Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέποντας τον τίτλο σκέφτηκε ο ΟP θα είναι κοπέλα, που θέλει να αποφύγει τα κεράσματα σε μαγαζιά.

Τώρα εσύ φίλε μου, να αποφύγεις κέρασμα στο δωμάτιο ή στο χώρο σου; από συγγενικό πρόσωπο, αυτό ακούγεται κάπως αλλά εγώ θα έλεγα πως όλες οι καταστάσεις είναι διαχειρίσιμες ειδικά άμα μιλάμε για 5-10 λεπτά. Βρες τα κουμπιά του θείου σου, ζήτα παραπάνω κέρασμα και άστον να λέει ότι είναι να πει. 

Δημοσ.

πες στο θείο τα κρατήσει μέχρι να γίνουν περισσότερα

(για να μη του πεις τίποτε καλύτερο που θα γελάσουμε όλοι πχ να τα βάλει ξέρεις που λολ)

• Like 1
Δημοσ.

πείτε ρε καμιά ιδέα!Αντε βοηθήστε λίγο...Έρχεται ο θείος και θέλει να σας δώσει λεφτά...Πως θα του πείτε όχι.Αφήστε ολα τα άλλα.Ισως δεν έπρεπε να μπω σε πολλές λεπτομέρειες για να μην γίνει μπέρδεμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, excaliber είπε

Αυτό με το iphone ή το RTX αρχίζω να σκέφτομαι πάντως...

Τσέκαρε κι αυτό https://www.skroutz.gr/s/24909037/Asus-ROG-Mothership-GZ700GX-XB98K-i9-9980HK-64GB-1-5TB-GeForce-RTX-2080-FHD-144Hz-W10.html  κι αν στο πάρει να του πεις ''Θειούλη μου! Ελα πες και την μ@λ@κία σου τώρα να πάει στα κομμάτια!''

Δημοσ.

ο λόγος για τον οποίο είπα να γράψω τον προβληματισμό μου σε φόρουμ είναι γιατί ακριβώς επειδή είναι ανώνυμη η κατάσταση λέμε λίγο πιο ξέγνιαστα μλκιες.Εσείς το πήρατε πολύ σοβαρά...😂

Δημοσ.

πες του ότι δεν ήρθαν τα Χριστούγεννα
και όταν έρθουν οι γιορτές θα ´ερθεις τότε να τα πάρεις

ορίστε δε θέλει άλλο περισσότερο να το ψάχνεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, excaliber είπε

Τον βλέπω περίπου 2-3 φορές τον χρόνο.

Και το κάνεις θέμα για 2 3 φορές?

Περίμενε να βρεις δουλειά και να χεις τέτοιο αφεντικό κάθε μέρα πάνω απ' το κεφάλι σου.

Ή όταν πας στρατό.

Ή όταν παντρευτείς.

Μετά θα αναπολείς τις μέρες που σε πλήρωνε κάποιος για να ακούς "κακίες"

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Και το κάνεις θέμα για 2 3 φορές?

Περίμενε να βρεις δουλειά και να χεις τέτοιο αφεντικό κάθε μέρα πάνω απ' το κεφάλι σου.

Ή όταν πας στρατό.

Ή όταν παντρευτείς.

Μετά θα αναπολείς τις μέρες που σε πλήρωνε κάποιος για να ακούς "κακίες"

σταματήστε το κράξιμο ρε!Στο δια ταύτα

δεν λέω ότι είναι το τελευταίο πρόβλημα της ανθρωπότητας.Άμα ήταν έτσι θα το ΄λεγα στον σκαι δεν θα το έλεγα στο insomnia.Είναι όμως ένα πρόβλημα.Πως αρνείσαι το χαρτζιλίκι ποτισμένο με δηλητήριο του θείου?!Μέχρι στιγμής έχω ακούσει 2-3 καλά αλλα περίμενα περισσότερα..

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, excaliber είπε

Παιδιά είναι πολύ σωστά αυτά που λέτε.Μιλάω για κάποιες περιστάσεις όπως γιορτέςπχ πασχα χριστουγεννα,που δεν γίνεται να τον αποφύγω,οπότε τον τρώω στην μάπα.Τον βλέπω περίπου 2-3 φορές τον χρόνο.Εννοείται ότι έχω περιορίσει στο ελάχιστο την επαφή...Το έχω ξακαθαρίσει και στους δικούς μου ότι δεν γουστάρω πολλά πολλά...Έστω και ένα 5λεπτο να κάτσεις μαζί του θα στο βγάλει απτην μύτη.Θα μου πείτε γιατί δεν το αποφεύγεις και αυτό το 5λεπτο...Θα σας πω θα το έκανα αλλά προσέξτε!!Μπορεί,τις περιστάσεις εκείνες που σκάει για επίσκεψη,να τον έχω αποφύγει οσο περνα απτο χέρι μου αλλά θα έρθει ο ίδιος κάποια στιγμή στο δωμάτιο ή στο χώρο που κάθομαι,δήθεν καλός και αγαθός για "κέρασμα",με το χαμόγελο του κινέζου...Γ'αυτο ρωτάω συγκεκριμένα για το κέρασμα.

Φίλε μου συγνώμη, αλλά το δωμάτιο για εμένα είναι χώρος πολύ ιδιωτικός. Αν δεν έχεις τόσο άνεση μην τον ξαναφησεις να μπει και να του το κόψεις με καυγά. Πάντως κάποιοι τοξικοι συγγενείς έχουν φάει τέτοιο άκυρο που δεν το περίμεναν ποτέ! 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, excaliber είπε

απλά έγινε αυτό που φοβομουν..πήρε άλλη τροπή η συζήτηση...Ο λόγος που ρώτησα πως αποφεύγω κέρσμα είναι γιατί ακριβώς σε αυτό χρειάζομαι βοήθεια...

Τα υπόλοιπα που περιγράφετε αν και είναι πολύ σωστά ,είναι και γνωστά.Αν κάποιος μπορεί ν με βοηθήσει σε αυτό παρακαλώ ας το κάνει.Αλλιώς δεν με βοηθάει και πολύ.

Ευχαριστώ

Τα επιστρέφεις επιτόπου.Ποιο το δύσκολο;

Δημοσ.

Πες του αντί να σου τα δώσει, να τα κάνει ντονέιτ στον Αρχηγό πα πα παπ

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...