duffyduck Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δυστυχώς δεν ειναι εποχή για να πάρεις κάρτα γραφικών, οι τιμές έχουν διπλασιαστεί και βάλε. προαιρετικά: Αν έχεις 8GB RAM, τότε βάλε άλλα 8GB (ή άλλα 16GB), την ίδια ή RAM με παρόμοια timings και τάση λειτουργίας. Βάλε και ένα 2ο SSD για να βάλεις τα παιχνίδια, - ή βάζεις τα Windows στον νέο ssd και έχεις τον παλιό για τα παιχνίδια (για ταχύτερο loading). Αργότερα, όταν θα πέσουν οι τιμές αλλάζεις κάρτα γραφικών, - ή κάνεις αναβάθμιση μητρικής, επεξεργαστή και μνήμης. 1
catmaster Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, ViktorasDem είπε vfm καρτα γραφικών Αυτό παραμένει το ανέκδοτο της εβδομάδας - μήνα - τριμήνου και πάμε παρακάτω. Μπες μονος σου στο skroutz και δες τις τιμές τώρα στις gpu και θα αποφασίσεις εσύ καλύτερα. Εγω προσωπικά θα έβρισκα ενα ξωκλησάκι και θα άναβα κεράκι στην αγία κόκκινη που δεν κλάταρε η R9 και θα περίμενα λίγο καιρό να δω πως θα πάνε τα πράγματα. (αφού κάρτα γραφικών ευτυχώς υπάρχει) Ειδάλλως αυτή τη στιγμή δίνεις την R9 και πας για gtx 1660 ti-super στα 600 περίπου ευρω.
ViktorasDem Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 18 λεπτά πριν, catmaster είπε Αυτό παραμένει το ανέκδοτο της εβδομάδας - μήνα - τριμήνου και πάμε παρακάτω. Μπες μονος σου στο skroutz και δες τις τιμές τώρα στις gpu και θα αποφασίσεις εσύ καλύτερα. Εγω προσωπικά θα έβρισκα ενα ξωκλησάκι και θα άναβα κεράκι στην αγία κόκκινη που δεν κλάταρε η R9 και θα περίμενα λίγο καιρό να δω πως θα πάνε τα πράγματα. (αφού κάρτα γραφικών ευτυχώς υπάρχει) Ειδάλλως αυτή τη στιγμή δίνεις την R9 και πας για gtx 1660 ti-super στα 600 περίπου ευρω. 19 λεπτά πριν, duffyduck είπε Δυστυχώς δεν ειναι εποχή για να πάρεις κάρτα γραφικών, οι τιμές έχουν διπλασιαστεί και βάλε. προαιρετικά: Αν έχεις 8GB RAM, τότε βάλε άλλα 8GB (ή άλλα 16GB), την ίδια ή RAM με παρόμοια timings και τάση λειτουργίας. Βάλε και ένα 2ο SSD για να βάλεις τα παιχνίδια, - ή βάζεις τα Windows στον νέο ssd και έχεις τον παλιό για τα παιχνίδια (για ταχύτερο loading). Αργότερα, όταν θα πέσουν οι τιμές αλλάζεις κάρτα γραφικών, - ή κάνεις αναβάθμιση μητρικής, επεξεργαστή και μνήμης. Τι εγινεεε βρε παιδιά 😂😂.. Ξεκινησανε ολοι το mining και ανεβηκανε οι μετοχές? με αυτες τις τιμές βλέπω η AMD και η ENVIDIA να εξαγοραζουν google 😂😂.. Γιατί τοσο χαλια τα πράγματα πριν κανα 6μηνο που χάζευα δν ηταν τοσο ακριβά εχω την εντύπωση.. Επισης ρε παιδια τα Smartphone και αυτα στον Θεό.. Είδανε οτι κλείστηκαμε στα σπίτι μας και είπαν να μας γ@@@? 😛 Ή ανέβηκε ο βασικός μισθός και εγω δεν ενημερώθηκα.. 🤭
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα