aler45 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Πληρωσα στον seller γρηγορο shipping και το χρυσοπληρωσα γιαυτο τσαντιζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grbuyer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, aler45 είπε Πληρωσα στον seller γρηγορο shipping και το χρυσοπληρωσα γιαυτο τσαντιζομαι δεν παει ετσι το αεροπλανο στο οποιο ειναι το δεμα σου εχει καποιουσ αλλουσ προορισμουσ πριν την ελλαδα γρηγορο shipping σημαινει οτι οσο ειναι στο εδαφοσ θα κινειται γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ για την ενημέρωση Θα το θυμάμαι για μελλοντικές παραγγελίες Άρα αυτό μπορεί απλά να κάθεται σε κάποιο αεροδρόμιο μέχρι κάποιο αεροπλάνο που πάει Ελλάδα να το παραλάβει Σωστά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Τώρα συνεβει κάτι πολύ περίεργο Ενώ στο online tracking των ΕΛΤΑ.gr δείχνει αυτό Στο app του elta courier λέει πως έφτασε Ελλάδα Έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 32 λεπτά πριν, aler45 είπε Τώρα συνεβει κάτι πολύ περίεργο Ενώ στο online tracking των ΕΛΤΑ.gr δείχνει αυτό Στο app του elta courier λέει πως έφτασε Ελλάδα Έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο?? Συμβαίνει συχνά το έχω παρατηρήσει και εγω, από τότε που χακαρανε το πληροφοριακό σύστημα τον ΕΛΤΑ τραβάει αναλαμπές που και που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Αρα εννοεις οτι ειναι fake αυτο που λεει το app η απλα καθυστερει το νεο συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, aler45 είπε Αρα εννοεις οτι ειναι fake αυτο που λεει το app η απλα καθυστερει το νεο συστημα Οχι δεν είναι fake κανονικό είναι απλός κάποιες φόρες καθυστερεί τα ΕΛΤΑ να δείξουν την ενημέρωση, το ΕΛΤΑ κουριερ είναι πιο standard. Να ελέγχεις σε και τα 2 και εδώ κιόλας https://parcelsapp.com/en/tracking Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 ΟΚ ευχαριστω πολυ αγχωθηκα για λιγο Αρα απο εβδομαδα θα το παραλαβω κιολας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, aler45 είπε ΟΚ ευχαριστω πολυ αγχωθηκα για λιγο Αρα απο εβδομαδα θα το παραλαβω κιολας Λογικά ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grbuyer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, aler45 είπε ΟΚ ευχαριστω πολυ αγχωθηκα για λιγο Αρα απο εβδομαδα θα το παραλαβω κιολας λοιπον φιλε ακου τι εχει γινει λιγο πριν την κυβερνοεπιθεση αλλαξαν τα στατουσ πχ αντι για αφιξη στη χωρα προορισμου γραφουν τωρα αφιξη σε χωρα προορισμου και βγαλαν καποια αλλα οπωσ το εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο ελλαδα αερολιμενασ αθηνων κτλπ θα σου δειξει στα ελτα για το πακετο αφιξη σε χωρα προορισμου που αυτο σημαινει οτι ανοιξαν τον σακο στο οποιο βρισκεται το δεμα σου και το προοθουν η κδ αττικησ η θεσσαλονικησ αυτο που σου λεει η εφαρμογη ειναι οτι εφτασε ο σακοσ τον πηραν απο το αεροπλανο και τον πανε στο γετα για ελεγχο δλδ αν θα περασει τελωνειο η οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) μα ειναι απο γαλλια γιατι να περασει τελωνειο?? Οκ, ευχαριστω για τις πληροφοριες Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από aler45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, aler45 είπε μα ειναι απο γαλλια γιατι να περασει τελωνειο?? Οκ, ευχαριστω για τις πληροφοριες 99% (μη πω 100%) Δεν θα περάσει μην αγχώνεσαι, συνήθως όταν είναι να περάσει γράφει "ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grbuyer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 22 ώρες πριν, aler45 είπε μα ειναι απο γαλλια γιατι να περασει τελωνειο?? Οκ, ευχαριστω για τις πληροφοριες ηθελα να παραγγειλω ενα ρολοι seiko γυρω στο 500ευρω πηρα να ρωτησω στα ελτα και μου ειπαν απο παντου περναν τελωνειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπα δεν νομίζω έχω πάρει macbook 2000€ από ένα γερμανικό σαιτ και δεν πλήρωσα τίποτα σε τελωνείο. Από ποια χώρα το στέλνουν?? Επίσης και γιαυτό που περιμένω τώρα μου είπαν στο τηλέφωνο ότι δεν περνάει τελωνείο αν είναι από την ΕΕ Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από aler45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grbuyer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 45 λεπτά πριν, aler45 είπε Μπα δεν νομίζω έχω πάρει macbook 2000€ από ένα γερμανικό σαιτ και δεν πλήρωσα τίποτα σε τελωνείο. Από ποια χώρα το στέλνουν?? Επίσης και γιαυτό που περιμένω τώρα μου είπαν στο τηλέφωνο ότι δεν περνάει τελωνείο αν είναι από την ΕΕ εγω ειχα παρει ενα nike off white 1500 πληρωσα μονο τελη εκτελωνισμου επειδη ειχα πληρωσει τον ΦΠΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα