Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε Ολους 

Μεχρι το Καλοκαιρι σκέφτομαι να αγορασω ενα αυτοκινητο γυρω στα 5000€ το Οποιο θα ειναι το πρωτο μου Αυτοκινητο... Εχω να πω και το εξης το 2017 εχω παρει το διπλωμα του Αυτοκινητου αλλα μεχρι σημερα δεν εχω οδηγησει 10 φορες... Οποτε σκέφτομαι να μην παρω και καινούριο αμαξι να ειναι 2000 με 2005 μοντέλο μεχρι 1300cc... Εχω σκεφτει για toyota yaris opel corsa  fiat punto  fiat panda Volkswagen golf Volkswagen polo και Ford Fiesta ... Εσεις ποιο θα μου προτεινατε για πρωτο αμαξι; 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Mikel696 είπε

Καλημέρα σε Ολους 

Μεχρι το Καλοκαιρι σκέφτομαι να αγορασω ενα αυτοκινητο γυρω στα 5000€ το Οποιο θα ειναι το πρωτο μου Αυτοκινητο... Εχω να πω και το εξης το 2017 εχω παρει το διπλωμα του Αυτοκινητου αλλα μεχρι σημερα δεν εχω οδηγησει 10 φορες... Οποτε σκέφτομαι να μην παρω και καινούριο αμαξι να ειναι 2000 με 2005 μοντέλο μεχρι 1300cc... Εχω σκεφτει για toyota yaris opel corsa  fiat punto  fiat panda Volkswagen golf Volkswagen polo και Ford Fiesta ... Εσεις ποιο θα μου προτεινατε για πρωτο αμαξι; 

Ευχαριστώ 

Καλά το σκέφτεσαι. Και προς Seat ibiza κοίτα, πολύ τίμιο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mikel696 είπε

Καλημέρα σε Ολους 

Ευχαριστώ 

Ούτως ή άλλως για μεταχειρισμένο θα πας, όχι γιατί γιατί άπειρος, αλλά επειδή με 5k δεν παίρνεις καινούργιο αυτοκίνητο.

Επίσης καλό θα ήταν να καταλήξεις πρώτα σε κατηγορία, άλλο τα αυτοκίνητα πόλης όπως το panda, άλλο τα μικρομεσαία όπως το golf, και άλλο τα μικρά όπως όλα τα υπόλοιπα που έχεις γράψει, δεν εξυπηρετούν όλα τις ίδιες ανάγκες.

Επίσης κάποια αυτοκίνητα θεωρούνται πιο αξιόπιστα και αυτό φαίνεται στις τιμές που κρατάνε, εσύ στα χρήματα που διαθέτεις θα προτιμούσες κάποιο που έχει καλή φήμη ή κάποιο 5-7 χρόνια νεώτερο?

Και τέλος, το πιο σημαντικό είναι να κάνεις εξονυχιστικό έλεγχο πριν πάρεις οτιδήποτε.

3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Με 5 χιλιάρικα δε χρειάζεται να κοιτάς αμάξι 15ετιας και 20ετιας. Βρίσκεις και μετά το 2010

Εξαρτάται, γενικώς αυτοκίνητο βρίσκεις, αν θες πχ golf που αναφέρθηκε παραπάνω δεν παίζει.

Δημοσ.

Για πολη το θελω το αμαξι... Να πηγαινω στην Δουλεια μου και για βολτες (το golf δεν ηξερα οτι εβγαινε πανω απο 1300cc το 2000) 5000€ ειναι ταβανι  

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mikel696 είπε

Για πολη το θελω το αμαξι... Να πηγαινω στην Δουλεια μου και για βολτες (το golf δεν ηξερα οτι εβγαινε πανω απο 1300cc το 2000) 5000€ ειναι ταβανι  

Πάτρα μένεις; 

Ψαθοπυργο περνάς καθόλου; 

Εάν θες οικονομία δες panda και punto με φυσικό αέριο (όχι υγραεριο), ανεφοδιασμό στα ΣΕΑ Ψαθοπυργου 

• Like 1
Δημοσ.
27 minutes ago, Mikel696 said:

Τα Golf 3ης, 4ης και 5ης γενιάς δεν έβγαιναν με κινητήρα μικρότερο από 1400 κυβικά,
οπότε πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας (υποθέτω για αυτό ενδιαφέρεσαι) περισσότερα από αυτά που είναι μέχρι 1300.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mikel696 είπε

Καλημέρα σε Ολους 

Ευχαριστώ 

Αν δεν το εχεις με την οδηγηση κοιτα κατι να ειναι οικονομικο στα ανταλλακτικα. Με την fiat πιστευω θα εισαι καλυτερα σε σχεση με τα γερμανικα..!

Πολυ τιμιο ειναι το yaris 1.3 86hp 06-10 οπως και το micra k12 αλλα ειναι ακυρο εμφανισιακα!

Οτι παρεις κοιτα να ειναι με καδενα,καλα θα ειναι να μην εχει πανω απο 100000χλμ και να εχει αναλυτικο service!!!

Σε αυτα τα χρηματα συνηθως αρχιζει και ζηταει! Να το περασεις απο μηχανικο για να σου πει τι προκειται να σου βγαλει εμμεσα-αμεσα!

Θεμα με την καδενα εβγαζαν τα corsa γι αυτο κοιτας σε τι κατασταση βρισκεται και αν την εχει αλλαξει ο κατοχος ακομα καλυτερα!

Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτά καταλαβαίνεις βέβαια οτι παίζει μεγαλο ρόλο ο οποιος έλεγχος θα του κανεις καθώς κ η τύχη .

Παιζουν μερικά αυτοκίνητα απο ιδιώτες στο car κ καποια φαίνονται σε καλη κατάσταση 

πχ https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35821131-peugeot-207

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/36256377-fiat-panda

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...