Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τι αισθητήρα μιλάμε ξέρει κανείς? Δεν το είδα να αναφέρεται στο άρθρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Μπήκα για να δω αν οι πληροφορίες προέρχονται από τον Ming-Chi Kuo... 

Σήμερα πετάει χαρταετό, οπότε είναι από άλλον αυτή η πληροφορία είναι από αλλού!!!! 😛

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ.

Με την διαφορά οτι στην apple θα δουλευει με Premium εμπειρία χρήσης, και δεν θα ξεκλειδώνει απλά σαν τα πλεμπέ κινητά που κυκλοφορούν οι άλλoι. Αν πάλι το κάνει και δουλεύει ακόμα και με λιγδιασμένο δάχτυλο απο τηγανητή πατάτα, shut up and take my moneyz...

Δημοσ.
On 13/03/2021 at 19:22, JohnVani18 said:

Οι αναλυτές πιστεύουν πως το μικρότερο notch στα iPhone 13 θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο συμπαγές/μικρή έκδοση του τρέχων συστήματος για το Face ID

*συμπαγή

*τρέχοντος

• Like 6
  • Thanks 7
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Argonaute είπε

Αν πάλι το κάνει και δουλεύει ακόμα και με λιγδιασμένο δάχτυλο απο τηγανητή πατάτα, shut up and take my moneyz...

Νομίζω ότι η τεχνολογία ultrasonic που χρησιμοποιείται για αυτούς τους αισθητήρες κάτω από την οθόνη ,έχει ξεπεράσει την ταχύτητα και την ακρίβεια του κλασικού Touch ID και λειτουργεί και με λαδωμένα και βρώμικα δάχτυλα. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι αν βάλεις προστατευτικό οθόνης, ειδικά λίγο παχή (μιλάμε για μισό χιλιοστό παραπάνω ίσως και λιγότερο) χάνεις σχεδόν εντελώς την λειτουργία.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gianniskks είπε

Λέγεται ότι στο iOS 14.5 θα ξεκλειδώνει με το Apple Watch. Υποθέτω με τον ίδιο τρόπο που ξεκλειδώνει το Mac. Αναμένουμε και θα δούμε. 

Εχω την beta και ξεκλειδωνει κανονικα.Κανει και μια δονιση στο watch

• Like 2
Δημοσ.

Δεν νομίζω πάντως ότι μιλάει για ινοβεισο (που φυσικά δεν είναι) αλλά είναι και αυτό μια επιλογή. Εμένα προσωπικά με βολεύει περισσότερο το Touch ID... το οποίο η apple στην πραγματικότητα δεν εγκατέλειψε ποτέ... το έχω τώρα στο se και στο air 4.  και λειτουργούν μια χαρά... επίσης άριστο είναι το αποτύπωμα στη 2η συσκευή Android Samsung A40 που διαθέτω και είναι στο πίσω μέρος... θεωρώ καλή ιδέα μεγιστοποίηση της χρήσης οθόνης σε compact μέγεθος πιο χρήσιμη από τη δυνατότητα Face ID. Αν όμως μπορούσαν να βάλουν Face ID χωρίς μεγάλο notch ίσως να άλλαζα γνώμη. Γενικά προτιμώ τα πράγματα που που κουβαλώ μαζί μου πάντα (αυτό συμβαίνει με τα κινητά για όλους πλέον) να είναι μικρά , ευκρινή , ελαφριά και γρήγορα σε χρήση... το Face ID μου φαίνεται πιο χρονοβόρο, καθώς πρέπει να φέρεις το κινητό μπροστά σου... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν είναι κάτι νέο.... είναι απλά μια όπως επιλογή ήταν να αφαιρέσει τη θύρα ακουστικών ή διατήρηση της αντίστοιχης lightning ... που ούτε αυτό μου αρέσει... καθώς διαίρει τις συσκευές της στην πραγματικότητα... 

Δημοσ.

Αν η apple μικρύνει το νοτς και τα μπεζελ θα παρουσιάσει πια ενα κινητό που θα μοιάζει της εποχής του. Γιατί τωρα έχει μείνει μερικά χρονια πίσω σχεδιαστικά. 

Απορια: ακόμα δεν μπορείς να επιλέξεις αν θες νυχτερινή λειτουργία ή όχι στην κάμερα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...