GREGORYMO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Η ερώτηση είναι λίγο φλου, αλλά θέλω να ρωτήσω πόσες ελιές μπορεί να κλαδέψει κάποιος σε μια ημέρα. Θα ήθελα γνώμες. ΥΓ. Σίγουρα, έχει να κάνει με το κλάδεμα (βαρύ η όχι), ακόμα και με τον καιρό (για το κάψιμο των κλαδιών). Θα ήθελα όμως μια τάξη μεγέθους.
Jos3ph Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Με πριόνι , θες κάνα 30λεπτο το δέντρο αν δεν είναι περιποιημένο , λιγότερο σε άλλη περίπτωση. Ο εργάτης δεν θα πάρει λιγότερα επειδή είναι λίγα τα δέντρα. Μεροκάματο θα πάρει όσα και αν είναι
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Με πριονια δουλειά δεν γίνεται, θέλεις αλυσοπρίονο. 1
GREGORYMO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Με πριονια δουλειά δεν γίνεται, θέλεις αλυσοπρίονο. Για αλυσοπρίονο, συζητάμε.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Για αλυσοπρίονο, συζητάμε. Αν το εχεις και ξερεις τι θα κόψεις και αναλογα με το δεντρο βέβαια για μένα ενα τεταρτακι είναι αρκετό
GREGORYMO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν το εχεις και ξερεις τι θα κόψεις και αναλογα με το δεντρο βέβαια για μένα ενα τεταρτακι είναι αρκετό Μιλάω, για κάτι διαφορετικό. Για πολλά δέντρα, οπότε ψάχνω κάποιον 'επαγγελματία'.
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Εξαρτάται από πολλά. Πόσο μεγάλη η ελιά, τι κλάδεμα θέλεις να κάνεις. Θα ανέβεις επάνω σε σκάλα η από κάτω με κάποιο στήριγμα του πριονιου. Έχεις εμπειρία η όχι.
GREGORYMO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Εξαρτάται από πολλά. Πόσο μεγάλη η ελιά, τι κλάδεμα θέλεις να κάνεις. Θα ανέβεις επάνω σε σκάλα η από κάτω με κάποιο στήριγμα του πριονιου. Έχεις εμπειρία η όχι. Το ξέρω. Ας πούμε, μια λογική μέσου ορου. Ένα άτομο, πόσες ελιές μπορεί να κλαδέψει σε μια ημέρα. Είναι μπακαλιστικο, το ξέρω.
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το ξέρω. Ας πούμε, μια λογική μέσου ορου. Ένα άτομο, πόσες ελιές μπορεί να κλαδέψει σε μια ημέρα. Είναι μπακαλιστικο, το ξέρω. Από 10 λεπτά έως 1 ώρα αναλόγως με αυτά που έγραψα πριν.
GREGORYMO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Από 10 λεπτά έως 1 ώρα αναλόγως με αυτά που έγραψα πριν. Άρα, 300 ρίζες μέσες άκρες πόσα μεροκάματα θέλει ? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
bwaaah Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 είναι αρκετά φλου το ερώτημα. Αφου ψάχνεις κάποιον να το αναλάβει, μην το πας με τη μέρα. Δίνεις τιμή και το πόσο καιρό θα το κάνει αυτός ο οποίος θα το αναλάβει είναι δικό του θέμα (σε λογικά πλαίσια...). Γενικά αν είναι μόνο κλάδεμα δεν θα πάρει πολύ. Το δύσκολο είναι αν είναι χρόνια ακλάδευτες καθώς και ο περιβάλλον χώρος. γενικά αν χρειάζονται και άλλες δουλειές (ρέντισμα, καταστροφέας, φρέζα, λιπάρισμα κτλ.) και από τη στιγμή που δεν μπορείς να τα κάνεις εσύ, βάλτα κάτω να δεις πόσο μπορείς να διαθέσεις για αυτές τις δουλειές και ξεκίνα να παίρνεις προσφορές. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Αυτές τις μέρες κλαδευω ελιες. Γενικά ότι ειπώθηκε. Ανάλογα το δέντρο,πόσο κλάδεμα θέλει ,πόσο εμπειρία έχεις,πόσο "ψημενος" είσαι σε αγροτικές εργασίες,αν χρειάζεται σκαλα,τι αλυσοπριονο έχεις,τι πριόνι έχεις,τι κλαδευτηρι έχεις. Από 10 λεπτά έως και 1 ώρα,ίσως και παραπάνω.
GREGORYMO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, jmmys είπε Αυτές τις μέρες κλαδευω ελιες. Γενικά ότι ειπώθηκε. Ανάλογα το δέντρο,πόσο κλάδεμα θέλει ,πόσο εμπειρία έχεις,πόσο "ψημενος" είσαι σε αγροτικές εργασίες,αν χρειάζεται σκαλα,τι αλυσοπριονο έχεις,τι πριόνι έχεις,τι κλαδευτηρι έχεις. Από 10 λεπτά έως και 1 ώρα,ίσως και παραπάνω. ΑΛΛΟΣ , που λέει 65 έως 90, υπερβάλει ?
dollyyy19 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 μισο λεπτο,επαγγελματια θα βαλεις?ή οτι βολεψει?με το σκεπτικο σου, αν ο αλλος μπορει να κανει 10 δενδρα την ωρα,θα του δωσεις για ολη την δουλεια,λιγοτερα απο εναν που θελει μια ωρα ανα δενδρο? 1
GREGORYMO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε μισο λεπτο,επαγγελματια θα βαλεις?ή οτι βολεψει?με το σκεπτικο σου, αν ο αλλος μπορει να κανει 10 δενδρα την ωρα,θα του δωσεις για ολη την δουλεια,λιγοτερα απο εναν που θελει μια ωρα ανα δενδρο? ΑΛΛΟ, είναι το ερώτημα μου: Πόσες ρίζες μέσες άκρες μπορούν να κλαδευτουν σε μια ημέρα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα