Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ευχαριστώ... αυτά όμως δεν τα λέτε στα γνωστά vs μόνο όταν δεν υπάρχει η ακατανόμαστη βγαίνουν οι αλήθειες...

Ποιος δεν τα λέει? Ειδικά για το s10 είχε φάει πολύ κράξιμο και υποσχόταν διορθώσεις. Η Huawei έχει το καλύτερο με διαφορά, πιο γρήγορο και από το απλό δακτυλικό είναι. Απλά σου εξηγώ ότι όλη η λογική σου είναι λανθασμένη εφόσον έκανε  το συμπέρασμα νηπιαγωγείου ότι αφού η Samsung έχει κακό δακτυλικό και αφού είναι η πρώτη στα smartaphones  τότε οι άλλες θα είναι πολύ πίσω. Αυτό επεκτείνεται σε ο, τι έχεις σχολιάσει. Όλα λανθασμένα είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Macosj είπε

Ποιος δεν τα λέει? Ειδικά για το s10 είχε φάει πολύ κράξιμο και υποσχόταν διορθώσεις. Η Huawei έχει το καλύτερο με διαφορά, πιο γρήγορο και από το απλό δακτυλικό είναι. Απλά σου εξηγώ ότι όλη η λογική σου είναι λανθασμένη εφόσον έκανε  το συμπέρασμα νηπιαγωγείου ότι αφού η Samsung έχει κακό δακτυλικό και αφού είναι η πρώτη στα smartaphones  τότε οι άλλες θα είναι πολύ πίσω. Αυτό επεκτείνεται σε ο, τι έχεις σχολιάσει. Όλα λανθασμένα είναι 

Βάλε μια χρονολογική σειρά σε τι παρουσίασε ποια και θα έρθεις στα λόγια μου... 

ΥΓ: Κάνω ότι δεν καταλαβαίνω βέβαια την “επίθεση” σου, ειδικά στο όλα λανθασμένα είναι, ίσως να σηκώσω και το γάντι κάποια άλλη στιγμή... συνέχισε την προσπάθεια... 🙂

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AtiX είπε

Βάλε μια χρονολογική σειρά σε τι παρουσίασε ποια και θα έρθεις στα λόγια μου... 

ΥΓ: Κάνω ότι δεν καταλαβαίνω βέβαια την “επίθεση” σου, ειδικά στο όλα λανθασμένα είναι, ίσως να σηκώσω και το γάντι κάποια άλλη στιγμή... συνέχισε την προσπάθεια... 🙂

Τι να συνεχίσω, όποιος διαβάζει καταλαβαίνει. Όπως και στο προηγούμενο με τα GMS

Δημοσ.
18 ώρες πριν, AtiX είπε

Μπήκα για να δω αν οι πληροφορίες προέρχονται από τον Ming-Chi Kuo... 

Εγώ μπήκα για να δω αν θα γίνει μάχη μεταξύ οπαδών κινητών. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Macosj είπε

Τι να συνεχίσω, όποιος διαβάζει καταλαβαίνει. Όπως και στο προηγούμενο με τα GMS

Μάθε να μην μεταφέρεις το αίσθημα της ήττας στις επόμενες συζητήσεις... χωριά ότι σε κάνει να φαίνεσαι παιδί, χάνεις και τον σεβασμό του συνομιλητή σου...

φιλικά στο λέω, μιας και δεν έχω να χωρίσω και τίποτα με εσένα...

4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Εγώ μπήκα για να δω αν θα γίνει μάχη μεταξύ οπαδών κινητών. 

Όπως βλέπεις κάποιοι το προσπαθούν... έτσι μάθανε, έτσι πορεύονται...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, AtiX είπε

φιλικά στο λέω, μιας και δεν έχω να χωρίσω και τίποτα με εσένα...

Τι εννοείς; ΕΙΝΑΙ ANDROID FAN ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ APPLE FAN. Εδώ έχουμε Blood Battle!111!!!!!!1111!!!
(δεν άντεξα να γίνω και ανορθόγραφος, πήγαινε πολύ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...