Basilhs23___ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 42 λεπτά πριν, Nabuko είπε Και το κάνεις θέμα για 2 3 φορές? Περίμενε να βρεις δουλειά και να χεις τέτοιο αφεντικό κάθε μέρα πάνω απ' το κεφάλι σου. Ή όταν πας στρατό. Ή όταν παντρευτείς. Μετά θα αναπολείς τις μέρες που σε πλήρωνε κάποιος για να ακούς "κακίες" Την δουλειά και την γυναίκα τα επιλεγεις εσύ τους συγγενείς όχι. Δεν ξέρεις αν θα έχει να αντιμετωπίσει τέτοιες συμπεριφορές σε αυτά που λες, ας μην γενικολογουμε ούτε να γεμίζουμε με στερεότυπα. Στρατό αν δεν θες δεν πας γενικως, αλλά αυτό είναι άλλο άσχετο θέμα. Επίσης, αν και ο ts δεν μας είπε τι είναι αυτές οι κακίες που του λέει ο συγγενής του, ούτε είναι και υποχρεωμένος να πει, δεν μπορούμε και εμείς να κρίνουμε καλύτερα τον ts. Κριτικές έχω υποστεί και εγώ άπειρες από τον θείο μου που με υπεραγαπαει και κάθε φορά σχεδόν τα ακούω για να βελτιωθω και καλά, ούτε βέβαια αλλάζω σαν άνθρωπος ούτε αλλάζει και ο θειος μου. Τώρα τι εστι "κακίες" και "κριτική", αν δεν διευκρινιστει, είναι υποκειμενικό για τον καθεναν. Συγγενείς που δίνουν λεφτά γενικώς σημαίνει ότι ενδιαφέρονται για εσένα, εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο ύποπτο. 1
HERTHAN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 55 λεπτά πριν, excaliber είπε πάντως αν κάποιος ακόμη έχει καμία ιδέα την λέει... Πηγαινε και κερασε τον εσυ πριν προλαβει να σε κερασει και μειωσε τον εσυ με αυτα που θα του πεις.
SB_1957 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Αρνείσαι με απόλυτο τρόπο, είτε ευγενικά είτε απότομα και αδιαφορείς για τις συνέπειες! Όσο για τα τοξικά σχόλια κ.λπ. αφού τον ξέρετε ή απαντάτε αντίστοιχα ή τον αγνοείτε!
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, excaliber είπε πείτε ρε καμιά ιδέα!Αντε βοηθήστε λίγο...Έρχεται ο θείος και θέλει να σας δώσει λεφτά...Πως θα του πείτε όχι.Αφήστε ολα τα άλλα.Ισως δεν έπρεπε να μπω σε πολλές λεπτομέρειες για να μην γίνει μπέρδεμα " Θείος " θέλει να δώσει λεφτά "μπέρδεμα" , "περιμένει αντάλλαγμα" 1
kaliakman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Αν δεν μπορείς να τον αποφύγεις απλά αγνόησε τον για αυτές τις 2-3 φορές(Από το ένα μπαίνει κτλ). Και τα λεφτα να μην πάρεις πάλι θα τα ακούς. Είναι χρήσιμο skill που θα το χρειαστείς στην ζωή σου αρκετά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις