skar1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δύο μήνες σχεδόν μετά την αποστολή του από χώρα εκτός ΕΕ Γ.Ε.Τ.Α. ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ - ΤΑ ΕΛΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ Δεν το έχω ξαναδεί το μήνυμα αυτό στο tracking... Είναι κάτι που πρέπει να κάνω από μεριά μου ; @Μιχάλης Π μιας και είσαι confused μήπως τώρα είναι πιο κατανοητό το ερώτημα και μπορείς να βοηθήσεις; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από skar1983 1
Μιχάλης Π Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, skar1983 είπε Δύο μήνες σχεδόν μετά την αποστολή του από χώρα εκτός ΕΕ Γ.Ε.Τ.Α. ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ - ΤΑ ΕΛΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ Δεν το έχω ξαναδεί το μήνυμα αυτό στο tracking... Είναι κάτι που πρέπει να κάνω από μεριά μου ; @Μιχάλης Π μιας και είσαι confused μήπως τώρα είναι πιο κατανοητό το ερώτημα και μπορείς να βοηθήσεις; Εγω το μονο που εχω δει ειναι ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ -ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ. Αυτο που γραφεις εσυ πρωτη φορα το ακουω. Παρε τηλεφωνο στα ελτα και ρωτα τουσ τι σημαινει και τι να στειλεις στο τελωνειο αν απαιτειται.
GP Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Νομίζω σας έχω 😄: Ευτυχώς δεν είναι κάτι αξίας, αλλά και πάλι τραγικό...
poseidonas7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά καλή χρονιά.Και σε εμένα γράφει ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ - ΤΑ ΕΛΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ Στο τέλος γράφει δέμα προς εκτελωνισμο.Ο ΦΠΑ είναι πληρωμένος.Θα έχω λέτε άλλες χρεώσεις? 31-12 τελευταία ενημέρωση.
skar1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, poseidonas7 είπε Παιδιά καλή χρονιά.Και σε εμένα γράφει ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ - ΤΑ ΕΛΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ Στο τέλος γράφει δέμα προς εκτελωνισμο.Ο ΦΠΑ είναι πληρωμένος.Θα έχω λέτε άλλες χρεώσεις? 31-12 τελευταία ενημέρωση. Στην ίδια φάση είναι με το δικό μου. Ίσως είναι κάποια νέα περιγραφή στο σύστημα τους. Στο τηλέφωνο που πήρα στα ΕΛΤΑ μου είπαν να περιμένω , δεν κάνω κάτι εγώ από μεριά μου. 1
valantis123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα καλή χρονιά σε όλους, Εχω ένα δέμα όπου πήγε απο Αμερική Γερμανία και εφτασε Ελλάδα στης 16/12 στα ελτα δε το βρίσκει το tracking στα ΕΛΤΑ κούριερ το βρίσκει και λέει οτι εφτασε 16/12 στο Γ.Ε.Τ.Α Αθήνας Κ.Α.Τ τελωνείο του Βενιζέλου δηλαδή. Αυτο που με προβληματίζει είναι σε ευρωπαϊκό site tracking λέει πάλι στης 16/12: Ελλειπη Πληροφοριακα Στοιχεια Απο Αποστολεα - Απαιτειται Καταχωρηση ΕΛΤΑ μου είπαν να πάρω στο τελωνείο εκει. 1 μήνα δε το σηκώνει κανείς και μαιλ δεν απαντάνε. Τι κάνω τώρα?
Μιχάλης Π Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, valantis123 είπε Καλησπέρα καλή χρονιά σε όλους, Εχω ένα δέμα όπου πήγε απο Αμερική Γερμανία και εφτασε Ελλάδα στης 16/12 στα ελτα δε το βρίσκει το tracking στα ΕΛΤΑ κούριερ το βρίσκει και λέει οτι εφτασε 16/12 στο Γ.Ε.Τ.Α Αθήνας Κ.Α.Τ τελωνείο του Βενιζέλου δηλαδή. Αυτο που με προβληματίζει είναι σε ευρωπαϊκό site tracking λέει πάλι στης 16/12: Ελλειπη Πληροφοριακα Στοιχεια Απο Αποστολεα - Απαιτειται Καταχωρηση ΕΛΤΑ μου είπαν να πάρω στο τελωνείο εκει. 1 μήνα δε το σηκώνει κανείς και μαιλ δεν απαντάνε. Τι κάνω τώρα? Στείλε email μπας και καταφερεις τιποτα. Με τηλεφωνα δεν θα βγαλεις ακρη, δεν το σηκωνουν ποτε 1
Vasileios-gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 22 ώρες πριν, poseidonas7 είπε Παιδιά καλή χρονιά.Και σε εμένα γράφει ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ - ΤΑ ΕΛΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ Στο τέλος γράφει δέμα προς εκτελωνισμο.Ο ΦΠΑ είναι πληρωμένος.Θα έχω λέτε άλλες χρεώσεις? 31-12 τελευταία ενημέρωση. Η ερμηνεία που δίνω είναι ότι ο αποστολέας δεν πέρασε καλά τα στοιχεία Φ.Π.Α . Τα ελτά θα τα περάσουν και έτσι θα σε χρεώσουν τα έξοδα τους , 2,5 ή 5 ή 10 ή 20 ευρώ.. αλλά δεν θα σε χρεώσουν Φ.Π.Α. 1 1
angelamua9 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα,παραγγελία από amazon.de έχει σταλεί από Πορτογαλία μέσω Portugal Post CTT και παρακολουθείται εδώ https://www.ctt.pt/particulares/index. Έχει κανείς εμπειρία με την συγκεκριμένη μεταφορική; Δεν βρίσκω σχεδόν καμία πληροφορία και ο,τι βρήκα αναφέρει για πολλά δέματα που χάθηκαν.Να ανησυχήσω;
DirewolfGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Τα ίδια και εδώ με προλαλήσαντες. Δεν έχω λόγια για αυτό που περνάμε πραγματικά όλοι μας εδώ μέσα με τα ΕΛΤΑ. Σκέφτομαι να πάω από το τελωνείο εκεί στο αεροδρόμιο. Πιστεύετε θα μου το δώσουν;
grip Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, DirewolfGR είπε Καλησπέρα σε όλους! Τα ίδια και εδώ με προλαλήσαντες. Δεν έχω λόγια για αυτό που περνάμε πραγματικά όλοι μας εδώ μέσα με τα ΕΛΤΑ. Σκέφτομαι να πάω από το τελωνείο εκεί στο αεροδρόμιο. Πιστεύετε θα μου το δώσουν; Δεν υπάρχει περίπτωση. Υπομονή Είναι μια διαδικασία που δυστυχώς όλοι μας κακώς την έχουμε περάσει. Στείλε ένα mail καλού κακού με τα στοιχεία σου και τίτλο το tracking number μπας και ξεκολλήσει μια ώρα νωρίτερα.
ThanosR92 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα, για παραγγελία απο aliexpress είμαι στο στάδιο Delivering Received by the delivery company Παω εγώ στα ΕΛΤΑ η περιμένω να μου το φέρουν σπίτι ;
czarjuly Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Καλημέρα, για παραγγελία απο aliexpress είμαι στο στάδιο Delivering Received by the delivery company Παω εγώ στα ΕΛΤΑ η περιμένω να μου το φέρουν σπίτι ; Περιμενεις
lefta_yparxoun Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Καλημέρα, για παραγγελία απο aliexpress είμαι στο στάδιο Delivering Received by the delivery company Παω εγώ στα ΕΛΤΑ η περιμένω να μου το φέρουν σπίτι ; χωρίς ειδοποίηση δεν μπορείς να πας στα ΕΛΤΑ, αλλά βάλε μας όλο το ταξίδι του πακέτου να δούμε πόσο καιρό έκανε να έρθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα