Προς το περιεχόμενο

[Εξελιξη παραγγελιων] Παραλαβες παραγγελιων μεσω ΕΛΤΑ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 3/4/2022 στις 6:54 ΠΜ, radiotv είπε

δες στην Meest. https://t.meest-group.com/int

Παρέλαβα σήμερα τελικά, η Meest συνεργάζεται με την Speedex! 

1 μήνα ακριβώς πήρε συνολικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, johnnycer είπε

Παρέλαβα σήμερα τελικά, η Meest συνεργάζεται με την Speedex! 

1 μήνα ακριβώς πήρε συνολικά.

το ξέρω, μόλις βλέπεις στο τρακινγκ της Meest ότι έφτασε στην Ελλάδα, τηλεφωνείς στην Speedex και σου λένε το δικό τους τρακινγκ

• Like 1

Στις 4/4/2022 στις 7:50 ΜΜ, geopapa είπε

Μαλιστα.., κατάλαβα. Ελπίζω μόνο να πάει το δέμα στο 40ήμερο Ισπανία να μην το πληρώνω κιολας στο τέλος.. Όποιος έχει καποιο νέο ας γράφει εδω να ενημερωνόμαστε.

εστρωσε το web label...

να δω αν θα δεχονται τα δεματα αυριο....

• Like 1

10 ώρες πριν, gosastgm είπε

Καραγκιόζιδες.... Και πάω στοίχημα ότι στείλαμε την προηγούμενη βδομάδα έξω κάθετες στο ταχυδρομείο και οι πελάτες περιμένουν ...

Τρέχανε windows XP λεει τα τσακάλια

δεν ξερω για αλλου. αλλα εδω το λεω με 102% συγουρια οτι ακομα xp τρεχουν στο κεντρικο ελτα. και στην καλητερη να ειναι τπτ core2duo. αλλα για pentium 4 τα κοβω tbh XD

Δεμα απο Aliexpress απο Κινα, μου ηρθε ακριβως στον 1 μηνα και παρελαβα χθες.

19 Μαρτιου ηταν Ουγγαρια.Και χωρις τελωνειο κιολας.Βεβαια το tracking μετα τις 19/3 δε δουλευε λογω του θεματος των ΕΛΤΑ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα φίλοι μου , επειδή σε αυτό το καφενείο που λέγετε ΕΛΤΑ θα τραβήξουμε τα Μάλια μας ...

Μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η αμέσως μετά καλύτερη επιλογή για αποστολή αλληλογραφίας στην Ευρώπαικη ένωση; Κλασικος Μικρός φάκελος με μια ευχετήρια κάρτα διαστάσεις στα ΕΛΤΑ πιάνετε στα μικρά γράμματα

Ελτα κούριερ σπιντεξ acs ?

Επεξ/σία από gosastgm

18 λεπτά πριν, gosastgm είπε

Καλημέρα φίλοι μου , επειδή σε αυτό το καφενείο που λέγετε ΕΛΤΑ θα τραβήξουμε τα Μάλια μας ...

Μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η αμέσως μετά καλύτερη επιλογή για αποστολή αλληλογραφίας στην Ευρώπαικη ένωση; Κλασικος Μικρός φάκελος με μια ευχετήρια κάρτα διαστάσεις στα ΕΛΤΑ πιάνετε στα μικρά γράμματα

Ελτα κούριερ σπιντεξ acs ?

Εγώ Ελτά Courrier που είχα κοιτάξει παλαιότερα ακόμα και για έναν μικρό φάκελο μερικών γραμμαρίων μου είχαν ζητήσει 20-30ε (στα ΕΛΤΑ ήταν 3-4ε). Πιστεύω τις τιμές των ΕΛΤΑ δεν θα τις βρεις πουθενά μιας και όλες οι υπόλοιπες είναι "ταχυμεταφορικές" και όχι ταχυδρομεία.

Σήμερα μετά από επικοινωνία με τα ΕΛΤΑ (Κορινθία) με ενημέρωσαν πως λειτουργούν αποστολές πακέτων στο εξωτερικό εκτός αν πρόκειται προς ΗΠΑ και ΗΒ. Δυστυχώς εγώ σε ΗΠΑ πρέπει να στείλω, δεν γνωρίζουν όμως να μου πουν πότε με το καλό θα φτιάξει το θέμα...

2 ώρες πριν, JoannisV είπε

Εγώ Ελτά Courrier που είχα κοιτάξει παλαιότερα ακόμα και για έναν μικρό φάκελο μερικών γραμμαρίων μου είχαν ζητήσει 20-30ε (στα ΕΛΤΑ ήταν 3-4ε). Πιστεύω τις τιμές των ΕΛΤΑ δεν θα τις βρεις πουθενά μιας και όλες οι υπόλοιπες είναι "ταχυμεταφορικές" και όχι ταχυδρομεία.

Σήμερα μετά από επικοινωνία με τα ΕΛΤΑ (Κορινθία) με ενημέρωσαν πως λειτουργούν αποστολές πακέτων στο εξωτερικό εκτός αν πρόκειται προς ΗΠΑ και ΗΒ. Δυστυχώς εγώ σε ΗΠΑ πρέπει να στείλω, δεν γνωρίζουν όμως να μου πουν πότε με το καλό θα φτιάξει το θέμα...

Χθες το βράδυ εκτύπωσα weblabel και σήμερα τα παρέλαβαν κανονικά στα ΕΛΤΑ.

Εστειλα ΗΠΑ UK και Γερμανία

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο εντοπισμός δουλεύει @skar1983 για τα πακέτα που έστειλες? Βλέπεις κανονικά την πορεία του?

Δυστυχώς το ιστορικό των τρεχόντων ή πρόσφατων (πακέτων που έχουν παραληφθεί) tracking numbers έχει χαθεί και η διασύνδεση με το εξωτερικό δεν ξέρω εαν έχει αποκατασταθεί (σύστημα EAD). 

Επεξ/σία από Ardov

10 ώρες πριν, Ardov είπε

Ο εντοπισμός δουλεύει @skar1983 για τα πακέτα που έστειλες? Βλέπεις κανονικά την πορεία του?

Δυστυχώς το ιστορικό των τρεχόντων ή πρόσφατων (πακέτων που έχουν παραληφθεί) tracking numbers έχει χαθεί και η διασύνδεση με το εξωτερικό δεν ξέρω εαν έχει αποκατασταθεί (σύστημα EAD). 

ναι κανονικά

https://itemsearch.elta.gr/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/4/2022 στις 1:57 ΜΜ, skar1983 είπε

Χθες το βράδυ εκτύπωσα weblabel και σήμερα τα παρέλαβαν κανονικά στα ΕΛΤΑ.

Εστειλα ΗΠΑ UK και Γερμανία

Έστειλα και εγώ σήμερα με weblabel Αμερική (πρώτη φορά το χρησιμοποίησα, το βρήκα αρκετά βολικό).

Οι υπάλληλοι στα ΕΛΤΑ πρέπει να είδαν πρώτη φορά web-label στο κατάστημα και σκάλωσαν (ήξεραν τι είναι, αλλά δεν είχε στείλει ποτέ ξανά κάποιος με αυτό). Αρχικά μου είπαν πως έλειπαν επιπλέον στοιχεία και μάλλον το σύστημα δεν μου  έδωσε να τυπώσω ένα έξτρα χαρτί με επιπλέον στοιχεία αποστολέα/παραλήπτη. Εγώ πέρα από το χαρτί που τύπωσα και κόλλησα στο πακετάκι δεν είχα κάτι άλλο , τους το είπα και τελικά αφού επικοινώνησαν με κάποιον υπεύθυνο το δέχθηκαν. Διαφορετικά μου έλεγαν πως αν το έστελνα θα ήταν με δική μου ευθύνη και υπήρχε κίνδυνος να κολλήσει στο τελωνείο της Αμερικής επειδή έλειπε το έξτρα χαρτί.

Είναι η πρώτη φορά που στέλνω εκτός Ευρώπης, δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση με τα τελωνεία, ελπίζω να περάσει κανονικά και απλά να μην γνώριζαν καλά στο κατάστημα 🤷‍♂️

Σ' ευχαριστώ που με ενημέρωσες για το weblabel! Ελπίζω βέβαια τα δέματα να διακινούνται κανονικά και να μην έχουν κολλήσει λόγω του όγκου αποστολών/παραλαβών που θα έχει μαζευτεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Το tracking δουλεύει κανονικά οπότε θα βλέπω εκεί την πορεία.

edit: Από αυτά που μου είπαν στο κατάστημα κατάλαβα πως ενώ το weblabel λειτουργεί και το δέχονται, στο δικό τους σύστημα υπάρχει θέμα και έτσι δεν μπορούν να δημιουργήσουν labels προς όλες τις χώρες στα καταστήματα (ακόμα).

Επεξ/σία από JoannisV

Σχετικο ασχετο με το thread. Σε προσφατη παραγγελια απο amazon, δρομολογηθηκε η μιση μεσω UPS ενω η αλλη μιση μεσω DHL

Δεν ισχυει ακομα η συμφωνια με ΕΛΤΑ κουριερ?

Στις 7/4/2022 στις 7:10 ΜΜ, CptBill είπε

Σχετικο ασχετο με το thread. Σε προσφατη παραγγελια απο amazon, δρομολογηθηκε η μιση μεσω UPS ενω η αλλη μιση μεσω DHL

Δεν ισχυει ακομα η συμφωνια με ΕΛΤΑ κουριερ?

αυτο και εγω θα ηθελα να το μαθω

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 παραγγελίες της προηγούμενης εβδομάδας από amazon Γερμανίας - Ιταλίας - Γαλλίας όλες παραδόθηκαν με ελτα courier & στην ημερομηνία που είχανε πει .

Επεξ/σία από VASKOUK
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...