aler45 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Ναι πολλές φορές κάποια αντικείμενα τα περνάνε τυχαία για έλεγχο ακόμα κι αν είναι από ΕΕ Είναι ανάλογα κιόλας. Αν πας πχ να παραγγείλεις κάτι από το ebay Γερμανίας πληρώνεις τον έξτρα φόρο. Και αντίστοιχα και το amazon. Αν τα παραγγείλεις από κάποιο σαιτ που δεν σου ζητάει το έξτρα VAT το πληρώνεις στην Ελλάδα Αν σταματήσει τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Ξέρετε πόσο περίπου θέλει από την στιγμή που γράφει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 52 λεπτά πριν, aler45 είπε Ξέρετε πόσο περίπου θέλει από την στιγμή που γράφει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Ανάλογα πού μένεις και πόσο συχνά περνά ο ταχυδρόμος σου. Εγώ που μένω Αθήνα, κάνει το πολύ μια βδομάδα μετά από αυτό το στάδιο, ή και 3-4 μέρες, αν δε μεσολαβήσει Σαββατοκύριακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, aler45 είπε Ξέρετε πόσο περίπου θέλει από την στιγμή που γράφει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 2-3 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μένω Κολωνό παρα πολυ κοντα στα ελτα σεπολιων Το πακέτο είναι 10κιλα οποτε δεν νομίζω ότι θα μου το φερουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, aler45 είπε Μένω Κολωνό παρα πολυ κοντα στα ελτα σεπολιων Το πακέτο είναι 10κιλα οποτε δεν νομίζω ότι θα μου το φερουν Τότε θα σου αφήσουν χαρτάκι η θα σου στείλουν sms να πας να παραλάβεις ο ιδιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Πάντα αυτό κανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grbuyer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 γεια σας παιδια η παραγγελια μου απο αλι με σπεσιαλ γκουντσ και η σαν γιου εγραψε σμρ Greece, Arrived at Destination Country Airport στα ελτα ποτε θα γραψει κωδικοσ τυπου UVXXXXXXXXXUZ ποτε θα το γραψουν τα ελτα η ειναι untracked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 ότι παραγγελία έχω κάνει το τελευταίο 6μηνο από το Ebay έχει πληρωθεί κανονικά το ΦΠΑ με IOSS και εξακολουθούν και περνάνε τελωνείο πληρώνοντας δεύτερη φορά ΦΠΑ. Καμία από αυτές τις φορές το Ebay δεν δέχτηκε να επιστρέψει το ΦΠΑ. έκανα μια διαγραφή από Ebay και πλέον μόνο Alixpress που μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει καμία φορά θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 μπας και εκανες καποιο λαθος με το ebay Γιατι εγω παντα παιρνω refund για VAT Μπαινεις εδω https://ocsnext.ebay.com/ocs/mudcwf?deptName=CollectRemitRefund Και ανεβαζεις το κιτρινο χαρτακι του πακετου και την ασπρη αποδειξη που σου δινουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 6 φορές τα κίτρινα χαρτάκια τίποτα, δεν έκανα κανένα λάθος, απλά είναι απατεώνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 τι να πω δεν ξερω. παντως εμενα παντα μου τα γυρνανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 ναι δεν πήγαινε άλλο, έκλεισα το account και ησύχασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, grbuyer είπε γεια σας παιδια η παραγγελια μου απο αλι με σπεσιαλ γκουντσ και η σαν γιου εγραψε σμρ Greece, Arrived at Destination Country Airport στα ελτα ποτε θα γραψει κωδικοσ τυπου UVXXXXXXXXXUZ ποτε θα το γραψουν τα ελτα η ειναι untracked είναι untracked όλα που έχουν UV η UA μπροστά, τα LA,LS η LT είναι trackable βασικά τα AliExpress Selection Saver AliExpress Saver Shipping Cainiao Super Economy Global Cainiao Super Economy Cainiao super economy for special goods (για ειδικά υλικά υγρά,σκόνες, ηλεκτρονικά με ενσωματωμένη μπαταρία κτλ) είναι όλα untrackable δλδ θα δεις κανονική ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα εκεί θα δεις να γράφει "Αποστολή αντικειμένου, Ολλανδία" και τπτ άλλο. Το "Cainiao super economy for special goods" δεν είναι ασφαλές υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο το δέμα σου, μπορείς να διαβάσεις παραπάνω εδώ. Δες λίγες σελίδες πιο πίσω που αναφέρεται το θέμα. Οι τρόποι αποστολής που έχουν κανονικό tracking μέχρι την παράδοση και είναι συστημένο το δέμα είναι, Aliexpress Selection Standard AliExpress Standard Shipping AliExpress Premium Shipping Cainiao Standard For Special Goods (για ειδικά υλικά υγρά,σκόνες, ηλεκτρονικά με ενσωματωμένη μπαταρία κτλ) Cainiao Heavy Parcel Line Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, grbuyer είπε γεια σας παιδια η παραγγελια μου απο αλι με σπεσιαλ γκουντσ και η σαν γιου εγραψε σμρ Greece, Arrived at Destination Country Airport στα ελτα ποτε θα γραψει κωδικοσ τυπου UVXXXXXXXXXUZ ποτε θα το γραψουν τα ελτα η ειναι untracked Καταρχήν, δεν είναι σίγουρο ότι θα πληρώσεις τελωνείο (γιατί κάποιος έγραψε ότι θα πληρώσεις τελωνείο)!! Και αυτό γιατί έχουμε χρήση του Uzbekistan Post μέσω της Sunyou logistics (δεν είναι το ίδιο με το Cainiao super economy for special goods). Τις προηγούμενες μέρες, κάποιος έγραψε ότι πήρε δέμα της Sunyou logistics (που πάλι χρησιμοποιήθηκε το Uzbekistan Post), και δεν πλήρωσε τίποτα. Αυτό έγινε, γιατί εγώ ξέρω ότι το σύστημα της Sunyou logistics, ΔΕΝ τυπώνει το tracking number, ΑΝ ο Κινέζος δεν βάλει τον IOSS number. Τώρα, το arrived at destination country post σημαίνει ότι το δέμα έφτασε στο Uzbekistan (και όχι στην Ελλάδα, άσχετα αν βλέπεις εσύ άφιξη στην Ελλάδα)! Από εδώ και πέρα, είναι πραγματικά untrackable τα tracking number του UV του Uzbekistan Post. Οπότε, η μόνη λύση σου είναι .... να περιμένεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα