Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

Στη κεντρικη Ευρωπη π.χ Γαλλια/Βελγιο/Λουξεμβουργο/Ολλανδια που ξερω υπαρχει τρελη ζητηση για το επαγγελμα και μαλιστα ειναι απο τα καλα αμοιβομενα. Αντστοιχα για εμας τους κοινους θνητους ειναι ακριβες οι υπηρεσιες. Bonus κανονακι ειναι οτι οι Ελληνες υγειονομικοι εχουν καλο ονομα

Δεν υπαρχει προβλημα ακομα και να εχεις το δικο σου χωρο μιας και αρκετοι πλεον ιδιωτες κανουν μικρους "συνεταιρισμους" ωστε να προσφερουν ολες τις υπηρεσιες στους ασθενεις (και βεβαια να μοιραζουν μεταξυ τους πελατολογιο). Δεν ειναι σπανιο που ενας παθολογος να παρεχει γραφειο, γραμματεια κτλ σε οδοντιατρο και το αναποδο ή παιδιατρος σε παιδοντιατρο και αλλα....

Το μοναδικο εμποδιο δυστηχως σε αυτες τις χωρες ειναι η γλωσσα. Και με αγγλικα μπορεις να ξεκινησεις (δε θα σε εμποδισει κανεις ασε που υπαρχουν πολλοι αγγλοφωνοι πολιτες) αλλα αν μαθεις τη τοπικη γλωσσα στη πορεια θα σε βοηθησει...

Σα συμβουλη ειναι να βρεις συναδελφους σου που εργαζονται εκει (δεν ειναι και ....πολλοι) και να τους στειλεις ενα μηνυμα περιγραφοντας τη κατασταση σου και τη προθεση σου να πας. Ειμαι σιγουρος οτι θα σε βοηθησουν

Για Ελβετία έχω ακούσει καλά λόγια.. γαλλικά ξέρω συμπαθητικά πάντως (έχω Β2). Βασικά θα θελα κάποιον Έλληνα οδοντίατρο από εκεί να χει όρεξη να μου πει κάποια πράγματα αλλά άντε βρες τον

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...