KapaEpsilon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Βλέποντας τον τίτλο σκέφτηκε ο ΟP θα είναι κοπέλα, που θέλει να αποφύγει τα κεράσματα σε μαγαζιά. Τώρα εσύ φίλε μου, να αποφύγεις κέρασμα στο δωμάτιο ή στο χώρο σου; από συγγενικό πρόσωπο, αυτό ακούγεται κάπως αλλά εγώ θα έλεγα πως όλες οι καταστάσεις είναι διαχειρίσιμες ειδικά άμα μιλάμε για 5-10 λεπτά. Βρες τα κουμπιά του θείου σου, ζήτα παραπάνω κέρασμα και άστον να λέει ότι είναι να πει.
excaliber Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Αυτό με το iphone ή το RTX αρχίζω να σκέφτομαι πάντως... 1
KoreanW Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 πες στο θείο τα κρατήσει μέχρι να γίνουν περισσότερα (για να μη του πεις τίποτε καλύτερο που θα γελάσουμε όλοι πχ να τα βάλει ξέρεις που λολ) 1
excaliber Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 πείτε ρε καμιά ιδέα!Αντε βοηθήστε λίγο...Έρχεται ο θείος και θέλει να σας δώσει λεφτά...Πως θα του πείτε όχι.Αφήστε ολα τα άλλα.Ισως δεν έπρεπε να μπω σε πολλές λεπτομέρειες για να μην γίνει μπέρδεμα
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, excaliber είπε Αυτό με το iphone ή το RTX αρχίζω να σκέφτομαι πάντως... Τσέκαρε κι αυτό https://www.skroutz.gr/s/24909037/Asus-ROG-Mothership-GZ700GX-XB98K-i9-9980HK-64GB-1-5TB-GeForce-RTX-2080-FHD-144Hz-W10.html κι αν στο πάρει να του πεις ''Θειούλη μου! Ελα πες και την μ@λ@κία σου τώρα να πάει στα κομμάτια!''
excaliber Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 ο λόγος για τον οποίο είπα να γράψω τον προβληματισμό μου σε φόρουμ είναι γιατί ακριβώς επειδή είναι ανώνυμη η κατάσταση λέμε λίγο πιο ξέγνιαστα μλκιες.Εσείς το πήρατε πολύ σοβαρά...😂
KoreanW Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 πες του ότι δεν ήρθαν τα Χριστούγεννα και όταν έρθουν οι γιορτές θα ´ερθεις τότε να τα πάρεις ορίστε δε θέλει άλλο περισσότερο να το ψάχνεις
excaliber Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 πάντως αν κάποιος ακόμη έχει καμία ιδέα την λέει...
Nabuko Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, excaliber είπε Τον βλέπω περίπου 2-3 φορές τον χρόνο. Και το κάνεις θέμα για 2 3 φορές? Περίμενε να βρεις δουλειά και να χεις τέτοιο αφεντικό κάθε μέρα πάνω απ' το κεφάλι σου. Ή όταν πας στρατό. Ή όταν παντρευτείς. Μετά θα αναπολείς τις μέρες που σε πλήρωνε κάποιος για να ακούς "κακίες" 4
excaliber Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Και το κάνεις θέμα για 2 3 φορές? Περίμενε να βρεις δουλειά και να χεις τέτοιο αφεντικό κάθε μέρα πάνω απ' το κεφάλι σου. Ή όταν πας στρατό. Ή όταν παντρευτείς. Μετά θα αναπολείς τις μέρες που σε πλήρωνε κάποιος για να ακούς "κακίες" σταματήστε το κράξιμο ρε!Στο δια ταύτα δεν λέω ότι είναι το τελευταίο πρόβλημα της ανθρωπότητας.Άμα ήταν έτσι θα το ΄λεγα στον σκαι δεν θα το έλεγα στο insomnia.Είναι όμως ένα πρόβλημα.Πως αρνείσαι το χαρτζιλίκι ποτισμένο με δηλητήριο του θείου?!Μέχρι στιγμής έχω ακούσει 2-3 καλά αλλα περίμενα περισσότερα..
Ntinaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Πες του να τα βαζει στη τραπεζα χωρις να ερχεται καν στο σπιτι win win 1
thanasisxask Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 28 λεπτά πριν, excaliber είπε Παιδιά είναι πολύ σωστά αυτά που λέτε.Μιλάω για κάποιες περιστάσεις όπως γιορτέςπχ πασχα χριστουγεννα,που δεν γίνεται να τον αποφύγω,οπότε τον τρώω στην μάπα.Τον βλέπω περίπου 2-3 φορές τον χρόνο.Εννοείται ότι έχω περιορίσει στο ελάχιστο την επαφή...Το έχω ξακαθαρίσει και στους δικούς μου ότι δεν γουστάρω πολλά πολλά...Έστω και ένα 5λεπτο να κάτσεις μαζί του θα στο βγάλει απτην μύτη.Θα μου πείτε γιατί δεν το αποφεύγεις και αυτό το 5λεπτο...Θα σας πω θα το έκανα αλλά προσέξτε!!Μπορεί,τις περιστάσεις εκείνες που σκάει για επίσκεψη,να τον έχω αποφύγει οσο περνα απτο χέρι μου αλλά θα έρθει ο ίδιος κάποια στιγμή στο δωμάτιο ή στο χώρο που κάθομαι,δήθεν καλός και αγαθός για "κέρασμα",με το χαμόγελο του κινέζου...Γ'αυτο ρωτάω συγκεκριμένα για το κέρασμα. Φίλε μου συγνώμη, αλλά το δωμάτιο για εμένα είναι χώρος πολύ ιδιωτικός. Αν δεν έχεις τόσο άνεση μην τον ξαναφησεις να μπει και να του το κόψεις με καυγά. Πάντως κάποιοι τοξικοι συγγενείς έχουν φάει τέτοιο άκυρο που δεν το περίμεναν ποτέ!
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 31 λεπτά πριν, excaliber είπε απλά έγινε αυτό που φοβομουν..πήρε άλλη τροπή η συζήτηση...Ο λόγος που ρώτησα πως αποφεύγω κέρσμα είναι γιατί ακριβώς σε αυτό χρειάζομαι βοήθεια... Τα υπόλοιπα που περιγράφετε αν και είναι πολύ σωστά ,είναι και γνωστά.Αν κάποιος μπορεί ν με βοηθήσει σε αυτό παρακαλώ ας το κάνει.Αλλιώς δεν με βοηθάει και πολύ. Ευχαριστώ Τα επιστρέφεις επιτόπου.Ποιο το δύσκολο;
genius_13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Παρτά και κάνε τα δωρεά στο χαμόγελο του παιδιού ή σε οποιοδήποτε άλλο οργανισμό.
G.TH. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Πες του αντί να σου τα δώσει, να τα κάνει ντονέιτ στον Αρχηγό πα πα παπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις