ThanosR92 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 59 λεπτά πριν, czarjuly είπε Περιμενεις 57 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε χωρίς ειδοποίηση δεν μπορείς να πας στα ΕΛΤΑ, αλλά βάλε μας όλο το ταξίδι του πακέτου να δούμε πόσο καιρό έκανε να έρθει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasarass77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Έχεις μέλλον ακόμη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε Νομίζω πως 10-15 μέρες θα κάνει ακόμα, με νορμάλ συνθήκες (που εδώ δεν υπάρχουν ποτέ) Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από lefta_yparxoun 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasarass77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Στις 13:30 ήρθε email απο την ΕΕΤΤ ότι προωθήθηκε η καταγγελία στα ΕΛΤΑ, στις 15:30 ξεκόλλησε το δέμα. Τυχαίο θα είναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, tasarass77 είπε Στις 13:30 ήρθε email απο την ΕΕΤΤ ότι προωθήθηκε η καταγγελία στα ΕΛΤΑ, στις 15:30 ξεκόλλησε το δέμα. Εστειλα και εγω μια καταγγελια, παρολο που ειμαι "μολις" απο τις 3/1 στην κατασταση με τα ελλιπη στοιχεια Ποτε ειχες κανει την καταγγελια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Σε ποιο site κάνουμε καταγγελία? να ετοιμάσω για την άλλη βδομάδα και εγώ που περιμένω από 22/12 και παίζει ρόλο που το τελευταίο tracking που έχω είναι απο Γερμανία? δε βλέπω να μου το έχουν αλλάξει σε GR απο τα ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, valantis123 είπε Σε ποιο site κάνουμε καταγγελία? να ετοιμάσω για την άλλη βδομάδα και εγώ που περιμένω από 22/12 και παίζει ρόλο που το τελευταίο tracking που έχω είναι απο Γερμανία? δε βλέπω να μου το έχουν αλλάξει σε GR απο τα ΕΛΤΑ Γράψε ΕΕΤΤ στο Google και θα στο βγάλει. Θα διαλέξεις για κατηγορία τις ταχυδρομικές υπηρεσίες Να κάνεις και σήμερα αν είναι. Δεν υπάρχει λόγος να κλείσεις σχεδόν μήνα για να κάνεις καταγγελία. 1 εβδομάδα και πολύ είναι. Αν υπάρχει θέμα με τα κρούσματα, ας ανακοινώσουν πιθανές καθυστερήσεις. Όσο δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση, τα πράγματα θα έπρεπε να κυλάνε πιο γρήγορα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Γράψε ΕΕΤΤ στο Google και θα στο βγάλει. Θα διαλέξεις για κατηγορία τις ταχυδρομικές υπηρεσίες Να κάνεις και σήμερα αν είναι. Δεν υπάρχει λόγος να κλείσεις σχεδόν μήνα για να κάνεις καταγγελία. 1 εβδομάδα και πολύ είναι. Αν υπάρχει θέμα με τα κρούσματα, ας ανακοινώσουν πιθανές καθυστερήσεις. Όσο δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση, τα πράγματα θα έπρεπε να κυλάνε πιο γρήγορα. Ω ρει.. πάνω που είπα ας δω τι γίνεται και τώρα, είχα δεί το πρωί και τίποτα. τελικά προχώρησε τώρα πόσο καλό είναι αυτό δε ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasarass77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 @SabotazNic Στις 4/1. Μόλις έκανα υποβολή δεν ήρθε κανένα email για επιβεβαίωση, έστειλαν σήμερα με αριθμό πρωτοκόλλου και ότι έχει αποσταλεί στα ελτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidonas7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Τελικά μου έβαλαν 6ε χαράτσι για φόρους γράφει το μήνυμα από ΕΛΤΑ.Μολις επικοινώνησα με τον πωλητή στο ebay να του παραπονεθω.Απαραδεκτο να πληρώνουμε 2 φορές φόρο.Απο Αλί δεν είχα τέτοια θέματα σε 3 παραγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, poseidonas7 είπε Τελικά μου έβαλαν 6ε χαράτσι για φόρους γράφει το μήνυμα από ΕΛΤΑ.Μολις επικοινώνησα με τον πωλητή στο ebay να του παραπονεθω.Απαραδεκτο να πληρώνουμε 2 φορές φόρο.Απο Αλί δεν είχα τέτοια θέματα σε 3 παραγγελίες. από που είναι η παραγγελία ώστε να το αποφεύγουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidonas7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Από ebay, κινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Έλαβα email απο το Ali που λέει Your order ------ has arrived at your local post office. Come pick it up! Στα ΕΛΤΑ μου λέει: 11/1/2022, 16:21 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Τι κάνω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε Έλαβα email απο το Ali που λέει Your order ------ has arrived at your local post office. Come pick it up! Στα ΕΛΤΑ μου λέει: 11/1/2022, 16:21 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Τι κάνω ; Τα μέιλ του Aliexpress όσον αφορά το τράκινγκ γενικά τα αγνοείς, δεν είναι ακριβείας. Η εκφόρτωση σημαίνει ότι μόλις άνοιξαν τον σάκο και το σκάναραν στο αεροδρόμιο Αθηνών, οπότε τώρα περιμένεις (καμιά βδομάδα συνήθως, αν μένεις Αθήνα και είχες επιλέξει shipping method που δεν κολλά στο τελωνείο) μέχρι το δέμα να περάσει από όλα τα στάδια και να σου το φέρει στην πόρτα σου ο ταχυδρόμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Έλαβα email απο το Ali που λέει Your order ------ has arrived at your local post office. Come pick it up! Στα ΕΛΤΑ μου λέει: 11/1/2022, 16:21 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Τι κάνω ; δυο δεματα που μου εβγαλε αυτο το μνμ το δεμα οντως ηταν στο τοπικο κ.δ και σε λιγες μερες ειχα το δεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα