Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, σήμερα εντελώς ξαφνικά μου έβγαλε error message "system corrupted" , εσβησε και από τότε ανάβει (με πατημένο το power button) και ενώ φορτώνει το σύστημα και δείχνει την αρχική οθόνη με τα εικονίδια, μετά απο λιγο σβήνει χωρίς προειδοποίηση (με 80% μπαταρία...). Δοκίμασα να το αναψω και με πατημένο το volume down & power button και μου έδειξε για λίγο μια οθόνη fastboot και έσβησε... Καμία ιδέα; (Android one ενημερωμενο)

Δημοσ.

Ναι, τώρα δοκίμασα σε recovery mode το factory reset,. Δεν έκανε reboot μετά, το προσπαθώ να ανοίξει να δω αν είχε αποτέλεσμα...

Ήθελε τελικά στην οθόνη "no command" να πατήσω το power και στιγμιαία το volume up για να εμφανιστεί το menu to recovery... Μετά wipe data/factory reset...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα αναψε, ομως στη διαδικασια του αρχικου setup (εγινε τελικα το factory reset), μου εσβησε απροειδοποιητα...

Εν τω μεταξυ οταν το εχω στη φορτιση (απενεργοποιημενο οπως ειναι), δεν μου αναβει το ledακι (αρα και δεν ξερω αν φορτιζει...)

Επεξ/σία από kostis76
Δημοσ.

Μήπως τα έχει παίξει η μπαταρία; αυτήν τη συμπεριφορά το να ανοίγει και να κλείνει την κάνει όταν είναι χαμηλή η μπαταρία.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, chios είπε

Μήπως τα έχει παίξει η μπαταρία; αυτήν τη συμπεριφορά το να ανοίγει και να κλείνει την κάνει όταν είναι χαμηλή η μπαταρία.

Πιθανον να φταιει και αυτο, θα το τσεκαρω thanks!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...