Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θελω να κανω φορματ και τον hdd και τον ssd και να περασω το λειτουργικο συστημα WINDOWS μεσω οπτικου μεσου CD/DVD στον ssd μου και δεν μπορω να καταφερω.. Αυτο προσπαθω να κανω ειναι μεσω της αποκατάστασης pc.. Αλλα δεν με ρωταει που θελω να καμω εγκατασταση το λειτουργικό.. Μου το κανει απο μονο του στον hdd.. 

P. S αλλαξα και απο τα bios να κανει boot απο τον ssd πρωτα αντι για το hdd αλλα και παλι τιποτα.. Καμια βοηθεια? Ευχαριστω εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Λειτουργικο εχω ενα cd που μου ειχαν δωσει μαζι με το pc.. Dvdrom ανακτησης γραφει windows 10 home pro γραφει πανω οτι αυτο το dvd rom και επιτρεπεται να χρησιμοποιηθει μονο για την εξασφαλιση της επαναφορας του συστηματος. Ssd εχω τον samsung evo 250gb..HDD εναν κακο της turbox 1tera

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, lp_fan_1 είπε

Λειτουργικο εχω ενα cd που μου ειχαν δωσει μαζι με το pc.. Dvdrom ανακτησης γραφει windows 10 home pro γραφει πανω οτι αυτο το dvd rom και επιτρεπεται να χρησιμοποιηθει μονο για την εξασφαλιση της επαναφορας του συστηματος. Ssd εχω τον samsung evo 250gb..HDD εναν κακο της turbox 1tera

Αν εχεις serial number  με το cd ανακτησης, μπορεις να φτιαξεις ενα usb με win 10 και να τα κανεις εγκατασταση  oπου εσυ θες.. βαζεις το serial μετα αν χρειαστει https://support.microsoft.com/el-gr/windows/δημιουργία-μέσου-εγκατάστασης-για-τα-windows-99a58364-8c02-206f-aa6f-40c3b507420d.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε

HDD εναν κακο της turbox 1tera

Δεν υπάρχουν εσωτερικοί δίσκοι turboX, αν αναφέρεσαι σε εξωτερικό usb δίσκο τότε απλά αποσύνδεσε τον.

Επίσης, από τη στιγμή που το μπορντ έχει ενεργοποιηθεί μία φορά με w10 δεν χρειάζεσαι κλειδί.
Κατέβασε τo εργαλείο από εδώ: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10
(εκεί που λέει ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ) και φτιάξε ένα usb stick (θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 4GB).
Με αυτό κάνεις εκκίνηση και εγκατάσταση του λειτουργικού εκεί που θέλεις.

Επιλέγεις την έκδοση W10 HOME διότι με αυτή έχει γίνει η ενεργοποίηση.

Και ΠΡΙΝ κάνεις οτιδήποτε φρόντισε να έχεις μεταφέρει τα προσωπικά σου αρχεία, φωτό κλπ σε ένα εξωτερικό δίσκο ή usb stick. (διαφορετικό από αυτό που θα φτιάξεις για την εγκατάσταση).

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
23 ώρες πριν, lp_fan_1 είπε

Επειδη δεν εχω usb μπορει να γινει με αλλον τρόπο? 

Οι σελίδα που παρέθεσαν εξηγούν αναλυτικά τη διαδικασία είτε με USB είτε DVD.

Απλά ακολούθα τα βήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...