Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ 5.1

6xXx6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια αφήνω πίσω μου τα magnat που ειχα και ψαχνω για να αναβαθμισω τα ηχεια μου η χρηση θα ειναι και για μουσικη και για ταινιες

αυτη τη στιγμη εχω εναν ενισχυτη denon x250bt θελω να παρω  2 speaker μεχρι 200 - 300 ευρω και στη  συνέχεια να προχωρήσω σε κεντρικο και surround

ο χωρος ειναι μικρος  5x2,30 μετρα δεν ξερω αν θα βαλω  subwoofer λογο οτι θα ενοχλεί τα διπλανα δωματια δεν υπάρχει μόνωση ισως το κρατήσω 5.0

ειμαι αναμεσα σε αυτα 

dali spektor 2

Klipsch R-51M

εχετε καμια προταση να βοηθησετε ?

Επεξ/σία από 6xXx6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο χώρος σου είναι μικρός, αλλά μικρός είναι και ο ενισχυτής, θα ζοριστεί με ηχεία που έχουν χαμηλή μέση ωμική αντίσταση. Προτίμησε τα Dali, θα ματσαρουν πιο εύκολα με τον Denon και έχουν και μεγαλύτερο γουφερ, άρα καλύτερη συμπεριφορά στα χαμηλά (όσο κατεβαίνουν γιατί είναι μικρά). Αργότερα βάζεις και τα spektor 1 για πίσω και το αντίστοιχο κεντρικό της σειράς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πρόλαβε ο Gogotsa. Ποια Magnat έχεις και αλήθεια τι δε σου άρεσε σε αυτά και θέλεις να τα αναβαθμίσεις;

Και όπως σου γράφει ο tasos2012 ο χώρος είναι μικρός και μάλιστα πολύ μακρόστενος άρα και δύσκολος.

Επεξ/σία από afm

Magnat 202 με το αναλογο κεντρικο και 102 δεν εχω τεχνικες γνωσεις για να μπορεσω να πω ακριβως τι δεν μου αρεσε 

τα ηχεια ειναι και θεμα γουστου απλα δεν εντυπωσιαστηκα μου ειναι αδιαφορα σαν ακουσμα δεν με καθήλωσαν και λογικο για τα χρηματα που ζητανε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη χρησιμοποιω τον 550bt της Denon εδω και 1 χρονο,που συγκριτικα με αυτον που εχεις οι διαφορες ειναι ελαχιστες,οι Denon αυτης της κατηγοριας δεν ειναι και οι καταλληλοτεροι για μουσικη.

Οι δυο προηγουμενοι μου,Yamaha και οι δυο,στο μουσικο κομματι με τα ιδια ηχεια,μια πενταδα της Crystal Acoustics,και με διαφορα γουφερακια γιατι του σετ καηκε,ηταν αισθητα καλυτεροι μουσικα στις χαμηλες και στην καθαροτητα-διαυγεια ηχου.

Στα κινηματογραφικα ομως,μια χαρα.Μπαμ-μπουμ,διαλογοι ολα οκ.

Ολα αυτα,με παλια ηχεια και στα αυτια ενος τυχαιου.

Μηπως λοιπον,δεν ειναι τα Magnat αλλα μεχρι εκει παει ο ενισχυτης και μπαινεις σε διαδικασια χωρις λογο..

Επεξ/σία από bill36

14 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

Magnat 202 με το αναλογο κεντρικο και 102 δεν εχω τεχνικες γνωσεις για να μπορεσω να πω ακριβως τι δεν μου αρεσε 

τα ηχεια ειναι και θεμα γουστου απλα δεν εντυπωσιαστηκα μου ειναι αδιαφορα σαν ακουσμα δεν με καθήλωσαν και λογικο για τα χρηματα που ζητανε

Δοκίμασε με κάποιον ποιό σοβαρό ενισχυτή πρώτα και κρίνεις μετά κατά πόσο δεν σε καλύπτουν τα ηχεία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...