Προς το περιεχόμενο

ektelonismos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω βρει το παρων αμαξι στην γερμανια ξερετε μηπως ποσο περιπου θα βγει τελωνειο η που μπορω να απευθυνθώ (το αμαξι ειναι full extra 2,0 του 17 στα 3,000 ευρω)

ευχαριστω !!!

160695930_744683659522184_8870617205571112230_n.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.
18 ώρες πριν, dhmhtrhs0699 είπε

καλησπερα εχω βρει το παρων αμαξι στην γερμανια ξερετε μηπως ποσο περιπου θα βγει τελωνειο η που μπορω να απευθυνθώ (το αμαξι ειναι full extra 2,0 του 17 στα 3,000 ευρω)

ευχαριστω !!!

Δεν υπάρχει τελώνιο για οχήματα στην ΕΕ, τέλη ταξινομήσεως θα πληρώσεις με βάση παλαιότητα και αξία !

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, arispz είπε

Δεν υπάρχει τελώνιο για οχήματα στην ΕΕ,

Αυτό ισχύει για όλες τις χώρες της Ε.Ε.,όπου αυτό είναι κοινοτική νομοθεσία,

αλλά δεν ισχύει για την Ελλάδα,επειδή υπάρχει η εγχώρια νομοθεσία που καταργεί την κοινοτική.

Το τέλος ταξινόμησης βγαίνει από το τελωνείο.

Κανονικά και με το νόμο υπάρχει τελωνείο στην Ελλάδα για εισαγωμενα από Ε.Ε.,ας μην παίζουμε με τις λέξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή παραειναι περίεργη για να είναι αληθινή...

Σίγουρα εκτελωνισμος Παραπάνω από τα 3χιλ υποτιθέμενης αγοράς..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kage είπε

Η τιμή παραειναι περίεργη για να είναι αληθινή...

Σίγουρα εκτελωνισμος Παραπάνω από τα 3χιλ υποτιθέμενης αγοράς..

Οντως κ εγώ νομίζω ότι η τιμή είναι πολύ χαμηλή για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/3/2021 στις 12:47 ΠΜ, dhmhtrhs0699 είπε

ευχαριστω !!!

Η μέση τιμή για το συγκεκριμένο αμάξι στη Γερμανία είναι στα 13.000 ευρώ.

Ελλάδα βέβαια ένα παρόμοιο σε κυβικά,χρονολογία και χλμ δεν υπάρχει ούτε ένα στο car.

3.000 ευρώ μόνο αν έχει ζημιά,είτε μηχανική είτε από τρακάρισμα,και θέλεις να το φτιάξεις εδώ.Εκτος και αν είναι κανένας πολύ φίλος σου και στο χαρίζει στην ουσία.

Από εκει και πέρα με αυτό το χαρτί σε οποιοδήποτε εκτελωνιστικο γραφείο,να σου πουν το τέλος ταξινόμησης,

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Αυτό που βλέπω είναι πως δεν έχει βιβλίο σέρβις, το οποίο μπορεί να σημαίνει πολλά, από το ότι δεν έχει κάνει ποτέ του σέρβις έως το ότι είναι κλεμμένο / με αλλαγμένο VIN. Σίγουρα δεν είναι η ευκαιρία που θεωρείς.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολύ σωστά.Παρολο που λέει ότι κυκλοφόρησε μόλις το 2018.

Και εκτός αυτού δεν λέει αν είναι εισαγωγής ή γερμανική έκδοση,δεν έχει ΚΤΕΟ,και δεν είναι ασφαλές για κυκλοφορία.

Δημοσ.
Στις 16/3/2021 στις 9:05 ΜΜ, jmmys είπε

Αυτό ισχύει για όλες τις χώρες της Ε.Ε.,όπου αυτό είναι κοινοτική νομοθεσία,

αλλά δεν ισχύει για την Ελλάδα,επειδή υπάρχει η εγχώρια νομοθεσία που καταργεί την κοινοτική.

Το τέλος ταξινόμησης βγαίνει από το τελωνείο.

Κανονικά και με το νόμο υπάρχει τελωνείο στην Ελλάδα για εισαγωμενα από Ε.Ε.,ας μην παίζουμε με τις λέξεις.

Τραγικό αυτό το πράγμα, εγώ ένα mercedes w463 που θέλω, δεν πρόκειται ποτέ να το αγοράσω αν δεν καταργηθεί το τελωνείο. 

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος το 2017 δεν υπήρχε αντιπροσωπεία mazda στην Ελλάδα.Αρα λογικό να μην υπάρχουν αυτοκίνητα αφού δεν πωλούνταν.Αμαξι 2000 κυβικά 4 ετών με 3 χιλιάρικα 91000 χλμ, πάντως κάτι δεν πάει καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...