Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, foler79 είπε

Παιδιά με AliExpress standard shipping παραγγέλνουμε άφοβα από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ πωλητή σωστά;

Ευχαριστώ!

Ναι δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία, ο τρόπος αποστολής, κάποιοι έχουν αναφέρει ότι τους παρέδωσε η speedex (χωρίς να πληρώσουν κάτι παραπάνω) και πολύ πιο γρήγορα από τα ΕΛΤΑ. Με tracking τύπου 5UGR*********.

Αν θες να διαβάσεις περισσότερα για αποστολές από Aliexpress δες εδώ

Δες και στην σελίδα 245 έχω φτιάξει μια λίστα με ασφαλής τρόποι αποστολής από Aliexpress.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Ναι δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία, ο τρόπος αποστολής, κάποιοι έχουν αναφέρει ότι τους παρέδωσε η speedex (χωρίς να πληρώσουν κάτι παραπάνω) και πολύ πιο γρήγορα από τα ΕΛΤΑ. Με tracking τύπου 5UGR*********.

Αν θες να διαβάσεις περισσότερα για αποστολές από Aliexpress δες εδώ

Δες και στην σελίδα 245 έχω φτιάξει μια λίστα με ασφαλής τρόποι αποστολής από Aliexpress.

Μόλις σήμερα μου έστειλαν με τέτοιου τύπου τρακινκγ. Ευχάριστο αν όντος τα ελτα δεν εμπλέκονται πλέον. Ξέρεις πόσες μέρες κάνει με αυτό το τρακινγκ?

Επεξ/σία από leo066
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, leo066 είπε

Μόλις σήμερα μου έστειλαν με τέτοιου τύπου τρακινκγ. Ευχάριστο αν όντος τα ελτα δεν εμπλέκονται πλέον. Ξέρεις πόσες μέρες κάνει με αυτό το τρακινγκ?

Ένας φίλος που παρέλαβε έκανε 13 μέρες! Δες εκεί που έγραψα πιο πάνω, θα το δεις στην τελευταία σελίδα.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Thanks 1
Δημοσ.

εγώ έπαθα πλάκα
παραγγέλα 8/10 εμφανίστηκε στην ουγγαρια 18/10 στις και παρέλαβα απο ταχυδρόμο 25/10.

• Moderators
Δημοσ.
Στις 29/10/2022 στις 5:34 ΜΜ, leo066 είπε

Μόλις σήμερα μου έστειλαν με τέτοιου τύπου τρακινκγ. Ευχάριστο αν όντος τα ελτα δεν εμπλέκονται πλέον. 

Δυστυχως εμπλεκονται, αυτο ειδα σε δικη μου περιπτωση. Μια βδομαδα-10μερες  Κινα-Ουγγ-Ελλαδα (βγηκε αμεσως απο το τελωνειο, δεν κολλησε εκει) και μετα αναμονη αλλες καπου 20-25 ημερες για να το φερει ο ταχυδρομος μου. Μικρο αντικειμενο, φτηνο, ουτε 100gr ολη η συσκευασια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δυστυχως εμπλεκονται, αυτο ειδα σε δικη μου περιπτωση. Μια βδομαδα-10μερες  Κινα-Ουγγ-Ελλαδα (βγηκε αμεσως απο το τελωνειο, δεν κολλησε εκει) και μετα αναμονη αλλες καπου 20-25 ημερες για να το φερει ο ταχυδρομος μου. Μικρο αντικειμενο, φτηνο, ουτε 100gr ολη η συσκευασια.

Με speedex παρελαβες? Το τρακινγκ ξεκίναγε με 5ugr?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, leo066 είπε

Με speedex παρελαβες? Το τρακινγκ ξεκίναγε με 5ugr?

Κάποια δέματα με 5UGR πάνε Ουγγαρία και παίρνουν next tracking number το γνωστό LA********HU και παραδίδουν τα ΕΛΤΑ όπως γινόταν πάντα.

Κάποια δεν αλλάζουν tracking number και τα παραδίδει η Speedex, αλλά δεν ξέρεις την ήμερα που θα στο φέρει γιατί δεν έχεις tracking number.

Τώρα γιατί και πως δεν ξέρουμε ακόμα, παίζει να δοκιμάζει το Aliexpress να συνεργαστεί με ιδιωτική εταιρία courier όπως έκανε το Banggood με την Comet και τώρα συνεργάζεται με την Γενική Ταχυδρομική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα, πηραμε tracking number μορφης "5UGR"...
η ερωτηση ειναι,εαν παρει αλλο tracking number στη πορεια,οπως λεει ο Σακης παραπανω, υπαρχει καποιος τροπος να το μαθουμε?
και το ΕΑΝ και το ΠΟΙΟ ειναι...

επισης,αν δεν αλλαξει και περασει το δεμα στη speedex, δεν μπορουμε μεσω αυτης να δουμε που βρισκεται?

ευχαριστω.

Επεξ/σία από sleepychris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sleepychris είπε

επισης,αν δεν αλλαξει και περασει το δεμα στη speedex, δεν μπορουμε μεσω αυτης να δουμε που βρισκεται?

ευχαριστω.

από ότι έχουν αναφέρει εδώ σήμερα όχι

Αλλά στείλε ένα μήνυμα στον πωλητή οταν το δεμα φυγει απο Ουγγαρια και γραψει "Parcel outbound from transit facility" και πες του το δέμα ειναι στην χώρα μου αλλά δεν έχω next tracking number, πολλές φορές αυτοί μπορούν να το δουν, και αν όχι τουλάχιστον θα τους χτυπήσουμε το καμπανάκι ότι δεν έχουμε ενημέρωση, που σημαίνει ότι ούτε αυτός θα έχει. Και ίσως κάτι να αλλάξει.

Ενημέρωσε μας αν έχεις κάποιο νέο.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω παραγγειλει ενα ρολοι απο την αμερικη

Η παραγγελια ειχε ενδιαμεση σταση στην MyUS γιατι αυτοι δεν εστελναν ελλαδα

Δυστυχως εγινε ενα μπερδεμα με την αποδειξη και εβαλαν κοστος 450USD αντι για 89

Επικοινωνησα μαζι τους και το διορθωσαν και εστειλαν το πακετο με DHL.
Αυτο εφτασε Ελλαδα και μου ζητησαν με email αποδειξη(και του PayPal και της N26 και της εταιρειας του ρολογιου και της MyUS) την οποια εστειλα και ολες γραφουν ξεκαθαρα 89usd

Βγηκε το τελωνειο και μου ζητανε 250ευρω. Και γραφει κοστος προιοντος 450.

Μιλαω με την DHL και μου λενε οτι 450 εγραφε. Της εξηγω οτι εχει γινει λαθος και μου λεει με υφακι οτι δεν την ενδιαφερει και αν θελω το πληρωνω αλλιως θα κινηθουν νομικα εναντιον μου.

Μιλαω με την MyUS και στελνουν mail στην DHL να διορθωθει αλλα ακομα δεν εχει γινει κατι. Η DHL με εχει πρηξει με μηνυματα να τους πληρωσω, τα οποια και αγνοω.

Το καλο πλεον ειναι πως στο tracking γραφει τα παρακατω. Απο την MyUS με διαβεβαιωσαν οτι εχει ξανασυμβει και θα διορθωσουν το τιμολογιο. Τι κανω τωρα? Περιμενω? Υπαρχει περιπτωση να κινηθουν εναντιον μου νομικα? Παντως εγω εχω ολα τα αποδεικτικα απο την εταιρεια που πηρα το ρολοι, την αποδειξη της MyUS και την αποδειξη απο την N26 και την PayPal

image.png.f5e16c0299092fa29f9685e5ab3430cf.png

image.png

Επεξ/σία από aler45
Δημοσ.

εφοσον εκατσε εκτελωνισμος (ασχετως ποσου) με την dhl, εχεις φαει πακετο...

να κινηθουν νομικα εναντιον σου,δεν το πιστευω. μπλοφα προκειμενου να πληρωσεις ειναι.
στη θεση σου θα αρνιομουν την αποδοχη του προϊοντος απο τη dhl (εχεις καθε νομιμο δικαιωμα) και ετσι αυτοι θα το στειλουν πισω στον αποστολεα.
επικοινωνισε μαζι του,αν ειναι τοσο ενταξει οσο ακουγεται, να σου κανει refund και επειτα να ξανακανετε ολη τη διαδικασια απο την αρχη.
αγορα,αποστολες,κτλ αλλα αυτη τη φορα με τα σωστα νουμερα και πανω απο ολα χωρις να εμπλακει η dhl στη διαδικασια του εκτελωνισμου.

• Like 1
Δημοσ.

Για καπου εκει το βλεπω

απο την MyUS μου ειπαν να τους δωσω 2 ημερες να δουν τι θα κανουμε

η να τα πληρωσω και να μου δωσουν τα λεφτα

η να αρνηθω παραλαβη

Το καλο ειναι οτι εχει παγωσει η διαδικασια λογω ελλιπης εγγραφων

Οποτε ισως εχω μια ελπιδα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, aler45 είπε

Για καπου εκει το βλεπω

απο την MyUS μου ειπαν να τους δωσω 2 ημερες να δουν τι θα κανουμε

η να τα πληρωσω και να μου δωσουν τα λεφτα

η να αρνηθω παραλαβη

Το καλο ειναι οτι εχει παγωσει η διαδικασια λογω ελλιπης εγγραφων

Οποτε ισως εχω μια ελπιδα

Ότι ακριβώς έγραψε ο sleepychris άσε το δέμα να επιστραφεί και ξανά κανε παραγγελία. Το να τα πληρωσεις και να στα δώσουν πίσω δεν συμφέρει ούτε το κατάστημα (και άμα στα δώσουν) να πληρώσει 450 για ένα προϊόν που αξίζει 89 ? δεν έχει καμία λογική. Μέχρι και να μην το πάρει πίσω το προϊόν συμφέρει στο κατάστημα από το να πληρώσει 450.

Και στη paypal να ανοίξεις dispute θα το κερδίσεις, αν σου κάνει τπτ νούμερα ο πωλητής. Μονο κράτα εμαιλ και τι άλλο έχεις από αποδείξεις αν χρειαστεί να τα στείλεις στην paypal για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...