kostasbm Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, frossop είπε Από ότι της είπαν θα γίνει μέσω φιλικού διακανονισμού και φαίνεται ότι ευθύνεται το άλλο όχημα Λείπει στο εξωτερικό και δεν έχει ελληνικό κινητό αν την σταματούσαν και έλεγε στη τροχαία ότι έλειπε τι πιστεύεις?θα γλυτωνε το πρόστιμο ??και 'γώ εξωτερικό παω και έρχομαι,οταν αργω καταθέτω πινακίδες και δε προσμετράται σαν χρόνος για το κτεο.......μακάρι να ξεμπλέξει από το ατύχημα και να φτιάξει το αμάξι της
frossop Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, kostasbm είπε αν την σταματούσαν και έλεγε στη τροχαία ότι έλειπε τι πιστεύεις?θα γλυτωνε το πρόστιμο ??και 'γώ εξωτερικό παω και έρχομαι,οταν αργω καταθέτω πινακίδες και δε προσμετράται σαν χρόνος για το κτεο.......μακάρι να ξεμπλέξει από το ατύχημα και να φτιάξει το αμάξι της Το πρόστιμο δεν έχει θέμα θα το πληρώσει γιατί φταίει
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ
kostasbm Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, frossop είπε Το πρόστιμο δεν έχει θέμα θα το πληρώσει γιατί φταίει μα δεν είναι το πρόστιμο το πρόβλημα,ειναι η αμέλεια γιατί είναι κάτοικος εξωτερικού και έχει αυτοκινητο με πινακίδες εκτός και αν κάποιος άλλος το κυκλοφορούσε....στα λεω γιατί είμαι κάτοικος εξωτερικού και μόλις φευγω πρώτο πράγμα καταθέτω τις πινακίδες(ελληνικές πινακίδες) ....μακάρι να μη ληφθεί υπ όψιν από την ασφαλιστική η αμέλεια-αβλεψια.......
frossop Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, kostasbm είπε μα δεν είναι το πρόστιμο το πρόβλημα,ειναι η αμέλεια γιατί είναι κάτοικος εξωτερικού και έχει αυτοκινητο με πινακίδες εκτός και αν κάποιος άλλος το κυκλοφορούσε....στα λεω γιατί είμαι κάτοικος εξωτερικού και μόλις φευγω πρώτο πράγμα καταθέτω τις πινακίδες(ελληνικές πινακίδες) ....μακάρι να μη ληφθεί υπ όψιν από την ασφαλιστική η αμέλεια-αβλεψια....... Η δική της ασφάλεια της είπε ότι πιθανόν δεν υπάρχει θέμα καθώς δε φταίει και θα αποζημιωθει από την άλλη. Αλλά προς το παρόν λέει να μη στείλει τίποτα μήπως προχωρήσει έτσι
agiannesg59 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 1 hour ago, arispz said: Ακριβώς οτι λεω και εγω . Προσθετες καλυψεις οι οποιες δεν απαλλάσσουν τον ασφαλιστη απο την αστικη ευθηνη.Προσθετές καλύψεις= πυρκαγια ληστεια τρομοκρατια φυσικα φαινομενα οδικη ΚΤΛ ΚΤΛ................
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 29 λεπτά πριν, arispz είπε Διάβασε τους όρους για να ισχύει η ασφάλεια !!! Είναι ξεκάθαρα ότι για να ισχύει πρέπει το όχημα να έχει περάσει τον τεχνικό έλεγχο !!!! Τι δεν καταλαβαίνετε σε αυτή την χώρα !!!! Οι όροι αφορούν τον ασφαλισμένο και αν τον καλύψει η ασφάλεια όταν προκαλέσει ατύχημα.Είσαι σίγουρος ότι αφορά και το άλλο όχημα ?
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 29 minutes ago, agiannesg59 said: Ακριβώς οτι λεω και εγω . Προσθετες καλυψεις οι οποιες δεν απαλλάσσουν τον ασφαλιστη απο την αστικη ευθηνη.Προσθετές καλύψεις= πυρκαγια ληστεια τρομοκρατια φυσικα φαινομενα οδικη ΚΤΛ ΚΤΛ................ Ο άλλος οδηγός πρέπει να ξέρει τι λόγους για απαλλαγή έχει η δικιά μου ασφάλεια; Ακομα και ανασφάλιστη να ήταν απο την στιγμή που δεν έφταιγε θα την αποζημίωναν,Θα είχε άλλες επιπτωσεις αλλά θα έπαιρνε την αποζημίωση 1
Nera1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οπως και αν είσαι μεθυσμένος,η ασφάλεια θα πληρώσει αλλά θα της τα δωσεις "εσύ" πίσω. αυτο ,και πάλι,αφορα εσένα και την ασφάλειά σου Όχι την κάλυψη τρίτων.
agiannesg59 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε άλλος οδηγός πρέπει να ξέρει τι λόγους για απαλλαγή έχει η δικιά μου ασφάλεια; Απαλαγη ξέρεις τη σημαίνει η την κόλας στη τυχη οπου σου ερθει????????????
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε Απαλαγη ξέρεις τη σημαίνει η την κόλας στη τυχη οπου σου ερθει???????????? Απαλαγή όχι,απαλλαγή ναι. Συνηθως δεν απαντώ έτσι αλλά σε εσένα κάνω εξαίρεση γιατι ο τρόπος σου είναι απαράδεκτος. Αν έχεις επιχείρημα γράψε το και άσε τις εξυπνάδες.
JOHN ONLY Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Προσωπική μου άποψη οι όροι δεν είναι ευαγγέλιο γιατί η τυφλή υπακοή τους δεν έχει λογικη. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες Ούτε αν είσαι μεθυσμένος λέει στους όρους ότι αποζημιώνεσαι. Κι όμως ( με τρέξιμο εννοείται) έχει δικαιωθεί μεθυσμένος που ο νηφάλιος οδηγός ως μεθυσμένος προκάλεσε ατύχημα και η ασφαλιστική του βρήκε πάτημα να μην πληρώσει. Έτσι κι εδώ ( αν φτάσει τόσο μακριά και θέλει κανείς) με την ίδια λογική δεν φταίει στην πραγματικότητα για το ατύχημα ή έλλειψη ΚΤΕΟ. Φυσικά δεν ενθαρρύνω οδήγηση με αλκοόλ/ χωρις ΚΤΕΟ κτλ. Ας πληρώσει ο μεθυσμένος το πρόστιμο που του αναλογεί και η ασφαλιστική την περιουσία που κατέστρεψε ο "νηφάλιος".
agiannesg59 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αφου ξέρεις λοιπόν πως μπορει να εχει σχεση ο άλλος οδηγός με την δικια σου την ασφάλεια και το ποσό που σε απαλλάσσει σε περιπτωση που έχεις μικτη και ζητάς να αποζημιωθείς για ζημιες που εχουν προκληθει απο δικη σου ευθηνη. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Απαλαγή όχι,απαλλαγή ναι. Συνηθως δεν απαντώ έτσι αλλά σε εσένα κάνω εξαίρεση γιατι ο τρόπος σου είναι απαράδεκτος. Αν έχεις επιχείρημα γράψε το και άσε τις εξυπνάδες. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από agiannesg59
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, agiannesg59 είπε Αφου ξέρεις λοιπόν πως μπορει να εχει σχεση ο άλλως οδηγός με την δικια σου την ασφάλεια και το ποσο που σε απαλασει σε περιπτωση που έχεις μικτη και ζητάς να αποζημιωθείς. Τι σχέση έχει με το θέμα μας η μικτή;Αφου άλλος την χτύπησε, απο την άλλη ασφαλιστική θα αποζημιωθεί.
agiannesg59 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτο λεω και εγω αρα τη απαλλαγή να εχει και που κολαει και ποιος να ξερει τι........... 40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ο άλλος οδηγός πρέπει να ξέρει τι λόγους για απαλλαγή έχει η δικιά μου ασφάλεια; Αλλο απαλλαγη αλλο προσθετες καλυψεις αλλο αστικη ευθηνη Ο ορος για το ΚΤΕΟ τουλάχιστον στην δικια μου ασφάλεια που διάβασα αφορά μόνο τις προσθετές καλύψεις και οχι τη αστική ευθύνη που ειναι το τρακαρισμα Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από agiannesg59
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα