kjtzemis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Καλησπερα σε ολους...ενδιαφερομαι να αναβαθμισω το pc μου και θα ηθελα τις προτασεις σας για το ποια κομματια χρειαζονται πιο προωρη αναβαθμιση και γενικοτεραμια ιδεα για το ποια απο αυτα αντεχουν ακομα..σιγουρα η gpu θελει αλλαγη αλλα οπως γνωριζουμε λογο της αγορας αυτο την προκειμενη στιγμη ειναι αδυνατον. η χρηση του ειναι gaming και ταινιες κυριως αλλα προφανως με ενδιαφερει να τα κανει ολα οσο καλυτερα γινετε.budjet συγκεκριμενο δεν εχω απλώς θελω μια ιδεα πανω κατω για κομματια που να αξιζουν. το pc μου ειναι: case: phanteks eclipse p400, mobo: asus rog strix b350f, cpu:ryzen 7 1700 3ghz (μαμα ψυκτρα), ram: corsair vengeance lpx 16gb 3000mhz ddr4, gpu: msi radeon rx 470 8gb, ssd: samsung 840evo 250gb (84% υγεια με 800 μερες ενεργητικο), hdd: seagate baracuda 1tb, wd 2tb (100% υγεια και οι δυο με 1200 μερες ο καθενας ενεργητικο), psu: coolermaster g650m, monitor: dell p2314h 23"
@topos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μενεις οπως εισαι, δεν εχει νοημα αναβαθμισης για gaming χρηση ενω θα παραμεινεις σε rx 470 4
kjtzemis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι την συγκεκριμενη στιγμη οπως ειπα ειναι αδυνατον με τις υπαρχουσες τιμες ακομα και σε used gpu να προβω σε αγορα..επισης και να επανελθουν οι τιμες θα μου ειναι αδυνατον να κανω ολοκληρη αλλαγη συστηματος δλδ να κανω μαζικες αναβαθμισεις γιαυτο ειπα οτι μπορω να αλλαξω τωρα ελπιζοντας σε μερικους μηνες να αλλαξει η κατασταση με τις gpu. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από kjtzemis
dpolal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 39 λεπτά πριν, kjtzemis είπε Ναι την συγκεκριμενη στιγμη οπως ειπα ειναι αδυνατον με τις υπαρχουσες τιμες ακομα και σε used gpu να προβω σε αγορα..επισης και να επανελθουν οι τιμες θα μου ειναι αδυνατον να κανω ολοκληρη αλλαγη συστηματος δλδ να κανω μαζικες αναβαθμισεις γιαυτο ειπα οτι μπορω να αλλαξω τωρα ελπιζοντας σε μερικους μηνες να αλλαξει η κατασταση με τις gpu. Τί είναι αυτό που δεν μπορεί να κάνει τώρα καλά το πισί σου και πρέπει να το αναβαθμίσεις ;;; 1
nickol-us Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Tι σε έχει βάλει στο τρυπάκι να αναβαθμίσεις; Και τι εννοείς δεν μπορείς να αναβαθμίσεις όλο το σύστημα μαζί; Θες να κάνεις αναβάθμιση part επάνω στο υπάρχων σύστημα; Γενικά δεν το λες και κακό το σύστημα σου και ειδικά για την 470 δε νομίζω να χρειάζεται κάτι παραπάνω. Αν άλλαζα υποχρεωτικά κάτι στο pc σου θα ήταν ο cpu. Λογικά πιάνει σχετικά καλή τιμή μεταπώλησης και θα πήγαινα σε κάποιον 3600-3700. Νομίζω οτι πιο vfm στους cpu που σηκώνει η mobo σου https://rog.asus.com/motherboards/rog-strix/rog-strix-b350-f-gaming-model/helpdesk_cpu 2
kjtzemis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 ουτε εγω ξερω τι με επιασε για αναβαθμιση χαχαχα βασικα επειδη αν θυμαμαι καλα το συστημα το εχω στημενο ειδη 3 χρονια ειπα σιγα σιγα να γινει καποια αναβαθμιση ετσι ωστε να μην μενω και πολυ πισω και ερθει η στιγμη που θα πρεπει να στυθει εξολοκληρου καινουριο μηχανημα.
nickol-us Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Εφόσον το gaming είναι βασικό κομμάτι και αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες gpu, μπορείς να πάρεις κάτι που θα σου είναι "άχρηστο" και απλά θα χάνει το value του. Αν πάση θυσία θες μια αναβάθμιση, το μόνο που βλέπω συμφέρον και θα σε ανεβάσει αρκετά είναι να πας σε έναν 3600, αφού πουλήσεις τον 1700 ώστε να σου βγεί οικονομικά. Μπορείς επίσης να κοιτάξεις κάποιον ταχύ nvme, να ρίξεις το os επάνω του και να κρατήσεις τον ssd για ταχύτερο loading σε κανα game. Πρόσεχε, όλα αυτά που σου λέω είναι σπατάλες, για να σου φύγει η κάψα. Δεν νομίζω οτι έχεις άμεση ανάγκη για κάτι, έτσι όπως είσαι. 1
dpolal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/3/2021 στις 7:39 ΜΜ, kjtzemis είπε ουτε εγω ξερω τι με επιασε για αναβαθμιση χαχαχα Φάε κάτι, ποιές μία ασπιρίνη και ξάπλωσε. Αν νοιώσεις ότι δεν σου περνάει επικοινώνησε με κάποιον γιατρό, μην το αμελήσεις. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από dpolal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα