lafkostas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έβγαλε κανείς άκρη τι γίνετε όταν υπάρχει αυτό το μήνυμα ; Μη άφιξη αντικειμένου-Έλεγχος από ξένο ταχυδρομείο Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από lafkostas
w2o4ts Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Η ACS μου παρέδωσε χθες δεματάκι από το Banggood, μετά από μόνο... 36 μέρες που το είχαν στα χέρια τους (προσοχή, όχι 36 μέρες από την Κίνα, 36 το είχε μόνο η ACS), και είπα κι εγώ να το ανακοινώσω... πανηγυρικά! Συνιστά άραγε καινούριο ρεκόρ στο είδος...; Για όποιον τυχόν αναρωτηθεί, σε mail μου δεν απαντούσαν, ενώ επίσης μετά από περίπου 40 λεπτά αναμονή στο τηλεφωνικό τους κέντρο, είχα εγκαταλείψει την προσπάθεια... 1
avalonlll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Καλησπέρα. Το tracking γράφει ότι βλέπετε στο σκρινσοτ. Δέμα εγώ δεν έχω παραλάβει. Το κλαίω το δέμα ή είναι στο πρακτορείο και πρέπει να πάω να το πάρω;
kofer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, avalonlll είπε Καλησπέρα. Το tracking γράφει ότι βλέπετε στο σκρινσοτ. Δέμα εγώ δεν έχω παραλάβει. Το κλαίω το δέμα ή είναι στο πρακτορείο και πρέπει να πάω να το πάρω; Αν το δέμα έρχεται από Κίνα που είναι yolo, παίζει να σου έδωσαν λάθος tracking δηλαδή από άλλο πακέτο.
w2o4ts Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Στις 24/1/2025 στις 11:30 ΜΜ, avalonlll είπε Καλησπέρα. Το tracking γράφει ότι βλέπετε στο σκρινσοτ. Δέμα εγώ δεν έχω παραλάβει. Το κλαίω το δέμα ή είναι στο πρακτορείο και πρέπει να πάω να το πάρω; Μια λεπτομέρεια που δε μας διευκρίνισες: Οι υπόλοιπες πληροφορίες που έχει το tracking ταιριάζουν; Π.χ. η περιοχή παράδοσης που λέει είναι όντως η δική σου; Η ημερομηνία αποστολής στο tracking ταιριάζει με αυτές που ξέρεις ότι απεστάλη το δέμα...; Αν κάτι από τα δύο δεν ταιριάζει, μπορεί όντως να σου έχουν δώσει λάθος αριθμό αποστολής, όπως λέει και ο kofer παραπάνω. Αν όμως όλα ταιριάζουν, καλά θα είναι να επικοινωνήσεις το συντομότερο με τη μεταφορική, να δεις τι γίνεται. Ποια μεταφορική είναι...; (αν δεν το ξέρεις, και το tracking που παραθέτεις προέρχεται π.χ. από τη σελίδα του πωλητή χωρίς πολλές άλλες λεπτομέρειες, βάλε το tracking number σου στο parcelsapp.com (προσοχή, όχι www.parcelsapp.com, είναι πιθανότατα μούφα η σελίδα!), το οποίο εκτός από αναλυτικό tracking, θα ενημερώσει και για τις εταιρίες που χειρίζονται το δέμα στην πορεία - αν π.χ. έρχεται από Κίνα και αλλάζει 2-3 μεταφορικές μέχρι να φτάσει σε σένα). Φίλος την είχε πάθει με δέμα από το Banggood, που έγραφε κάτι σαν "Παρεδόθη, κύριος Γιώργος" (δε θυμάμαι το όνομα, αλλά το έγραφε έτσι, "κύριος" και χωρίς επώνυμο - και σίγουρα δεν ήταν το όνομα του φίλου μου!) - και άσχετη διεύθυνση(!) Είδε και έπαθε μέχρι να πείσει τους Κινέζους ότι δεν ήταν αυτός που παρέλαβε και να του το ξαναστείλουν... 1
NectronBs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Έχω κάνει τις εξής παραγγελίες και όπως βλέπετε εξέλιξη δεν υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό θα έλεγα. Μίλησα με τα ελτα και μου είπαν ότι επειδή είναι μικρα δέματα δεν έχουν σκαν και μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε. Με το tracking number όμως που μου έδωσε το κατάστημα από το AliExpress όπου και έγινε η παραγγελία μου λέει ότι εδώ και αρκετό καιρό έχει φτάσει στα ελτα και περιμένει να γίνει παραλαβή από εμένα. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον; Μπορώ να κάνω κάτι σε αυτή την περίπτωση η έχει χαθεί το δέμα και θα κλαίω τα λεφτά μου;
avalonlll Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 26/1/2025 στις 3:36 ΜΜ, w2o4ts είπε Μια λεπτομέρεια που δε μας διευκρίνισες: Οι υπόλοιπες πληροφορίες που έχει το tracking ταιριάζουν; Π.χ. η περιοχή παράδοσης που λέει είναι όντως η δική σου; Η ημερομηνία αποστολής στο tracking ταιριάζει με αυτές που ξέρεις ότι απεστάλη το δέμα...; Αν κάτι από τα δύο δεν ταιριάζει, μπορεί όντως να σου έχουν δώσει λάθος αριθμό αποστολής, όπως λέει και ο kofer παραπάνω. Αν όμως όλα ταιριάζουν, καλά θα είναι να επικοινωνήσεις το συντομότερο με τη μεταφορική, να δεις τι γίνεται. Ποια μεταφορική είναι...; (αν δεν το ξέρεις, και το tracking που παραθέτεις προέρχεται π.χ. από τη σελίδα του πωλητή χωρίς πολλές άλλες λεπτομέρειες, βάλε το tracking number σου στο parcelsapp.com (προσοχή, όχι www.parcelsapp.com, είναι πιθανότατα μούφα η σελίδα!), το οποίο εκτός από αναλυτικό tracking, θα ενημερώσει και για τις εταιρίες που χειρίζονται το δέμα στην πορεία - αν π.χ. έρχεται από Κίνα και αλλάζει 2-3 μεταφορικές μέχρι να φτάσει σε σένα). Φίλος την είχε πάθει με δέμα από το Banggood, που έγραφε κάτι σαν "Παρεδόθη, κύριος Γιώργος" (δε θυμάμαι το όνομα, αλλά το έγραφε έτσι, "κύριος" και χωρίς επώνυμο - και σίγουρα δεν ήταν το όνομα του φίλου μου!) - και άσχετη διεύθυνση(!) Είδε και έπαθε μέχρι να πείσει τους Κινέζους ότι δεν ήταν αυτός που παρέλαβε και να του το ξαναστείλουν... Όλα καλά τελικά, το δέμα είχε παραλειφθεί αλλά είχαν ξεχάσει να με ενημερώσουν. Τσάμπα το έψαχνα. Ευχαριστώ πολύ για την υπέρ αναλυτική απάντηση. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από avalonlll 1
sakisgri Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2025 στις 6:14 ΠΜ, NectronBs είπε Έχω κάνει τις εξής παραγγελίες και όπως βλέπετε εξέλιξη δεν υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό θα έλεγα. Μίλησα με τα ελτα και μου είπαν ότι επειδή είναι μικρα δέματα δεν έχουν σκαν και μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε. Με το tracking number όμως που μου έδωσε το κατάστημα από το AliExpress όπου και έγινε η παραγγελία μου λέει ότι εδώ και αρκετό καιρό έχει φτάσει στα ελτα και περιμένει να γίνει παραλαβή από εμένα. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον; Μπορώ να κάνω κάτι σε αυτή την περίπτωση η έχει χαθεί το δέμα και θα κλαίω τα λεφτά μου; Ναι όντως ισχύει αυτό που σου είπαν τα ΕΛΤΑ. Για το δέμα σου που είναι semitrackable δλδ απλή αποστολή ισχύει αυτό παρακάτω. Στα semitrackable (απλή αποστολη) φαίνεται η πορεία του δέματος μέχρι να φτάσει στα ΕΛΤΑ. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα). Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στο Αερολιμένας Αθηνών) και τπτ άλλο. Δλδ όταν δεις είτε στο parcelsapp είτε στην cainiao το "Arrived at local delivery center"/" Έφτασε στο τοπικό κέντρο παράδοσης" (δεν θα φανεί στα ΕΛΤΑ αυτό) τότε τα ΕΛΤΑ σκαναραν το δέμα σου και θα έχει πάρει το δρόμο προς τη μονάδα διανομής της περιοχής σου που σε εξυπηρετεί, συνήθως κάνει καμιά 10αρια μέρες, αλλά μπορεί να τραβήξει και πολύ παραπάνω. Edit: Τώρα πρόσεξα τις ημερομηνίες, κανονικά θα έπρεπε να έχεις παραλάβει. Επειδή τα ΕΛΤΑ είναι ότι να ναι θα έλεγα να πας μια βόλτα από την τοπική μονάδα διανομής που σε εξυπηρετεί και να τα αναζητήσεις, αλλά όχι με το tracking number γιατί θα σου πούνε τα ίδια.... να τα αναζητήσεις με το όνομα σου και την διεύθυνση σου καλύτερα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από sakisgri 1
Theo202224 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Παραγγελία αξίας 140€ από κατάστημα των ΗΠΑ, στις 3/1/2025. Το δέμα στάλθηκε στις 13/1/2025 και από τις 17/1/2025 δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.
frap73 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Σβήσε το tracking σου. Αλλά μιας και το έβαλες, στο parcelsapp.com έχει παραπάνω πληροφορίες, καθώς και το tracking που πήρε από USPS. Αλλά βασικά δε φαίνεται να έχει φύγει ακόμη από US. Βασικά, φαίνεται να γυρίζει πίσω αν δεις το from/to στα αποτελέσματα. Το γιατί μάλλον θα πρέπει να το κυνηγήσεις με τον αποστολέα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από frap73
kizonis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Ξερουμε ποσο καιρο περιπου παιρνουν για να ολοκληρωθουν οι παραγγελιες απο Gshopper; Εχω μια παραγγελια που τη στειλανε 6/2, η μεταφορικη ειναι Wanb Express, υποψιαζομαι οτι οταν μπει Ελλαδα θα την παρουν τα ΕΛΤΑ, σωστα; Η τις δινουν σαν το Ali Express σε κουριερ;
Theo202224 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, frap73 είπε Σβήσε το tracking σου. Αλλά μιας και το έβαλες, στο parcelsapp.com έχει παραπάνω πληροφορίες, καθώς και το tracking που πήρε από USPS. Αλλά βασικά δε φαίνεται να έχει φύγει ακόμη από US. Βασικά, φαίνεται να γυρίζει πίσω αν δεις το from/to στα αποτελέσματα. Το γιατί μάλλον θα πρέπει να το κυνηγήσεις με τον αποστολέα. Σε επικοινωνία που είχα με το κατάστημα, μου είπαν ότι θα πρέπει να περάσει ένας μήνας, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια κίνηση, και μετά να υποβάλλουμε αξίωση επιστροφής χρημάτων. Παραθέτω και το αποτέλεσμα από το tracking της USPS στο parcelsapp.com Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Theo202224
ALXIOA Δημοσ. Τρίτη στις 08:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:28 πμ Περιμενα ενα πακετακι απο Ταιβαν. κουριερ επελεξα ems. Να ερθει πιο αμεσα.. Εφτασε Ελλαδα σε 2 μερες.. Επειτα απο 10+ μερες μεσα στο τελωνειο γετα. σημερα μου εβγαλε αυτο ... Τι σημαινει.? θα ξεκινησει να ερχεται στην πολη μου? Ή θα φαμε αλλες τοσες μερες.. μεχρι να το παραλαβω.. Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Το αντικείμενο έχει πάρει διασάφηση
kofer Δημοσ. Τρίτη στις 11:42 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:42 πμ 3 ώρες πριν, ALXIOA είπε Επειτα απο 10+ μερες μεσα στο τελωνειο γετα. σημερα μου εβγαλε αυτο ... Τι σημαινει.? θα ξεκινησει να ερχεται στην πολη μου? Ή θα φαμε αλλες τοσες μερες.. μεχρι να το παραλαβω.. Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Το αντικείμενο έχει πάρει διασάφηση Σημαίνει ότι θα προχωρήσει για την πόλη σου και λογικά δεν θα καθυστερήσει. Πριν χρόνια θυμάμαι EMS τα έφερνε ΕΛΤΑ courier, μπορεί να άλλαξε και να έρθει με ΕΛΤΑ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα