un_peu_sommeillé Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Ανέβασα αυτό το post σε αυτό το τμήμα γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο για smartwatches. Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το Honor GS Pro που αγόρασα πρίν 2 εβδομάδες και κατέφυγα στο insomnia μήπως και μιλήσω με άλλα παιδιά που έχουν το ίδιο ρολόι για να βρὠ κάποια λύση. Πρέπει να πώ οτι έχω επικοινωνήσει τόσο με την υποστήριξη στην Ελλάδα όσο και με την εταιρεία Huawei μέσω της ιστοσελίδας της αλλά δεν έχω βρεί λύση στο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο firmware του ρολογιού μέσω της εφαρμογής Health. Κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω τον έλεγχο για αναβαθμίσεις μου βγάζει αποτυχία σύνδεσης λόγω προβλήματος δικτὐου. Την αναβάθμιση την θέλω για να μπορώ να εγκαθιστώ στο ρολόι εφαρμογές, όπως και offline χάρτες. Έχω την (θεωρητικά) αναβαθμισμένη έκδοση του Health, αλλά παρόλα αυτά η σύνδεση με τους servers της Huawei (Honor) είναι αδύνατη. Αν υπάρχει λοιπόν κάποιος ο οποίος να έχει αυτό το ρολόι ας βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα