Aurumnus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, skar1983 είπε Αν θεωρείτε δημόσιο ναι τηλεργασια Παράδοση πακέτων με τηλεργασία. Μια χαρά. Και παραλαβή των δεμάτων μας από το σπίτι του κάθε υπαλλήλου να υποθέσω.
burnin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, skar1983 είπε Αν θεωρείτε δημόσιο ναι τηλεργασια παιδια ξερετε αν και αυριο θεωρειται μερα με τηλεργασια για το δημοσιο? γιατι ειναι να παω ταχυδρομειο. μην τρεχω τσαμπα
skar1983 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Aurumnus είπε Παράδοση πακέτων με τηλεργασία. Μια χαρά. Με μια γρήγορη αναήτηση για σήμερα ισχύουν τα: Τηλεργασία στο δημόσιο, και φυσικά δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες delivery και courier. 1 λεπτό πριν, burnin είπε παιδια ξερετε αν και αυριο θεωρειται μερα με τηλεργασια για το δημοσιο? γιατι ειναι να παω ταχυδρομειο. μην τρεχω τσαμπα Αν κατάλαβα καλά ανοιχτά. 1
Aurumnus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, skar1983 είπε Με μια γρήγορη αναζήτηση για σήμερα ισχύουν τα: Τηλεργασία στο δημόσιο, και φυσικά δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες delivery και courier. O Courier της ACS μια χαρά μου παρέδωσε 2 δέματα σήμερα στις 9:30 το πρωί. Πως τόλμησε...παράνομοι... θα τους καταγγείλω... 🤯
skar1983 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Aurumnus είπε O Courier της ACS μια χαρά μου παρέδωσε 2 δέματα σήμερα στις 9:30 το πρωί. Πως τόλμησε...παράνομοι... θα τους καταγγείλω... 🤯 Τι να σου πω πολιτική δεν κάνω.. Επικίνδυνα γιατί σε πολλά μέρη αμάξι δεν κινείται καλά καλά. Αλλά τo ACS και μόνο μου αρκεί για να το σταματήσω εδώ.... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από skar1983 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, burnin είπε παιδια ξερετε αν και αυριο θεωρειται μερα με τηλεργασια για το δημοσιο? γιατι ειναι να παω ταχυδρομειο. μην τρεχω τσαμπα Εγω παντως δεν ξερω αν καπου υπαρχει σημερα στην πραξη τηλεργασια στο δημοσιο, γνωριζω ομως περιπτωση που ΔΕΝ γνωριζε καν κατα δηλωση του ο προισταμενος δημοσιας υπηρεσιας (δεν μιλω για ταχυδρομεια) την εγκυκλιο (ενω την ηξεραν φυσικα οι υπαλληλοι αφου υπαρχει παντου απο χθες το απογευμα, ειδησεις, καναλια, sites) και ολοι οι υπαλληλοι πηγαν κανονικα απο τις 7 το πρωι μπαινοντας καποιοι και σε κινδυνο σε περιπτωσεις παγετου - παγωμενα νερα απο τα χιονια που λιωνουν κλπ. Ενω αντιθετα τα μαγαζια βλεπω δουλευουν με περιορισμενο ωραριο, 10 με 6. Μπορει επομενως να λειτουργουν σημερα και τα ταχυδρομεια στο 100%. Εγω θα πηγαινα σημερα αν υπηρχε λογος. 2
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Εγώ ελπίζω ότι δέματα 3 ημερών να μην μπουν μπροστά από τα δικά μας και περιμένουμε και άλλο 😅
triplex1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προς ενημερωση ολων εδω μεσα να εχετε το νου σας για emails που στελνονται Ειχα ενα δεμα πριν περιπου ενα μηνα και αν ερχοταν ηταν απο Γερμανια με πληρωμενα ολα , το συγκεκριμενο παραπεμπει σε online πληρωμη εξοδων , δεν ισχυει με τιποτα το tracking number , ειναι λαθος και οπως θα δειτε και απο τον αποστολεα του email ειναι απο Καναδα Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από triplex1
tasarass77 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, llazi52 είπε Παιδια πως καταγκελια στο ΕΕΤΤ για ελειπη στηχεια ελτα??? πως μπορω να το κανω και εγω αυτο??? Εδώ μπαίνεις φίλε μου https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam?ctype=postal
llazi52 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 μου στιλανε email οτι το αντικιμενο ειναι προς εκτελονισμο πριν 15 μερες αλλα το trackin number δεν εχει ξεκολισει ακομα λεει ελλιπη στειχια
skar1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, llazi52 είπε μου στιλανε email οτι το αντικιμενο ειναι προς εκτελονισμο πριν 15 μερες αλλα το trackin number δεν εχει ξεκολισει ακομα λεει ελλιπη στειχια Ναι αργούν πλέουν παρά μα πάρα πολύ. Υπομονή
llazi52 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, skar1983 είπε Ναι αργούν πλέουν παρά μα πάρα πολύ. Υπομονή πριν 15 μερες μου στιλαν email ποσο πιστευεις θα περιμενω??
triplex1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, llazi52 είπε πριν 15 μερες μου στιλαν email ποσο πιστευεις θα περιμενω?? αλλες 15
skar1983 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε 🥳 Μια χαρά δουλεύουν και Σάββατα . Καλή φάση να πάρουμε και εμείς σειρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα