Προς το περιεχόμενο

[Εξελιξη παραγγελιων] Παραλαβες παραγγελιων μεσω ΕΛΤΑ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, Petros267 είπε

Εχει κολλησει απο 3/10 δεμα απο ιταλια και γραφει η αποστολή είναι υπό διαμετακόμιση στο Διεθνές Κέντρο Επεξεργασίας ξερει καποιος η του εχει τυχει το ιδιο;

Από Ιταλία σχεδόν πάντα υπάρχουν καθυστερησεις, υπομονή θα ξεκολλήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βοηθήστε με λίγο γιατί δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη με αυτά τα έλτα. Μου λένε ότι το γράμμα μου δεν είναι στο σάκο, ενώ από εκεί που μου το στείλανε μου λένε ότι πρέπει να έχει φτάσει. Στο tracking λέει ότι στις 3 έφτασε Ελλάδα και από τότε καμία ανανέωση... Μου λένε ότι δεν είναι συστημένο ενώ είναι συστημένο. Πώς γίνεται αυτό; Ο κωδικός tracking αρχίζει έτσι: LA000000nl και τελειώνει έτσι. Πείτε μου τι να κάνω. Και κάτι άλλο, χθες έλεγε ότι θέλει 1 μέρα και όταν το άνοιξα, λέει έφτασε στις 9 ταχυδρομείο.. και τώρα αλαξε και διχνι αυτο...image.png.b1eb1e4422e064c8fab16697010f4d31.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, fox1111 είπε

Βοηθήστε με λίγο γιατί δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη με αυτά τα έλτα. Μου λένε ότι το γράμμα μου δεν είναι στο σάκο, ενώ από εκεί που μου το στείλανε μου λένε ότι πρέπει να έχει φτάσει. Στο tracking λέει ότι στις 3 έφτασε Ελλάδα και από τότε καμία ανανέωση... Μου λένε ότι δεν είναι συστημένο ενώ είναι συστημένο. Πώς γίνεται αυτό; Ο κωδικός tracking αρχίζει έτσι: LA000000nl και τελειώνει έτσι. Πείτε μου τι να κάνω. Και κάτι άλλο, χθες έλεγε ότι θέλει 1 μέρα και όταν το άνοιξα, λέει έφτασε στις 9 ταχυδρομείο.. και τώρα αλαξε και διχνι αυτο...image.png.b1eb1e4422e064c8fab16697010f4d31.png

Εχει φτασει Ελλαδα εχει γινει scan απλα δεν εχει προχωρησει στα επομενα βηματα (κεντρο διαλογης/μοναδα διανομης κλπ) οποτε ειναι σε εξελιξη. Στο σακο του αεροδρομιου δεν ειναι οποτε περιμενεις τα επομενα βηματα ειναι "σε εξελιξη".

Εφοσον βλεπεις ενημερωση αργα ή γρηγορα θα γινει ανανεωση στο tracking δεν εχει χαθει αν ειχε χαθει απλα δεν θα υπηρχει καμια ενημερωση στο tracking.

Απλα περιμενεις, το estimation ειναι αρκετα ενδεικτικο οτι θα γινει παραλαβη ειναι στο περιπου οι ημ/νιες που αναφερονται.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Στις 22/10/2024 στις 6:22 ΠΜ, aristarhos είπε

Καλημέρα. Έχει καμιά ιδέα κάποιος;

Σε μια-δυο βδομαδες, λογικα θα εχεις παραλαβει. Ειναι η μεθοδος που αργει, περναει απο Ουγγαρια και εδω αναλαμβανουν να στο φερουν τα τοπικα ΕΛΤΑ. Σε εμενα κανουν οποτε τυχουν τετοια, 30-40-50 ημερες απο την παραγγελια. Ηδη εχει περασει μια βδομαδα απο το σχολιο σου, οποτε μπορει και να εχεις παραλαβει...

1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Σε μια-δυο βδομαδες, λογικα θα εχεις παραλαβει. Ειναι η μεθοδος που αργει, περναει απο Ουγγαρια και εδω αναλαμβανουν να στο φερουν τα τοπικα ΕΛΤΑ. Σε εμενα κανουν οποτε τυχουν τετοια, 30-40-50 ημερες απο την παραγγελια. Ηδη εχει περασει μια βδομαδα απο το σχολιο σου, οποτε μπορει και να εχεις παραλαβει...

Πήγα στο κέντρο διανομής και παρέλαβα.

καλημέρα ειναι να στειλω μια μπαταρία 7-8 κιλα πισω στην Γερμανία για επισκευή.

ζητησα απο το κατάστημα αν υπάρχει δυνατότητα για έκδοση εντολής παραλαβής από το χώρο μου μιας και αυτοι θα έχουν φθηνότερες τιμές λόγω χονδρικής

μου έδωσαν τιμή 25€ για να τη στείλω πίσω.

θα είναι τα ελτα ή κάποιος άλλος φθηνότερο?

56 minutes ago, drdedus said:

μου έδωσαν τιμή 25€ για να τη στείλω πίσω.

θα είναι τα ελτα ή κάποιος άλλος φθηνότερο?

Μπα, με τα ΕΛΤΑ είναι γύρω στα €44. Αλλά δε σου έκαναν και καμιά σοβαρή έκπτωση, τόσο σχεδόν έχει το ACS EU Economy (έως 10kg). Δε κοίταξα σε άλλες, courier, μπορεί να το έχουν ακόμη πιο φτηνά. Γενικά είναι καιρός τώρα που τα ΕΛΤΑ δε λένε για Ευρώπη.

Για τι είδους μπαταρία πρόκειται; Μπορεί να υπόκειται σε περιορισμούς ή να απαιτεί ειδική συσκευασία.

ACS: https://acscourier-media.azureedge.net/production-media/22beppip/timokatalogos-kai-perigraphe-eu-gr-v6-0-allage-tim-logou-exot-express-01032024-01122023ko-132023-allage-tim-logou-exo-kou-2162022-allage-edras-suntomeuse.pdf

ΕΛΤΑ::https://media.elta.gr/images/0/0/timokatologoi/tim_demata_2024_compressed.pdf

Επεξ/σία από frap73
  • Thanks 1

Ευχαριστώ.

αυτο μου έλεγε ενας φιλος για τα ΕΛΤΑ αλλα δεν κατάλαβα ακριβώς.

Οτι στα ΕΛΤΑ για Ευρώπη ειναι ακριβότερα απο τα ΕΛΤΑ κουριερ..?

οπότε μάλλον ο allpowers ζητώντας μου 25 ευρω λογικά παει να βγάλει και το δικό του κόστος μιας και θα εχει τιμες χονδρικής αυτος στις αποστολές με τόσες μπαταρίες που στέλνει.

Γεια σας παιδιά, αναμένω δέμα από Αγγλία, δυστυχώς έχει κολλήσει σε status: 

Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) || Αντικείμενο προς εκτελωνισμό

Δεν έχω κάνει ξανά αγορά από UK τα τελευταία χρόνια. Πόσο καιρό αναμένεται να περιμένω για να βγει άκρη; Ευχαριστώ!

elta.png

8 ώρες πριν, butters είπε

Δεν έχω κάνει ξανά αγορά από UK τα τελευταία χρόνια. Πόσο καιρό αναμένεται να περιμένω για να βγει άκρη; Ευχαριστώ!

Άγνωστο! Συνήθως 1-2 βδομάδες, αλλά μου έχει τύχει και μήνας.

Αν ο αποστολέας δεν έχει κάνει σωστά την τελωνειακή δήλωση, υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται κάποια απόδειξη-τιμολόγιο. Θα σου στείλουν συστημένο γράμμα αν είναι, αλλιώς θα προχωρήσει μόνο του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...