Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σκεφτομαι οτι δεν αξιζουν τα 15-20ε για να εχω 2 USB3 θυρες μπροστα.. μαλλον θα εχω 2 και στο μονιτορ που θα παρω..

Αν τελικα συνδεσω τα εσωτερικα USB3 της μητρικης με τα USB2 βυσματα του μπροστινου πανελ του κουτιου θα δουλεψουν απροβληματιστα εστω και σαν USB2?

EDIT:
ακυρη η ερωτηση γιατι εχει και USB2 για μπροστα: 4 ports available through the internal USB headers

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.

τα usb του monitor δεν αντέχουν πολλα πολλα και σε μενα που ειχα μόνιμα συσκευές η μια τα ψύλλο επεξε ειναι για μια στο τόσο και όχι συσκευές μόνο sticks

παρε usb hub με power button 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, MasterX είπε

σκεφτομαι οτι δεν αξιζουν τα 15-20ε για να εχω 2 USB3 θυρες μπροστα.. μαλλον θα εχω 2 και στο μονιτορ που θα παρω..

Αν τελικα συνδεσω τα εσωτερικα USB3 της μητρικης με τα USB2 βυσματα του μπροστινου πανελ του κουτιου θα δουλεψουν απροβληματιστα εστω και σαν USB2?

EDIT:
ακυρη η ερωτηση γιατι εχει και USB2 για μπροστα: 4 ports available through the internal USB headers

Εαν δεν το βιαζεσαι 6 ευρω στην πορτα σου

https://www.ebay.co.uk/itm/20-Pin-3-5-Floppy-Bay-Front-Panel-2-Ports-USB-3-0-Expansion-Adapter-Connector/402747240564?hash=item5dc59b3074:g:9VEAAOSwJWFgTSDQ

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, MasterX είπε

σκεφτομαι οτι δεν αξιζουν τα 15-20ε για να εχω 2 USB3 θυρες μπροστα..

Υπάρχει και με Type C...

Δημοσ.

Αυτο δεν θελει? Η μητρικη του εχει την usb3 υποδοχη με τα 19 pins (φαινεται διπλα στις sata) και το κουτι του θυρες για usb2, αρα λογικα εχει ηδη το φις με τα 9pins.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ugreen USB KVM Switch USB 3.0 2.0 Switcher

ευτυχως εχω παρει και αυτο.. που ειναι και switch (πολυ χρησιμο για να εχεις πληκτρολογιο/ποντικι και οτι αλλο θες συνδεμενο σε 2 υπολογιστες και εναλλαγη μεταξυ τους με ενα κουμπι).. και πιστευω να ειναι καπως καλυτερη ποιοτητα απο τα εντελως no name
οποτε δε καιγομαι.. θα συνδεσω τα USB2 μπροστα στο κουτι
Και υποτιθεται καποια στιγμη (ισως Σεπτεμβριο αν ειναι καλη η κατασταση της αγορας) θα γινει αλλαγη του ολου συστηματος με κατι πιο συγχρονο

Επεξ/σία από MasterX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...