τώρα γράφει πως έρχεται με την ACRPI. Από αύριο μου γράφουν από μόνοι να πάω για refund, καθώς έχει αργήσει χαρακτηριστικά η παραγγελία. Δύο ερωτήσεις. 1/ Το ACRPI σε τι αντιστοιχεί; Νομίζω από Amazon.de πέρσι πως ήταν ΕΛΤΑ courier αλλά δεν είμαι σίγουρος. 2/ Παίζει να είναι απλό ΕΛΤΑ και να μου έρθει χαρτάκι για ταχυδρομείο χωρίς να βλέπω tracking online? Δεν ξέρω πως να κινηθώ, την βοήθειά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, Dante80 είπε Περιμένω ένα μπουφάν από Amazon.co.uk. Προπληρωμένα τέλη/ΦΠΑ (Sold and sent by Amazon), τιμή γύρω στο 70αρι. Το Tracking link που μου έχουν δώσει έχει την μορφή που ταιριάζει σε ΕΛΤΑ (2 λατινικά γράμματα, 9 αριθμοί και GR στο τέλος), αλλά δεν μου βγάζει αντικείμενο. Δοκιμή στις αναζητήσεις ΕΛΤΑ courier το ίδιο. Το ίδιο και σε trackers όπως ο 17track.net. Βρήκα τις πρώτες μέρες με αυτό το νούμερο μια entry της Caceca Postal, πως το αντικείμενο πέρασε τελωνείο ok. Συγκεκριμένα: Από τότε, σιγή ιχθύος. Στο site της Amazon, αφού μου άλλαξαν δύο τρεις φορές την εταιρία αποστολής, τώρα γράφει πως έρχεται με την ACRPI. Από αύριο μου γράφουν από μόνοι να πάω για refund, καθώς έχει αργήσει χαρακτηριστικά η παραγγελία. Δύο ερωτήσεις. 1/ Το ACRPI σε τι αντιστοιχεί; Νομίζω από Amazon.de πέρσι πως ήταν ΕΛΤΑ courier αλλά δεν είμαι σίγουρος. 2/ Παίζει να είναι απλό ΕΛΤΑ και να μου έρθει χαρτάκι για ταχυδρομείο χωρίς να βλέπω tracking online? Δεν ξέρω πως να κινηθώ, την βοήθειά σας. ACRPI = ELTA Courier 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, Dante80 είπε Περιμένω ένα μπουφάν από Amazon.co.uk. Προπληρωμένα τέλη/ΦΠΑ (Sold and sent by Amazon), τιμή γύρω στο 70αρι. Το Tracking link που μου έχουν δώσει έχει την μορφή που ταιριάζει σε ΕΛΤΑ (2 λατινικά γράμματα, 9 αριθμοί και GR στο τέλος), αλλά δεν μου βγάζει αντικείμενο. Δοκιμή στις αναζητήσεις ΕΛΤΑ courier το ίδιο. Το ίδιο και σε trackers όπως ο 17track.net. Βρήκα τις πρώτες μέρες με αυτό το νούμερο μια entry της Caceca Postal, πως το αντικείμενο πέρασε τελωνείο ok. Συγκεκριμένα: Από τότε, σιγή ιχθύος. Στο site της Amazon, αφού μου άλλαξαν δύο τρεις φορές την εταιρία αποστολής, τώρα γράφει πως έρχεται με την ACRPI. Από αύριο μου γράφουν από μόνοι να πάω για refund, καθώς έχει αργήσει χαρακτηριστικά η παραγγελία. Δύο ερωτήσεις. 1/ Το ACRPI σε τι αντιστοιχεί; Νομίζω από Amazon.de πέρσι πως ήταν ΕΛΤΑ courier αλλά δεν είμαι σίγουρος. 2/ Παίζει να είναι απλό ΕΛΤΑ και να μου έρθει χαρτάκι για ταχυδρομείο χωρίς να βλέπω tracking online? Δεν ξέρω πως να κινηθώ, την βοήθειά σας. Ενημέρωση από ελτα θα έχεις όταν φτάσει Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα