Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Μπορείς να πληρώσεις 12€ και να κάνεις αίτηση επαναξιολόγησης

Έχω την εντύπωση, ότι και υπέρ σου να βγει η αίτηση, τα 12 ευρώ δεν τα παίρνεις. Οπότε πλήρωσε τα 7.5. 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Έχω την εντύπωση, ότι και υπέρ σου να βγει η αίτηση, τα 12 ευρώ δεν τα παίρνεις. Οπότε πλήρωσε τα 7.5. 

"Αίτηση Επανεξέτασης δασμών 12,00 €

Σε περίπτωση που το αρµόδιο Τελωνείο, κατά την επανεξέταση των δασµών, µειώσει ή ακυρώσει το ποσό των δασµών

που αρχικά είχε υπολογιστεί, το τέλος Αίτησης Επανεξέτασης ∆ασµών επιστρέφεται στον παραλήπτη, κατά την επίδοση του αντικειµένου"

Δημοσ.
Μόλις τώρα, μπαρμπαγιωργος είπε

"Αίτηση Επανεξέτασης δασμών 12,00 €

Σε περίπτωση που το αρµόδιο Τελωνείο, κατά την επανεξέταση των δασµών, µειώσει ή ακυρώσει το ποσό των δασµών

που αρχικά είχε υπολογιστεί, το τέλος Αίτησης Επανεξέτασης ∆ασµών επιστρέφεται στον παραλήπτη, κατά την επίδοση του αντικειµένου"

Θα κάνει πάντως κάνα 2μηνο ακόμα. 

Αν ομως δεν γίνει δεκτό, θα έχεις χάσει 19.5

Δημοσ.
6 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Ξέρει κανείς πόσο καιρό παίρνει;

1,5 μήνα στην καλύτερη.

Τα ΕΛΤΑ λένε οτι όταν κάτι είναι από ιδιώτη με αξία έως 45€ δεν περνάει τελωνείο 

Τι δικαιολογητικά μπορώ να καταθέσω;

Άγνωστο για την περίπτωση σου.

Αποζημίωση λόγω καθυστέρησης παράδοσης εφόσον έκαναν λάθος; 

Ίσως.

Πρέπει να βρεις τι προβλέπει η ΕΕΤΤ για τα ταχυδρομεία καθώς και τον Xάρτη Υποχρεώσεων ΕΛΤΑ/Xάρτη Yποχρεώσεων Καταναλωτή (Χ.Υ.Κ.) των ΕΛΤΑ.

Σου επισυνάπτω ένα αρχείο του Xάρτη Υποχρεώσεων ΕΛΤΑ που έχω μήπως σε βοηθήσει, αλλά νομίζω είναι παλιό και έχει ανανεωθεί.

xartis_ipoxrewsewn_elta.pdf

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Σου επισυνάπτω ένα αρχείο του Xάρτη Υποχρεώσεων ΕΛΤΑ που έχω μήπως σε βοηθήσει, αλλά νομίζω είναι παλιό και έχει ανανεωθεί.

xartis_ipoxrewsewn_elta.pdf 226 kB · 0 downloads

Ευχαριστώ για την απάντηση

Μπούρδες λέει βέβαια ο χυκ των ΕΛΤΑ 

Καθώς αποποιούνται όλες τις ευθύνες για το απλό ταχυδρομείο

Για εκτελωνισμού κτλ καμία αναφορά για καθυστέρηση κτλ 

Το 1.5 μήνα που λες είναι η απλή διαδικασία. Εγώ λέω να κάνω μη αποδοχή. Όπου πληρώνω 12€ για να το πάνε πίσω και να το αξιολογήσουν ξανά. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Το 1.5 μήνα που λες είναι η απλή διαδικασία. Εγώ λέω να κάνω μη αποδοχή. Όπου πληρώνω 12€ για να το πάνε πίσω και να το αξιολογήσουν ξανά. 

Στην περίπτωση της μη αποδοχής αναφερόμουν και εγώ.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

α οκ

εχεις κανει το ιδιο; με τι δικαιολογια εκανες την αιτηση; τι ζητανε;

Απλά συμπληρώνεις μια αίτηση στο κατάστημα των ελτα. Φαντάζομαι, αν έχεις και την απόδειξη, θα είναι και αυτό καλό. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

α οκ

εχεις κανει το ιδιο; με τι δικαιολογια εκανες την αιτηση; τι ζητανε;

Ήταν από παραγγελία στο iHerb.

Δαφορετική περίπτωση από την δική σου που είναι αποστολή από ιδιώτη.

• Like 1
Δημοσ.

Για να λέμε και τα καλά, παραγγελία ένα δεματάκι(φακελάκι) από ali.. 14/1, παρέλαβα σήμερα. Η έκπληξη ήταν πως η ταχυδρόμος μου το έφερε σπίτι ! και μου χτύπησε το κουδούνι για να το πάρω! ΣΟΚ!

για το τοπικό ταχυδρομείο Νέας Σμύρνης έχω να πω μόνο τα χειρότερα, ωστόσο η συγκεκριμένη ταχυδρόμος είναι άξια! 

Τη ρώτησα πως και μου το έφερε και μου απάντησε πως ήταν σχετικά μικρός ο φάκελος και επίσης παρόλο που τους έχουν πει να τα αφήνουν χύμα,  εκείνη χτυπάει να τα δώσει αυτοπροσώπως " για να μη το πάρει κανείς¨ , διαφορετικά αν δεν με έβρισκε θα άφηνε ειδοποιητήριο!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...