rista Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Εδω και καιρο προσεχω οτι το netmod του Οτε δεν υποστηριζει τεχνικες συμπιεσης ουτε για δειγμα....αφου ολοι ξερουμε πως με data compression οι ταχυτητες ειναι καλυτερες! Για δωστε λιγο τα φωτα σας για οποιον ασχολειτε επι του θεματος παρακαλω!! Και επισης πεστε μου αποψεις απο δικα σας isdn. :wink:
hayzel Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Xrisimopoiousa ISDN apo ta xristougenna (twra exw DSL kai glitwsa).... Mporw na sou pw me 99% bebaiothta oti auto to (beep) to netmod den ipostirizei tpt apo protokola simpieshs... Mhn se mmperdebei to manual pou ta anaferei... o OTE pithanws mesw tou firmaware pou perna h intracom exei rithmisei na MHN iparxei energopoihmeno protokolo simpieshs. <br /> Akomh kai an katafereis na to energopoihseis kata to dial-up, den iparxei antikrisma afou sthn pragmatikothta den doulebei... Sthn grammh mou: Mail downloading me ISDN = 7.5kb/sec-8.5kb/sec Mail downloading me PSTN=6kb/sec-17kb/sec filika hayzel
rista Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Thanks για τα σχολια σου φιλε hayzel! Βασικα δεν εχω βαλει dsl ακομα διοτι η τιμη ξεφευγει και δευτερον ο (beep) Oτε δεν εχει ακομα ports εδω που μενω και ετσι με βλεπω να βρισκομαι για πολυ καιρο με την πενιχρη συνδεση του netmod.... Kατι ακομα ομως: αν αγορασω και συνδεσω κανονικο modem isdn μηπως θα ηταν καλυτερο? ή παλι τα ιδια παντελακι μου?? Ξερει κανεις τιποτε? Υ.Γ. Α ρε τυχερακηδες με τα dsl να ξερατε πως σας ζηλευω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.