aler45 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1. εντάξει μίλησα με την εταιρεία και θα μου κάνουν refund το VAT που με χρέωσε η DHL 2. περιμένω κάτι από AMAZON και μου λέει τα παρακατω στο σαιτ των διαφόρων ελτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, aler45 είπε 1. εντάξει μίλησα με την εταιρεία και θα μου κάνουν refund το VAT που με χρέωσε η DHL 2. περιμένω κάτι από AMAZON και μου λέει τα παρακατω στο σαιτ των διαφόρων ελτα Το θέμα είναι να σου κάνουν refund και τα έξοδα εκτελωνισμού που χρεώνει η DHL, όχι μόνο το μόνο το ΦΠΑ. Δοκιμασε πάλι συνεχόμενα στα ελτα, κάποια στιγμή θα εμφανιστεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, leo066 είπε Το θέμα είναι να σου κάνουν refund και τα έξοδα εκτελωνισμού που χρεώνει η DHL, όχι μόνο το μόνο το ΦΠΑ. εκει ακριβως ειναι το χοντρο το μαρουλι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 λοιπόν θα μου γυρίσουν όλο το VAT και το 50% του κόστους εκτελωνισμου οπότε από 50€ που είναι θα με πληρώσω 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, aler45 είπε λοιπόν θα μου γυρίσουν όλο το VAT και το 50% του κόστους εκτελωνισμου οπότε από 50€ που είναι θα με πληρώσω 25 Τυχερός είσαι τότε. Βέβαια, περίμενε πρώτα να πιστωθούν τα χρήματα στο λογαριασμό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 μου πιστωθηκαν σήμερα το VAT και το 50% του τελωνείου της DHL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Στις 6/11/2022 στις 12:45 ΜΜ, aler45 είπε Στις περισσοτερες λεπτομερειες το κειμενο λεει " τα εγγραφα που συνοδευουν την αποστολη ειναι ελλιπης". Ειναι σιγουρα απο το επισημο site της εταιριας αυτο το screenshot; Τα εγγραφα ειναι ελλιπη , οχι ελλιπης. Το επισημαινω καθως τον τελευταιο καιρο ερχονται παρα πολλα ψευτικα emails και απο δηθεν ταχυδρομικες υπηρεσιες με σκοπο να υποκλεψουν στοιχεια κλπ. 2-3 την εβδομαδα λαμβανω! Αν τα διαβασει κανεις προσεκτικα εντοπιζει τετοια και πιο χοντρα λαθη. Νεο φρουτο, ειδικα σε τετοια συχνοτητα! Προσοχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diavatisth Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα ίσως να έχουν γίνει και από άλλα άτομα αντίστοιχες ερωτήσεις στο παρελθόν, ωστόσο έχει βελτιωθεί-αλλάξει κάτι; Έχω παραγγείλει από ALI EXPRESS τέλη Ιουλίου και ακόμα αναμένω : UA688477200HU , UA681652377HU , UA683472086HU .Refund δεν δέχονται , με προέτρεψαν να επισκεφτώ το τοπικό ΕΛΤΑ ,όπου αυτοί δεν βλέπουν να έχουν έρθει Ελλάδα ,ο δε διανομέας με ενημέρωσε πως κάποιος είχε στείλει Φεβρουάριο ένα δεντράκι για χρόνια πολλά και τον Αύγουστο το παρέδωσε ξερό και χωρίς φύλλα ,θα πρέπει να κάνω υπομονή και πως αργούν. Πόση υπομονή χρειάζεται; Κλείνω σχεδόν τετράμηνο αναμονής, τι φταίει; Γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται; ευχαριστώ για το χρόνο σας με εκτίμηση Διαβάτης Θεόδωρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, diavatisth είπε Καλησπέρα στην ομάδα ίσως να έχουν γίνει και από άλλα άτομα αντίστοιχες ερωτήσεις στο παρελθόν, ωστόσο έχει βελτιωθεί-αλλάξει κάτι; Έχω παραγγείλει από ALI EXPRESS τέλη Ιουλίου και ακόμα αναμένω : UA688477200HU , UA681652377HU , UA683472086HU .Refund δεν δέχονται , με προέτρεψαν να επισκεφτώ το τοπικό ΕΛΤΑ ,όπου αυτοί δεν βλέπουν να έχουν έρθει Ελλάδα ,ο δε διανομέας με ενημέρωσε πως κάποιος είχε στείλει Φεβρουάριο ένα δεντράκι για χρόνια πολλά και τον Αύγουστο το παρέδωσε ξερό και χωρίς φύλλα ,θα πρέπει να κάνω υπομονή και πως αργούν. Πόση υπομονή χρειάζεται; Κλείνω σχεδόν τετράμηνο αναμονής, τι φταίει; Γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται; ευχαριστώ για το χρόνο σας με εκτίμηση Διαβάτης Θεόδωρος Τα 2 έφτασαν Αθήνα στης 5/8/22 και το άλλο στης 12/8/22https://parcelsapp.com/en/tracking/UA688477200HU Έχουν καθυστερήσει πολύ. Τρόπος αποστολής ήταν Cainiao super economy? Αν ναι αυτός ο τρόπος αποστολής ειναι ο πιο φτηνός, δεν έχω πάρει ποτέ αλλά μπορεί και να τα στέλνουν με πλοίο, τρένο και οδικός λόγο το πολύ χαμηλό κόστος. Θα σε πρότεινα να επιλέγεις Aliexpress saver shipping, ειναι πιο γρήγορο. Αν δεν συμφέρει στο κατάστημα που κοιτάς κανε αναζήτηση το προϊόν σε άλλο κατάστημα που να έχει με saver πιο φτηνά μεταφορικά. Και αν πάρεις πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα τα δέματα θα πάνε σε ενοποιημένη αποθήκη θα γίνουν ένα και αυτόματα θα αναβαθμιστεί σε Aliexpress standard shipping. Θα σου έρθει ένα δέμα με παρακολούθηση μέχρι την παράδοση και συστημένο. Με Aliexpress saver/standard shipping τα δέματα κάνουν περίπου 30 μέρες, τελευταία μου έχουν έρθει σε 15-17 μέρες. Αν θες περισσότερες πληροφορίες για Αγορές από Aliexpress δες εδώ Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diavatisth Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου αλλά και την απάντηση σου. Δική μου εκτίμηση είναι ότι στάλθηκαν με την επιλογή AliExpress selection saver. Πάντως από ΕΛΤΑ μου είπαν την προηγούμενη εβδομάδα πως δεν έχουν έρθει ακόμα στη δε ιστοσελίδα parcels app μου τα εμφανίζει Ουγγαρία. Ακόμα όμως και στην Αθήνα να έχουν φτάσει , κολλάνε εκεί για πιο λόγο. Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος; Υπάρχει άτομο εκ των έσω να ενημερώσει τι συμβαίνει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, diavatisth είπε Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου αλλά και την απάντηση σου. Δική μου εκτίμηση είναι ότι στάλθηκαν με την επιλογή AliExpress selection saver. Πάντως από ΕΛΤΑ μου είπαν την προηγούμενη εβδομάδα πως δεν έχουν έρθει ακόμα στη δε ιστοσελίδα parcels app μου τα εμφανίζει Ουγγαρία. Ακόμα όμως και στην Αθήνα να έχουν φτάσει , κολλάνε εκεί για πιο λόγο. Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος; Υπάρχει άτομο εκ των έσω να ενημερώσει τι συμβαίνει; Κανονικα δεν κολλανε για τοσο πολυ. Έχω πάρει το τελευταίο 3μηνο 31 δέματα με Aliexpress selection standard συγκεκριμένα από το 3για6€ που τώρα ειναι 3για8€. Όλα ήρθαν σε διάστημα από 15-31 μέρες. Η σειρά ενημερώσεις ειναι όπως θα δεις πιο κάτω. Για το UA681652377HU (δικό σου δέμα) Το δέμα το πήρε μεταφορική από το τελωνείο στην Ουγγαρία να το στείλει Ελλάδα. 28 Ιου 2022 20:00 Received by local delivery company (Cainiao) Ενημέρωσαν τα ΕΛΤΑ ότι στέλνουμε τo τάδε δέμα. 29-07-22 10:00 ΟΥΓΓΑΡΙΑ Αποστολη αντικειμενου. (ΕΛΤΑ) Έφτασε το δέμα στην Αθήνα και το σκανάρανε 05 Αυγ 2022 21:45 Arrive at local delivery office (Cainiao) Έτσι πάνε οι ενημερώσεις. Αλλά αφού πέρασαν οι 90 μέρες άνοιξε dispute λόγο ότι δεν παρέλαβες τα δέματα (το κάθε ένα ξεχωριστά). Αν όντος ειναι έτσι που σου είπαν στα ΕΛΤΑ ότι "δεν έχουν έρθει ακόμα" τότε θα κερδίσεις το dispute και θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Γιατί βλέπω ότι όντος όπως έγραψες στο "Arrive at local delivery office" γράφει Ουγγαρία που ειναι περίεργο και δεν έχει λογική, αφού η τελικη παράδοση ειναι στην Ελλάδα. Μετά να θες βάλε πάλι και τις 3 παραγγελίες μαζί να γίνει combined και να έρθει ένα δέμα με Aliexpress Standard Shipping που ειναι συστημένο κιόλας. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Ξέρετε τα πακέτα με GLS Netherlands απο eu.ring.com ποσο καιρο κανουν να έρθουν και με τι εταιρεία έρχονται στην Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, aler45 είπε Ξέρετε τα πακέτα με GLS Netherlands απο eu.ring.com ποσο καιρο κανουν να έρθουν και με τι εταιρεία έρχονται στην Ελλάδα? 3-5 μέρες λέει εδώ για Ελλάδα https://eu.ring.com/pages/delivery-and-returns Εδώ γράφει με ACS - https://gls-group.com/GROUP/en/gls-partners Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 ωραία ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Στις 16/11/2022 στις 6:05 ΜΜ, sakisgri είπε Τα 2 έφτασαν Αθήνα στης 5/8/22 και το άλλο στης 12/8/22https://parcelsapp.com/en/tracking/UA688477200HU Έχουν καθυστερήσει πολύ. Τρόπος αποστολής ήταν Cainiao super economy? Αν ναι αυτός ο τρόπος αποστολής ειναι ο πιο φτηνός, δεν έχω πάρει ποτέ αλλά μπορεί και να τα στέλνουν με πλοίο, τρένο και οδικός λόγο το πολύ χαμηλό κόστος. Θα σε πρότεινα να επιλέγεις Aliexpress saver shipping, ειναι πιο γρήγορο. Αν δεν συμφέρει στο κατάστημα που κοιτάς κανε αναζήτηση το προϊόν σε άλλο κατάστημα που να έχει με saver πιο φτηνά μεταφορικά. Και αν πάρεις πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα τα δέματα θα πάνε σε ενοποιημένη αποθήκη θα γίνουν ένα και αυτόματα θα αναβαθμιστεί σε Aliexpress standard shipping. Θα σου έρθει ένα δέμα με παρακολούθηση μέχρι την παράδοση και συστημένο. Με Aliexpress saver/standard shipping τα δέματα κάνουν περίπου 30 μέρες, τελευταία μου έχουν έρθει σε 15-17 μέρες. Αν θες περισσότερες πληροφορίες για Αγορές από Aliexpress δες εδώ με aliexpress saver shipping εχουμε παρακολουθηση του δεματος μεχρι την παραδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα