sonikk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Γεια σας. Εχω ενα μεσαιου σχετικα μεγεθους ραδιοφωνο ψηφιακο .Ενω εχει και ανταπτορα για ρευμα στο πισω μερος του ραδιοφωνου εχει ενα καπακι που οταν το ανοιγεις μπορεις να βαλεις δυο μπαταριες.Εγω το δοκιμασα με τις μπαταριες χωρις να βαλω τον ανταπτορα στο ρευμα αλλα δεν δουλευει με τις μπαταριες καθολου(οι μπαταριες καινουριες).Για ποιο λογο εχουν την θηκη για τοποθετηση μπαταριων τοτε? Με τον ανταπτορα ρευματος να σημειωσω λειτουργει κανονικα το ραδιοφωνο.Το θεμα ειναι οτι θελω να δουλευει το ραδιοφωνο και με μπαταριες οταν ειμαι σε χωρο που δεν εχει παροχη ρευματος. Σας ευχαριστω.
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια σας. Εχω ενα μεσαιου σχετικα μεγεθους ραδιοφωνο ψηφιακο .Ενω εχει και ανταπτορα για ρευμα στο πισω μερος του ραδιοφωνου εχει ενα καπακι που οταν το ανοιγεις μπορεις να βαλεις δυο μπαταριες.Εγω το δοκιμασα με τις μπαταριες χωρις να βαλω τον ανταπτορα στο ρευμα αλλα δεν δουλευει με τις μπαταριες καθολου(οι μπαταριες καινουριες).Για ποιο λογο εχουν την θηκη για τοποθετηση μπαταριων τοτε? Με τον ανταπτορα ρευματος να σημειωσω λειτουργει κανονικα το ραδιοφωνο.Το θεμα ειναι οτι θελω να δουλευει το ραδιοφωνο και με μπαταριες οταν ειμαι σε χωρο που δεν εχει παροχη ρευματος. Σας ευχαριστω. Αυτό θα μπορούσε να στο απαντήσει μόνο αυτός που το κατασκεύασε, λες να μπαίνει insomnia? Αν φυσικά ισχύει το συμπέρασμα που έβγαλες, ίσως δεν έβαλες σωστά τις μπαταρίες, ίσως ήταν ελαττωματική κάποια μπαταρία, ίσως είναι ελαττωματικό και το ραδιόφωνο. 1
Vasileios-gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Προφανώς έχεις βλάβη . Και θέλει επιδιόρθωση. 1
pavloa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Πολύ παλιά μου έχει τύχει να αγοράσω ενα φορητό ραδιόφωνο με ρεύμα και με (μπαταρίες), ανοίγω το καπάκι βάζω κανονικά τις μπαταρίες αλλά δεν δούλευε, τα λαμάκια ήταν κανονικά ώστε να κάνουν επαφή οι μπαταρίες, το άνοιξα και είδα οτι τα λαμάκια δεν είναι πουθενά συνδεμένα ήταν στον αέρα. Μήπως και εσύ έχεις πέσει σε ίδια περίπτωση? 2 1
KoreanW Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 10 hours ago, sonikk said: Γεια σας. Εχω ενα μεσαιου σχετικα μεγεθους ραδιοφωνο ψηφιακο .Ενω εχει και ανταπτορα για ρευμα στο πισω μερος του ραδιοφωνου εχει ενα καπακι που οταν το ανοιγεις μπορεις να βαλεις δυο μπαταριες.Εγω το δοκιμασα με τις μπαταριες χωρις να βαλω τον ανταπτορα στο ρευμα αλλα δεν δουλευει με τις μπαταριες καθολου(οι μπαταριες καινουριες).Για ποιο λογο εχουν την θηκη για τοποθετηση μπαταριων τοτε? Με τον ανταπτορα ρευματος να σημειωσω λειτουργει κανονικα το ραδιοφωνο.Το θεμα ειναι οτι θελω να δουλευει το ραδιοφωνο και με μπαταριες οταν ειμαι σε χωρο που δεν εχει παροχη ρευματος. Σας ευχαριστω. καλό είναι να είχαμε μια εικόνα κ μια πληροφορια για το μοντέλο για να μιλάμε συγκεκριμένα υπάρχει και η περίπτωση να αποσυνδέει τις μπαταρίες όταν κουμπωνει ο αντάπτορας, ή γενικώς λειτουργεί με ρεύμα 1
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Έλεγξε αν έχεις γνώσεις αυτο με τα λαμάκια που ειπώθηκε πριν. Σε άλλη συσκευή μου, ένα θερμόμετρο με μπαταρίες, πρέπει να κουνήσεις τις μπαταρίες αλλιώς δεν ανάβει και κάποιες φορές σβήνει κιόλας, δεν υπάρχει καλή επαφή με τις μπαταρίες και τα λαμακια. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από Basilhs23___ 1
esertas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Αν έχεις συνδεδεμένο το βύσμα του ρεύματος πάνω στο ραδιόφωνο βγάλτο. Μπορεί να φταίει αυτό. 1
sonikk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, esertas είπε Αν έχεις συνδεδεμένο το βύσμα του ρεύματος πάνω στο ραδιόφωνο βγάλτο. Μπορεί να φταίει αυτό. οχι δεν ειναι το βυσμα στο ρευμα.ευχαριστω.
Adrian Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Υπάρχει και η περίπτωση να είναι έτσι το καλούπι από το εργοστάσιο. Να έχουν δηλαδή και μια έκδοση που λειτουργεί με μπαταρίες αλλά να χρησιμοποιούν το ίδιο καλούπι και στις δυο εκδόσεις. 1
m3ltd0wn Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Οι μπαταρίες μπορει να είναι όχι για να λειτουργεί αλλά για να κρατάει τους σταθμούς στην μνήμη... Είχα ένα ραδιόφωνο παλιά με δύο θήκες μπαταριών. Η μία ήταν ΑΑ για την μνήμη των σταθμών και η άλλη με τύπου C για την λειτουργία... Κάτω από το ίδιο πορτακι Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από m3ltd0wn 1
sonikk Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 https://www.estiashop.gr/product/11033/xypnitiri-big-ben-rr15liberty-dual-alarm-fm-radio-led-display-leyko βρηκα μια παλια διαφημιση για το ραδιοφωνακι που εχω.Δεν ειναι καποιο σπουδαιο αν και διαθετω και αλλο ραδιοφωνο αξιας 80 ευρω αλλα το συγκεκριμενο το χρησιμοποιουσα πιο συχνα και παντου γιατι ηταν μικρο σε μεγεθος,παναλαφρο και πολυ πρακτικο! οπως θα δειτε στα τεχνικα χαρακτηριστικα αναφερει... -Δυνατότητα τοποθέτησης εφεδρικής μπαταρίας ρολογιού για διατήρηση της ώρας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος - Εφεδρική μπαταρία ρολογιού: 2 x ΑΑΑ (δεν συμπεριλαμβάνονται) - Λειτουργία: με τροφοδοσία ρεύματος AC 230V Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω τι συμβαινει γιατι πολυ απλα ποτε δεν ετυχε να βαλω μπαταριες.Το χρησιμοποιουσα μονο με ρευμα.Βεβαια ουτε και αυτο που λεει ισχυει.Γιατι και μπαταριες που του εβαλα οταν βγαζω τον ανταπτορα απο το ρευμα οτι δηθεν εγινε διακοπη ρευματος και παλι σβηνουν ολα,ουτε η ωρα διατηρειται.Αρα ή ειναι ελαττωματικο ή τα λαμακια εντος της συσκευης δεν κανουν επαφη.. Το να ανοιξω την συσκευη δεν παιζει. Αν παρατηρησετε καλα γυρω γυρω απο το ραδιοφωνο υπαρχει μια διαχωριστικη γραμμη και ουσιαστικα ενωνονται τα δυο πλαστικα του ραδιοφωνου.Σαν φιξ ειναι.Και δεν εχει πουθενα βιδες ουτε εμπρος,πισω,πανω,κατω για να το ανοιξω.Προσπαθησα να ξεχωρισω σε αυτη τη διαχωριστικη γραμμη με μαχαιρακι ή και με διαφορα αλλα εργαλεια οπως κατσαβιδια κτλ μηπως και το ανοιξω αλλα ειναι τοσο γερα κουμπωμενο που δεν ανοιγει με τιποτα. ή θα πρεπει να σπασει ή να μεινει ως εχει.
xsterg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 φιλε οι μπαταριες που λες ειναι μονο για διατηρηση των στοιχειων της συσκευης και οχι για πληρη λειτουργια της. τωρα εαν δεν κραταει μνημες κλπ βαλε νεες φρεσκιες μπαταριες. αν και παλι εχεις θεμα τοτε εχει προβλημα η συσκευη σου. 1
KoreanW Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 9 hours ago, sonikk said: https://www.estiashop.gr/product/11033/xypnitiri-big-ben-rr15liberty-dual-alarm-fm-radio-led-display-leyko βρηκα μια παλια διαφημιση για το ραδιοφωνακι που εχω.Δεν ειναι καποιο σπουδαιο αν και διαθετω και αλλο ραδιοφωνο αξιας 80 ευρω αλλα το συγκεκριμενο το χρησιμοποιουσα πιο συχνα και παντου γιατι ηταν μικρο σε μεγεθος,παναλαφρο και πολυ πρακτικο! οπως θα δειτε στα τεχνικα χαρακτηριστικα αναφερει... -Δυνατότητα τοποθέτησης εφεδρικής μπαταρίας ρολογιού για διατήρηση της ώρας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος - Εφεδρική μπαταρία ρολογιού: 2 x ΑΑΑ (δεν συμπεριλαμβάνονται) - Λειτουργία: με τροφοδοσία ρεύματος AC 230V Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω τι συμβαινει γιατι πολυ απλα ποτε δεν ετυχε να βαλω μπαταριες.Το χρησιμοποιουσα μονο με ρευμα.Βεβαια ουτε και αυτο που λεει ισχυει.Γιατι και μπαταριες που του εβαλα οταν βγαζω τον ανταπτορα απο το ρευμα οτι δηθεν εγινε διακοπη ρευματος και παλι σβηνουν ολα,ουτε η ωρα διατηρειται.Αρα ή ειναι ελαττωματικο ή τα λαμακια εντος της συσκευης δεν κανουν επαφη.. Το να ανοιξω την συσκευη δεν παιζει. Αν παρατηρησετε καλα γυρω γυρω απο το ραδιοφωνο υπαρχει μια διαχωριστικη γραμμη και ουσιαστικα ενωνονται τα δυο πλαστικα του ραδιοφωνου.Σαν φιξ ειναι.Και δεν εχει πουθενα βιδες ουτε εμπρος,πισω,πανω,κατω για να το ανοιξω.Προσπαθησα να ξεχωρισω σε αυτη τη διαχωριστικη γραμμη με μαχαιρακι ή και με διαφορα αλλα εργαλεια οπως κατσαβιδια κτλ μηπως και το ανοιξω αλλα ειναι τοσο γερα κουμπωμενο που δεν ανοιγει με τιποτα. ή θα πρεπει να σπασει ή να μεινει ως εχει. λύθηκε το μυστήριο: το ραδιορολόι επομένως είναι αποκλειστικά για λειτουργία με το ρεύμα κι οι μπαταρίες δεν είναι λοιπόν για να παίζει το ραδιόφωνο και να δείχνει την ώρα, είναι μόνο για να κρατάει τη μνήμη όποτε έχεις διακοπές ρεύματος ή το αποσυνδέεις από την πρίζα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα