netwix447 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Πάει για Σλοβακία 😂 Απο τι μου ειπανε το στελνουνε απο κει για δω παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georger_volos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Σε 2 από τις παραγγελίες μου, χωρίς απολύτως καμία ιδιοποίηση γυρίζουν πίσω..(Βόλος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Παραγγελια 22/5 απο ebay με tracking μορφης SYXXXXXXXX μου παραδοθηκε χθες. Να πω την αληθεια περιμενα να με πιασει το νεο καθεστως απο 1/7 για να δω και τι θα πληρωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, georger_volos είπε Σε 2 από τις παραγγελίες μου, χωρίς απολύτως καμία ιδιοποίηση γυρίζουν πίσω..(Βόλος) Αφού είχες το tracking number και ξέρεις ότι στον Βόλο υπάρχει πρόβλημα, από 28.5 έως 17.6 τι περίμενες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georger_volos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, Aurumnus είπε Αφού είχες το tracking number και ξέρεις ότι στον Βόλο υπάρχει πρόβλημα, από 28.5 έως 17.6 τι περίμενες; Δεν έπρεπε να αφήσει κάποιος χριστιανός μια ειδοποίηση; Πιστεύεις ότι αν πήγαινα θα το έβρισκε κάποιος; Έχεις καταλάβει τι χαμός γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, georger_volos είπε Δεν έπρεπε να αφήσει κάποιος χριστιανός μια ειδοποίηση; Πιστεύεις ότι αν πήγαινα θα το έβρισκε κάποιος; Έχεις καταλάβει τι χαμός γίνεται; Όταν υπάρχει πρόβλημα, δεν καθόμαστε άπραγοι. Παίρνουμε την πρωτοβουλία και ενεργούμε... ειδικά με τα ΕΛΤΑ. Όσο χαμός και να γίνεται, αν πήγαινες ΙΣΩΣ και να το έβρισκες. Ταλαιπωρία αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Αυτοί πάντως μια χαρά το βρήκαν και το έστειλαν πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Φυσάει το πράμα !!!!!!!!!!! 20/6/2021, 16:25 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) 20/6/2021, 13:06 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 5/6/2021, 20:16 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 5/6/2021, 16:02 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 3/6/2021, 22:58 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theodora_g Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) ΓΕΤΑ Πειραια και οχι ΓΕΤΑ αθηνα τι φαση? Το θεμα ειναι οτι ξεκολησε..και οτι μαλλον δεν θα πληρωσω τελωνειο... Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από theodora_g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGgJ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Θέλω να δω από 1/7 και μόλις κατακάτσει λίγο η σκόνη με τις νέες αλλαγές, τι θα πληρώνουμε ακριβώς. Υπάρχουν πράγματα που δεν τα βρισκεις εδώ. Θα περιμένω και θα διαβάζω εδώ για κάθε αλλαγή. Άντε να δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deu164 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Περιμένω ένα ανταλλακτικό για μια οικιακή συσκευή από ebay / Γερμανία χωρίς tracking μόνο εκεί το βρήκα… 2 μήνες και ακόμα τίποτα … mousepad από κίνα παραλαβή σχεδόν μετά από 2 μήνες και πάλι τυχερός είμαι Spoiler Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από Deu164 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Πρώτη φορά το amazon μου στέλνει με HRVATSKA_POST. Με τι έρχεται ? ΕΛΤΑ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Πρώτη φορά το amazon μου στέλνει με HRVATSKA_POST. Με τι έρχεται ? ΕΛΤΑ ? Ελτα κουριερ και παει μια χαρα. Απο την στιγμη που θα φτασει Ελλαδα (κανει 5-6 ημερες), παραλαμβανεις σε μια ημερα στην Αθηνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Privacy3571 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Και εγώ απο την ίδια, απο γερμανικό αμαζον λογικά αυριο θα είναι Βόλο?.. edit: Παρέλαβα στις 11 το πρωι σημερα! Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από Privacy3571 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George b Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Απο τις 16/6/2021 εχω ενα πακετο και ειναι σε Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 16/6/2021, 06:28 Μ.Δ.-Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ.-Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ ειναι τοσες μερες εκει χωρις κινηση,υπαρχει περιπτωση να γυρισει πισω ή μπορει ο ταχυδρομος να ειναι σε αδεια και να μην μπορει να στειλει ειδοποίηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 58 λεπτά πριν, George b είπε Απο τις 16/6/2021 εχω ενα πακετο και ειναι σε Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 16/6/2021, 06:28 Μ.Δ.-Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ.-Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ ειναι τοσες μερες εκει χωρις κινηση,υπαρχει περιπτωση να γυρισει πισω ή μπορει ο ταχυδρομος να ειναι σε αδεια και να μην μπορει να στειλει ειδοποίηση ? Σε παρόμοια κατάσταση στον Βόλο απλώς είχαν φόρτο εργασίας και το έλεγξαν μετά από καιρό και το παρέλαβα. Αν έχεις πρόσβαση μπορείς να πας να δεις και αν πέσεις σε καλό υπάλληλο ίσως σου πει πότε θα το δουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα