Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 15/3/2021 στις 11:10 ΜΜ, agiannesg59 είπε

Παρε τηλ την ασφαλεια σου να δεις αν εχει εγκρινει την αποζημίωση  σου και εχει αποδεχτει την ζημια.Θελει περιπου μια εβδομαδα απο την στιγμη που εγινε η δήλωση ατυχήματος Ο πραγματογνώμονας απλος εκτιμητής ειναι.

Καλημέρα. Επικοινωνησε η αδερφή μου με την ασφάλεια της και της είπαν πως πήραν το οκ από την άλλη άσφαλεια. Ο πραγματογνωνας δεν έχει στείλει την έκθεση ακόμη. Να του στείλει το ΚΤΕΟ η να το αφήσει;

Δημοσ.

Ασε να περασουν 5-6 μερες απο οταν ηρθε και βαλε το συνεργειο να παρει τηλ για οκ χωρίς να πει τιποτα για κτεο.

7 ώρες πριν, frossop είπε

Καλημέρα. Επικοινωνησε η αδερφή μου με την ασφάλεια της και της είπαν πως πήραν το οκ από την άλλη άσφαλεια. Ο πραγματογνωνας δεν έχει στείλει την έκθεση ακόμη. Να του στείλει το ΚΤΕΟ η να το αφήσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/3/2021 στις 9:17 ΜΜ, JOHN ONLY είπε

Προσωπική μου άποψη οι όροι δεν είναι ευαγγέλιο γιατί η τυφλή υπακοή τους δεν έχει λογικη. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες 

Ούτε αν είσαι μεθυσμένος λέει στους όρους ότι αποζημιώνεσαι. Κι όμως ( με τρέξιμο εννοείται) έχει δικαιωθεί μεθυσμένος που ο νηφάλιος οδηγός ως μεθυσμένος προκάλεσε ατύχημα και η ασφαλιστική του βρήκε πάτημα να μην πληρώσει.

Έτσι κι εδώ ( αν φτάσει τόσο μακριά και θέλει κανείς) με την ίδια λογική δεν φταίει στην πραγματικότητα για το ατύχημα ή έλλειψη ΚΤΕΟ.

Φυσικά δεν ενθαρρύνω οδήγηση με αλκοόλ/ χωρις ΚΤΕΟ κτλ.

Ας πληρώσει ο μεθυσμένος το πρόστιμο που του αναλογεί και η ασφαλιστική την περιουσία που κατέστρεψε ο "νηφάλιος".

Είναι απλά τα πράγματα, εφόσον ο υπαίτιος είναι κανονικά ασφαλισμένος ο μη υπαίτιος θα πληρωθεί αν ο ίδιος:

-δεν έχει δίπλωμα;

-είναι μεθυσμένος;

-δεν έχει πληρωμένα τέλη;

Αν η απάντηση σε όλα αυτά είναι ναί, τότε το ίδιο θα ισχύει και για το ΚΤΕΟ.

Αν η ασφαλιστική του υπευθύνου μπορεί να βγάλει συνυπευθυνότητα βασιζόμενη στα παραπάνω τότε το ίδιο θα ισχύει και για το ΚΤΕΟ.

Επεξ/σία από agnostos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...