Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ειμαι σε αναζητηση .. Να εχει το πληκτρολογιο λαμπακια για κεφαλαια και κουμπια για αυξομειωση ηχου Το ποντικι να εχει πληκτρο back (απορω γιατι τα πιο πολλα δεν εχουν..) Καποια προταση ? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Ειναι δυνατον να μην υπαρχει κατι ? Για τα ποντικια καπου διαβασα οτι με την ροδελλα προς τα αριστερα γυριζουν σελιδα πισω . Ξερει καποιος αν ισχυει ? Θεωρω πολυ χρησιμο το back .
madnifestah Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 πρέπει να είναι απαραίτητα microsoft ;; μέχρι πόσα χρήματα; χρήση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Απλη χρηση κυριως για internet 50-60 ευρω Οσες φορες πηρα Logitech εν ειχα μεινει ευχαριστημενος
@topos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Εδώ είναι όλα ->https://www.skroutz.gr/c/68/keyboards/m/38/Microsoft/f/533327/set-pliktrologio-pontiki.html Από μια γρήγορη ματιά το λαμπάκι του caps lock σου δυσκολεύει την αγορά. Αλλά εάν δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις γιατί δεν παίρνεις ξεχωριστά πληκτρολόγιο+ποντίκι? Επίσης δεν ξέρω τι εμπειρίες έχεις από logitech αλλά προσωπικά ότι έχω αγοράσει τα τελευταία ~20 χρόνια (από τότε που ονομαζόταν labtec) ακόμα λειτουργεί. Οπότε θα έλεγα να της ρίξεις μια ματιά μήπως έχει ακριβώς αυτό που θέλεις σε σετάκι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 9 ώρες πριν, @topos είπε Εδώ είναι όλα ->https://www.skroutz.gr/c/68/keyboards/m/38/Microsoft/f/533327/set-pliktrologio-pontiki.html Από μια γρήγορη ματιά το λαμπάκι του caps lock σου δυσκολεύει την αγορά. Αλλά εάν δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις γιατί δεν παίρνεις ξεχωριστά πληκτρολόγιο+ποντίκι? Επίσης δεν ξέρω τι εμπειρίες έχεις από logitech αλλά προσωπικά ότι έχω αγοράσει τα τελευταία ~20 χρόνια (από τότε που ονομαζόταν labtec) ακόμα λειτουργεί. Οπότε θα έλεγα να της ρίξεις μια ματιά μήπως έχει ακριβώς αυτό που θέλεις σε σετάκι. Ευχαριστω. Για προτεινεε καποιο logitech
kostasSTi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω. Για προτεινεε καποιο logitech Θέλεις απαραίτητα να είναι σετ; Γιατί δε διαλέγεις 2 χωριστά κομμάτια; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από kostasSTi
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μεχρι 50-60 ευρω συνολικα εστω σε κομματια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα