KenJiNx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 24ωρο; με το παλαιό ημερολόγιο ; Αν σου πούμε 10 θα είσαι εντάξει ; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από KenJiNx
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΑΛΛΟ, είναι το ερώτημα μου: Πόσες ρίζες μέσες άκρες μπορούν να κλαδευτουν σε μια ημέρα ? Eτσι δεν γίνεσαι άρχοντας του κάμπου Μπορει να σου κλαδέψουν 2, μπορει να σου κλαδέψουν και 10 ή αν τσακωθείτε μπορει να μην βρεις και κανέναν να σου κλαδέψει Δωστες σε καποιον, και να σου δινει το λαδι της χρονιάς
GREGORYMO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Eτσι δεν γίνεσαι άρχοντας του κάμπου Μπορει να σου κλαδέψουν 2, μπορει να σου κλαδέψουν και 10 ή αν τσακωθείτε μπορει να μην βρεις και κανέναν να σου κλαδέψει Δωστες σε καποιον, και να σου δινει το λαδι της χρονιάς ΧΩΡΙΣ προσωπικη εργασία, δεν βγάζει μεροκάματο. 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Eτσι δεν γίνεσαι άρχοντας του κάμπου Μπορει να σου κλαδέψουν 2, μπορει να σου κλαδέψουν και 10 ή αν τσακωθείτε μπορει να μην βρεις και κανέναν να σου κλαδέψει Δωστες σε καποιον, και να σου δινει το λαδι της χρονιάς Όσοι κλαδεύουν, τιμολογουν με την ρίζα. ΕΤΣΙ, πάει η δουλειά. Εγώ, δεν ρωτώ για ΤΙΜΗ (την ξέρω), αλλά τον ΧΡΟΝΟ.
Tsilitheo2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 41 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΧΩΡΙΣ προσωπικη εργασία, δεν βγάζει μεροκάματο. Όσοι κλαδεύουν, τιμολογουν με την ρίζα. ΕΤΣΙ, πάει η δουλειά. Εγώ, δεν ρωτώ για ΤΙΜΗ (την ξέρω), αλλά τον ΧΡΟΝΟ. Δεν παει ετσι η δουλεια.... Τουλάχιστον παντα.... Τα τελευταία χρονια , ναι ,υπαρχει μια ταση οι κλαδουχοι να χρεωνουν με το δεντρο... 2€ το δεντρο.... Δεν σε συμφερει... Η περιποίηση του δεντρου θα ειναι ελλιπή γιατι το μονο που εχει στο μυαλο ειναι να "βγαλει" 50 δεντρα να "πιασει" 100€ και να παει στον επόμενο... Βρες με μεροκαματο... Στα 40€ "παιζει" εδω (αιτωλια). Αναλογα το μέγεθος του δεντρου θα σου "βγαλει" απο 20 εως 40.. Παραγωγικα παντα , οχι νεοφυτα ή πολυ νεαρα.... Αλυσοπριονο συν ψαλιδα. Να προτιμας 20 δεντρα ανα ημερα με μεροκάματο 40€ (2€ ανα δεντρο) , παρα αλογιστα 2€ ανα δεντρο.... Η δουλειά ειναι εντελως διαφορετικη
naimore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 πήρα 3 τηλ για κλάδεμα πρόσφατα, ο 1ος 40 το δέντρο, ο 2ος 20 και ο 3ος 15, πολλά λεφτά για 10 ελιές, τις κλαδεψε τελικά ο αδερφός μου κι άντε γειά
SilentVoice Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Υπολόγισε μετά και το κάψιμο των κλαδιών. Χρειάζεται και αυτό αντίστοιχα μεροκάματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΑΛΛΟ, είναι το ερώτημα μου: Πόσες ρίζες μέσες άκρες μπορούν να κλαδευτουν σε μια ημέρα ? Πάνε κλάδεψε μόνος σου να δεις.Δεν είναι κάτι δύσκολο,ούτε καμμία επιστήμη. Εξάλλου σχολείο δεν έχεις αύριο. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από jmmys
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 50 λεπτά πριν, naimore είπε πήρα 3 τηλ για κλάδεμα πρόσφατα, ο 1ος 40 το δέντρο, ο 2ος 20 και ο 3ος 15, πολλά λεφτά για 10 ελιές, τις κλαδεψε τελικά ο αδερφός μου κι άντε γειά Από το λάδι των 10 ελιών πόσα βγάζεις;
naimore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 45 minutes ago, SilentVoice said: Υπολόγισε μετά και το κάψιμο των κλαδιών. Χρειάζεται και αυτό αντίστοιχα μεροκάματα. μπα θα τα μαζέψει ο Δήμος 4 minutes ago, Basilhs23___ said: Από το λάδι των 10 ελιών πόσα βγάζεις; ψιλοπραγματα, με την καμία 150 ευρώ που ζητάνε
someone- Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 δεν ειναι κάτι στάνταρ το κλάδεμα αναλόγως το ποσο θελεις να κόψεις και το ποσο μερακλής εισαι. ο πεθερός μου που ειναι πολύ μερακλής και γενικά μου έχουν πει και αλλοι οτι κανει καλό κλάδεμα το ταλαιπωρεί πολυ(δεν απαραίτητα καλο αυτο), κόβει τα χοντρα με το αλυσοπρίονο μετα ανεβαίνει με σκαλα στην ελια. κανει μισή ωρα το καθε δέντρο, οι εργάτες σκέψου κάνουν κανα δεκάλεπτο οτι πιάσει το κονταροπριονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα