Christos84# Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχει βάλει ο Γερμανός τη συγκεκριμένη φορητή κονσόλα, σε 2 χρώματα, στα 180 ευρώ. Επόμενη τιμή στο Σκρούτζ ξεκινάει από 200 ευρώ. Δεν είναι η υπερπροσφορά αλλά είναι στο 10% από τα άλλα online καταστήματα. https://www.skroutz.gr/s/19390352/Nintendo-Switch-Lite-Yellow.html?from=sku_color_variations Οι συνδεσμοι, σε δυο χρωματα https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/nintendo-switch-consoles/nintendo-switch-lite-turkouaz/?productId=20385946 τιρκουαζ https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/nintendo-switch-consoles/nintendo-switch-lite-kitrino/?productId=20385945 κιτρινο Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από matrixxx συνδεσμοι 1
TheoAlex50 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Και στα 199,90€ με +παιχνίδι. Όντως καλή προσφορά για κάποιον που ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δεν συμφέρει στα €180, όταν το δίνει στα €200 με game, ας το έχει υπόψιν του όποιος θέλει να το τσιμπήσει. Κανένα από τα games των bundles δεν το βρίσκεις για ένα 20άρικο, ούτε καν μεταχειρισμένο. Ασυζητητί το πακέτο με game είναι vfm. 4
forgotten Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Malthador είπε Δεν συμφέρει στα €180, όταν το δίνει στα €200 με game, ας το έχει υπόψιν του όποιος θέλει να το τσιμπήσει. Κανένα από τα games των bundles δεν το βρίσκεις για ένα 20άρικο, ούτε καν μεταχειρισμένο. Ασυζητητί το πακέτο με game είναι vfm. πολυ ορθη παρατηρηση, απο την δικη μου οπτικη ομως καλυτερα να παρετε κανονικο switch πολλα drawbacks το lite... ΔΕΝ θελω να φανταστω πως θα διορθωσει καποιος joycon drift ....
tiniakos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Και εγώ θεωρώ πολύ υποβαθμισμένο το lite αλλά το κανονικό ακόμη κρατάει υπέρογκη τιμή. 2
jerry banana Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Χίλιες φορές μεταχειρισμένο switch κανονικο πάρα αυτή τη συσκευή.Τουλαχιστον το switch το κουμπώνει και στη tv από το να βγάλεις τα μάτια σου.Εγω κυρίως το παίρνω στη λεκάνη και στο κρεβάτι να είμαι ειλικρινής παιδιά .Αλλά πέρα από αυτά στην τηλεόραση το παίζω . ΥΓ:Για όποιον ψάχνετε για φορητή συσκευή ,θα βγει το switch "pro" τους ερχόμενους μήνες ή χρόνο δεν ξέρω ακόμα οπότε υπομονή .Μην την πατήσετε σαν το ps4 που έβγαλε καλύτερη έκδοση ....αργότερα.Για τον ίδιο λόγο που δεν αξίζει να βιάζεται ι κόσμος για το ps5 σιγά τα αυγά θα βγει 100% καλύτερο μοντέλο σε λίγα χρόνια.Ο υπομονετικός νικα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από jerry banana 3
stial Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ο υπομονετικός νικα. Επίσης, στην προκειμένη, ο υπομονετικός όσο περιμένει να νικήσει δεν παίζει. 4
LaMereda Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, jerry banana είπε ΥΓ:Για όποιον ψάχνετε για φορητή συσκευή ,θα βγει το switch "pro" τους ερχόμενους μήνες ή χρόνο δεν ξέρω ακόμα οπότε υπομονή .Μην την πατήσετε σαν το ps4 που έβγαλε καλύτερη έκδοση ....αργότερα.Για τον ίδιο λόγο που δεν αξίζει να βιάζεται ι κόσμος για το ps5 σιγά τα αυγά θα βγει 100% καλύτερο μοντέλο σε λίγα χρόνια.Ο υπομονετικός νικα. Αυτή η άποψη είναι σε γενικές γραμμές λάθος, η τεχνολογία προχωράει συνεχώς και πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο. Να περιμένει δηλαδή κάποιος 1 και 2 χρόνια είναι μεγάλο διάστημα και έτσι θα είσαι πάντα στο περίμενε γιατί θα έρχεται κάτι καλύτερο. Αν είσαι μια ζωή στο περίμενε τα χρόνια θα περνάνε και δεν θα προλάβεις να ευχαριστηθείς.. για να το δούμε και λίγο ρεαλιστικά.. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από LaMereda 4
jerry banana Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, stial είπε Επίσης, στην προκειμένη, ο υπομονετικός όσο περιμένει να νικήσει δεν παίζει. Μπα μια χαρά νικά στη τσέπη του.Να δώσεις ένα κάρο λεφτά τις πρώτες μέρες όταν σε μερικά χρόνια κοστίζει 200-300 ευρώ.Εκτος και εάν καίγεσαι να παίζεις παιχνίδια.Η εάν έχεις μικρά παιδιά που τότε πάω πάσο.Γιατι το παιδι έχει πολύ χρόνο για παιχνίδι μην κοιτάς τώρα με το lockdown που και οι ενήλικες λιώνουμε .Λόγο work from home. 11 λεπτά πριν, LaMereda είπε Αυτή η άποψη είναι σε γενικές γραμμές λάθος, η τεχνολογία προχωράει συνεχώς και πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο. Να περιμένει δηλαδή κάποιος 1 και 2 χρόνια είναι μεγάλο διάστημα και έτσι θα είσαι πάντα στο περίμενε γιατί θα έρχεται κάτι καλύτερο. Αν είσαι μια ζωή στο περίμενε τα χρόνια θα περνάνε και δεν θα προλάβεις να ευχαριστηθείς.. για να το δούμε και λίγο ρεαλιστικά.. Ρεαλιστικά είναι απλώς διαφέρουν οι πραγματικότητες μας Να είμαι ειλικρινής τις κονσόλες μέχρι τώρα για τα αποκλειστικά τις θέλω μόνο το switch με τράβηξε πολύ λόγο φορητότητας δεν φαντάζεσαι πόσο βολικό είναι να παίζεις όπου θες και κυρίως στα μέρη που είπα.Τα βαριά παιχνίδια εννοείται μόνο υπολογιστή .Οπότε έχω όσο χρόνο θέλω προσωπικά πάντα μιλώντας γι'αυτό είπα την πρόταση στην αρχή . 4 ώρες πριν, Christos84# είπε Έχει βάλει ο Γερμανός τη συγκεκριμένη φορητή κονσόλα, σε 2 χρώματα, στα 180 ευρώ. Επόμενη τιμή στο Σκρούτζ ξεκινάει από 200 ευρώ. Δεν είναι η υπερπροσφορά αλλά είναι στο 10% από τα άλλα online καταστήματα. https://www.skroutz.gr/s/19390352/Nintendo-Switch-Lite-Yellow.html?from=sku_color_variations Φίλε πιστεύω θα βοηθούσε αρκετά όσους ενδιαφέρονται να βάλεις και σύνδεσμο που παραπέμπει κατευθείαν στην ιστοσελίδα με το προϊόν που αναφερεις.
Christos84# Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, jerry banana είπε Φίλε πιστεύω θα βοηθούσε αρκετά όσους ενδιαφέρονται να βάλεις και σύνδεσμο που παραπέμπει κατευθείαν στην ιστοσελίδα με το προϊόν που αναφερεις. Δυστυχώς όταν προσπάθησα να βάλω το σύνδεσμο μου εμφάνισε ένα λινκ τουλάχιστον 15 γραμμών στο κινητό,δεν γνωρίζα αν ήταν affiliate,ούτε εκείνη τη στιγμή ήθελα να κάνω διαγραφή ιστορικού/cookies στο κινητό μου. Φυσικά και η πληροφορίες που δίνω είναι κατατοπιστικές για το πού υπάρχει το προϊόν όσο και για την τιμή του. Γενικά θα αποφεύγω να βάζω λινκ από καταστήματα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από Christos84# 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 16 λεπτά πριν, Christos84# είπε Δυστυχώς όταν προσπάθησα να βάλω το σύνδεσμο μου εμφάνισε ένα λινκ τουλάχιστον 15 γραμμών στο κινητό,δεν γνωρίζα αν ήταν affiliate,ούτε εκείνη τη στιγμή ήθελα να κάνω διαγραφή ιστορικού στο κινητό μου. Φυσικά και η πληροφορίες που δίνω είναι κατατοπιστικές για το πού υπάρχει το προϊόν όσο και για την τιμή του. Γενικά θα αποφεύγω να βάζω λινκ από καταστήματα. Μαθαινεις με οποιον τροπο οτι εχει το Χ μαγαζι προσφορα το Υ προιον σε καλη τιμη. Ή ας πουμε οτι το βρισκεις με βρωμικο συνδεσμο οπουδηποτε, σε ενα "βρωμικο" σαιτ ή σε μια μηχανη αναζητησης τιμων κλπ. Δεν τον πατας. Αν δεν ξερεις να τον καθαρισεις οταν βλεπεις οτι εχει επιπλεον κομματι μετα το βασικο στυλ σελιδας του καθε μαγαζιου (που ειναι ευκολο), υπαρχει και απλη λυση: Μπαινεις στο "Χ" μαγαζι, πας στην αναζητηση του και γραφεις αυτο που ψαχνεις. Εκει λοιπον το βρισκεις και αντιγραφεις τον συνδεσμο που ειναι 100% καθαρος. Τα λινκ που παιρνεις μεσα απο μαγαζια ειναι καθαρα ΠΑΝΤΑ. Βρηκα με αυτον τον τροπο λοιπον τα προιοντα, τα βαζω και εδω και στο #1 https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/nintendo-switch-consoles/nintendo-switch-lite-turkouaz/?productId=20385946 https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/nintendo-switch-consoles/nintendo-switch-lite-kitrino/?productId=20385945
Christos84# Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εκει λοιπον το βρισκεις και αντιγραφεις τον συνδεσμο που ειναι 100% καθαρος. Τα λινκ που παιρνεις μεσα απο μαγαζια ειναι καθαρα ΠΑΝΤΑ Δεν το γνώριζα αυτό γιατί νόμιζα πως τα cookies που βάζουν ιστοσελίδες στο κινητό δημιουργούν affiliate link μόλις βάλω τη διεύθυνση. Ευχαριστώ θα το έχω υπόψιν. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από matrixxx αφαιρεση συνδεσμου
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Τα κουκις που εχουν φυτευτει στη συσκευη σου, ειναι για να παιρνει μονιμα λεφτα σε καθε αγορα σου ο διαφημιστης. Δεν προσθετουν κατι στον συνδεσμο που βρισκεις μονος σου μεσα απο τα μαγαζια. Εχω βαλει ηδη τους συνδεσμους. Αυτος που εβαλες μολις στο σχολιο το τελευταιο, ειχε affiliate, δεν το πηρες απο το μαγαζι, ή πηγες εκει απο αλλου.
Christos84# Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μάλιστα.Τωρα νομίζω το κατάλαβα. Απλά έγραψα στο Google Nintendo Switch Lite και μπήκα στο πρώτο αποτέλεσμα,που βλέπω έγραφε διαφήμιση.Οταν μπω στο δεύτερο αποτέλεσμα το λινκ είναι διαφορετικό. https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/nintendo-switch-consoles/nintendo-switch-lite-turkouaz/?productId=20385946
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα