gap Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 έφυγες μακριά κι ούτε ένα γειά ψάχνω να σε βρώ στις ώρες στα λεπτά σ' ονειρεύομαι.. βουτάω στο κενό... βουλιάζω... γουλιά γουλιά αυτά συγκρατησα.. αναστασία μουτσάτσου - ψάχνω να σε βρω αυτό πρέπει να είναι.. το έχει κανείς? με την ευκαιριά να ρωτήσω ακόμα για 2 ξένα michael jackson παλιό πάρα πολύ γνωστό.. με ηλεκτρική κιθάρα.. κ νομίζω επαναλαμβάνει it's ok στο ρεφραίν! σίγουρα το έχουμε ακούσει όλοι! σα να βγάζει κ μια κραυγή (ρεφραίν) κ τέλος παλίό πολύ γνωστό που λέει : i lose my baby you lose your mind i try....... στο ρεφραίν έχει φωνητικά απο γυναίκες.. πολύ ωραίος ρυθμός.. χαλαρός κ ανεβαστικός. δεν ξέρω αν βοήθησα καθόλου!
Cristina Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 1. Το έχουν τα δισκοπωλεία, σίγουρα. 2. Ίσως το 'Dirty Diana'; 3. 'Jean Leloup - I Lost My Baby'
gap Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 το 2 dirty diana δεν είναι! δε μοιάζει.. το άλλο είναι γρήγορο.. κ έχει κιθάρα ηλεκτρική στο ρεφραίν! το έχουν τραγουδήσει κ άλλα συγκροτήματα! το 3 δεν ειναι! μοιάζουν οι στίχοι αλλα δεν είναι! γυναίκα ειναι ο Jean Leloup? δε διευκρίνισα.. γυναίκα τραγουδάει! κ είναι παλιό αρκετά.. οχι περσινό! χριστίνα ευχαριστώ που έγραψες!
Founes Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 το 3 δεν ειναι! μοιάζουν οι στίχοι αλλα δεν είναι! γυναίκα ειναι ο Jean Leloup? δε διευκρίνισα.. γυναίκα τραγουδάει! κ είναι παλιό αρκετά.. οχι περσινό! den einai??? eisai sigouros??? mas berdepses aderfe....
gap Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 to 3 to leei gynaika k den einai to 'Jean Leloup - I Lost My Baby'
TheBoyFromSalina Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 To 3 μου θυμισε το My favourite game των Cardigans - ασχετο.
Achilleas Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 michael jackson παλιό πάρα πολύ γνωστό.. με ηλεκτρική κιθάρα.. Το πρώτο του Μιχαλάκη με ηλεκτρική (και πολύ καλή ηλεκτρική κιθάρα από van halen) ήταν το beat it. Σταμάτησα εδώ το quote γιατί το it' s ok στο ρεφρέν δε μου λέει κάτι!
gap Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 gia to 2 to jackson katevaste auto mipos k katalavete.. einai 64kb mono! http://www.geocities.com/gappagapg/jackson.mp3
gap Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 to 3 itan to Cardigans - My Favorite Game telika! TheBoyFromSalina eisai megalos! toy michael pisteyo 8a to katalavete an akoysete k gia tis moutsatsou an to exeis kaneis pls !!!!!!!!
kavaliotis Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 gap αυτο που ψαχνεις ειναι το " Michael Jackson - Smooth Criminal" σιγουρα! Α και στο ρεφρεν δεν λεει "It's OK" αλλα "Annie are you ok So, annie are you ok" :wink: 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.