aler45 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, frap73 είπε Μην αγχώνεσε ακόμη. Μπορεί να το στέλνει από κάποιο μικρό χωριό που το τοπικό κατάστημα είναι αντιπρόσωπος και όχι κανονικό υποκατάστημημα των εκεί ΕΛΤΑ. Οπότε μεσολαβεί χρόνος μέχρι να μεταφερθεί σε κάποιο κεντρικό σημείο μαζικά και μετά να μπει στην κανονική ροή οπότε και θα εμφανιστεί στην ανίχνευση. Οντως, τωρα που το τσεκαρα εχει εμφανιστει και γραφει οτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, dextergsxr είπε καλησπερα εκανα μια παραγκελια απο amazon αγγλιας και στο checkout με εβαλε να πληρωσω 24% φπα.... με αυτα τα δεδομενα περναω τελωνειο ναι η οχι???? μου ηθε ειδοποιηση που μου λεει να πληρωσω το φπα (οσο ειχα πληρωσει στο αμαζον) συν τελοι..... απο το αμαζον τελειως απαραδεκτοι .... την πρωτη φορα στο chat μου ειπαν οτι το φπα που πληρωσα ηταν το αγγλικο και οχι το ελληνικο και οταν τους ειπα τι το αγγλικο ειναι 20 και οχι 24 το οποιο πληρωσα μου ειπαν ναι ετσι ειναι αλλα και παλι πρεπει να το πληρωσετε... επισης μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ δεν με πηραν ποτε.... σε δευτερο chat αλλη ημερα μου ειπαν οτι εχω δικιο και θα πρεπει να μιλησω με τον πωλητη..... ο πωλητης λεει οτι το εχει καταχωρησει στο συστημα ioss και φταιει η το αμαζον η τα ταχυδρομια????? εχει τυχει σε καποιον κατι αναλογο εγώ θα έλεγα, για την προσωπική σου ηρεμία, να πληρώσεις και να το πάρεις. Από εκεί και πέρα, κόβεις το UK ή τουλάχιστον αγοράζεις μόνο αν ο seller να είναι το amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grbuyer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, GeorgeTrzs είπε Μάλλον έφτασε μόνο η συσκευασία με τον αριθμό αποστολής επάνω αλλά λείπει το περιεχόμενο.... λόγω κλοπής ή ατυχήματος ή κακής συσκευασίας... καλα Χριστουγεννα υπαρχει περιπτωση να βρεθει΄΄ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeTrzs Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, grbuyer είπε καλα Χριστουγεννα υπαρχει περιπτωση να βρεθει΄΄ Δύσκολα φίλε... ήταν κάτι αξίας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dextergsxr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, smpt είπε εγώ θα έλεγα, για την προσωπική σου ηρεμία, να πληρώσεις και να το πάρεις. Από εκεί και πέρα, κόβεις το UK ή τουλάχιστον αγοράζεις μόνο αν ο seller να είναι το amazon αυτο θα κανω... το θεμα δεν ειναι τα 10 ευρω ετσι και αλλιως αυτο που πηρα δεν υπηρχε αλλου αλλα η κοροιδια... οκ να με κοροιδευει ο πωλητης οκ αλλα και ο εκπροσωπος του amazon??? μην πω για τα ελτα που τα πραγματα ειναι γνωστα σε ολλους μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 8:20 ΜΜ, grbuyer είπε Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Μη άφιξη αντικειμένου-Έλεγχος από ξένο ταχυδρομείο τι θελει να πει ο ποιητησ εδω΄΄ 6 ώρες πριν, GeorgeTrzs είπε Μάλλον έφτασε μόνο η συσκευασία με τον αριθμό αποστολής επάνω αλλά λείπει το περιεχόμενο.... λόγω κλοπής ή ατυχήματος ή κακής συσκευασίας... Παιδιά, σας έχει ξανασυμβεί αυτό ή απλά υποθέσεις κάνετε; Γιατί εγώ διαβάζοντας το μήνυμα θεωρώ πως η ΓΕΤΑ αναφέρει πως ενώ ανέμενε να εμφανιστεί το αντικείμενο σε αυτούς για έλεγχο, τελικά ανακατευθύνθηκε στην κανονική ροή γιατί ο έλεγχος είχε ήδη γίνει από την αντίστοιχη υπηρεσία του εξωτερικού. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πως είναι το μηνυμα στα αγγλικά, ίσως από την ορολογία γίνει πιο κατανοητό το τι συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeTrzs Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Έχω δουλέψει σε κέντρο διανομής σε μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού και υπάρχει η περίπτωση να έρθει συσκευασία ανοιχτή από κακομεταχείριση η από απόπειρα κλοπής.... οπότε αυτό που γίνεται είναι να ψάξεις για το αντικείμενο εάν έχει πέσει πουθενά στους προηγούμενους σταθμούς...σε κοντέινερ αεροπλάνα φορτηγά η ακόμη και κάτω από κανένα ράφι του προηγούμενου σταθμού διαλογής.... Τώρα σίγουρα αυτό που γράφετε για το πρωτότυπο μήνυμα θα βοηθήσει παραπάνω... εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι ήρθε ο αριθμός αποστολής barcode κάπως...και το περιεχόμενο λείπει και γίνεται έλεγχος στον προηγούμενο σταθμό στο εξωτερικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Εμενα νομιζω καλα προχωραει. Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grbuyer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, GeorgeTrzs είπε Δύσκολα φίλε... ήταν κάτι αξίας??? οχι κατι βιβλια για το παιδι μου για το σχολειο εξτρα θεωρειεσ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeTrzs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, grbuyer είπε οχι κατι βιβλια για το παιδι μου για το σχολειο εξτρα θεωρειεσ κλπ Τότε μήπως έχουν πέσει κάπου σε κάποιο προηγούμενο σταθμό... μακάρι να βρεθούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grbuyer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, GeorgeTrzs είπε παιδια να ρωτησω κατι εχω μια παραγγελια με cainiao special goods και ειναι μορφη LP000000000000 και εχω βρει απο το postal ninja οτι εχει εναλακτικο κωδικο UV000000000UZ και το παταω στο sun you και μου λεει 2022-07-25 19:05 CHINA, SHENZHEN, Acceptance, Sent to Greece τι να περιμενω μετα΄΄ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, grbuyer είπε παιδια να ρωτησω κατι εχω μια παραγγελια με cainiao special goods και ειναι μορφη LP000000000000 και εχω βρει απο το postal ninja οτι εχει εναλακτικο κωδικο UV000000000UZ και το παταω στο sun you και μου λεει 2022-07-25 19:05 CHINA, SHENZHEN, Acceptance, Sent to Greece τι να περιμενω μετα΄΄ Το πήρε ο μεταφορέας. Λογικά θα δεις μετά 'Departed Sunyou facility'!! Αυτό το tracking number update, το εμφανίζουν μόνο οι αποστολής με Sunyou logistics 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Περιμενω μια παραγγελια απο γαλλια και ειναι κολλημενη στο Αποστολη Αντικειμενου. Στο 11120 μου λενε οτι θα μου παραδοθει εντος του αυγουστου και μου το κλεινουν Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από aler45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, aler45 είπε Περιμενω μια παραγγελια απο γαλλια και ειναι κολλημενη στο Αποστολη Αντικειμενου. Στο 11120 μου λενε οτι θα μου παραδοθει εντος του αυγουστου και μου το κλεινουν Σοβαρά τώρα; Με αποστολή στις 26 του μήνα παίρνεις τηλέφωνο να ρωτήσεις; Πιάνεις γραμμές και χρόνο από άλλους που όντως αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και προσπαθούν να το λύσουν, με το που είδαν τις ημερομηνίες στο έκλεισαν, και πολύ καλά έκαναν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grbuyer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, aler45 είπε Περιμενω μια παραγγελια απο γαλλια και ειναι κολλημενη στο Αποστολη Αντικειμενου. Στο 11120 μου λενε οτι θα μου παραδοθει εντος του αυγουστου και μου το κλεινουν να περιμενεισ λογικα μεσα σε 10 με 15 φτανουν στο αεροδρομιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα