Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η δικιά σου ασφάλεια τι λεει;

Ο πραγματογνωνας από τη δική μου ασφαλεία ήρθε. Μίλησε με μια υπάλληλο η αδερφή μου και της είπαν ότι αφού φταίει το άλλο όχημα πιθανόν να μην υπάρχει θέμα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, frossop είπε

Λείπει στο εξωτερικό και δεν έχει ελληνικό κινητό

δεν ειναι δικαιολογια αυτη. το αυτοκινητο περναει κτεο. οχι ο ιδιοκτητης η ο οδηγος. πριν απο χρονια που ηθελα να λειψω εξωτερικο και για εκεινη την περιοδο επρεπε ταυτοχρονα να περασω και κτεο μου ειχαν πει σε ερωτηση μου: δωσε τα κλειδια σε καποιον αλλον για να το περασει κτεο. η ελα νωριτερα και περασε το πριν να φυγεις ταξιδι. 

καταλαβαινω οτι δεν εφταιγε η κοπελα, ζημια επαθε απο το μηδεν αλλα και η ελλειψη του κτεο ειναι απο μονη της υπαιτια για προστιμο. εαν την σταματαγαν στον δρομο δεν θα της εκοβαν προστιμο? δικαιολογιες οπως "το ξεχασα, δεν με ειδοποιησαν, το παιδι μου ηταν αρρωστο, ειμαι ανεργος κλπ" ειναι παιδικες. υποχρεωση εχει ο κατοχος του οχηματος να μεριμνα για την ασφαλιση του, το κτεο, την καρτα καυσαεριων και την σωστη συντηρηση του. διαφορετικα εαν δεν μπορει να ανταπεξελθει μπορει να το πουλησει η και να το χαρισει. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xsterg είπε

δεν ειναι δικαιολογια αυτη. το αυτοκινητο περναει κτεο. οχι ο ιδιοκτητης η ο οδηγος. πριν απο χρονια που ηθελα να λειψω εξωτερικο και για εκεινη την περιοδο επρεπε ταυτοχρονα να περασω και κτεο μου ειχαν πει σε ερωτηση μου: δωσε τα κλειδια σε καποιον αλλον για να το περασει κτεο. η ελα νωριτερα και περασε το πριν να φυγεις ταξιδι. 

καταλαβαινω οτι δεν εφταιγε η κοπελα, ζημια επαθε απο το μηδεν αλλα και η ελλειψη του κτεο ειναι απο μονη της υπαιτια για προστιμο. εαν την σταματαγαν στον δρομο δεν θα της εκοβαν προστιμο? δικαιολογιες οπως "το ξεχασα, δεν με ειδοποιησαν, το παιδι μου ηταν αρρωστο, ειμαι ανεργος κλπ" ειναι παιδικες. υποχρεωση εχει ο κατοχος του οχηματος να μεριμνα για την ασφαλιση του, το κτεο, την καρτα καυσαεριων και την σωστη συντηρηση του. διαφορετικα εαν δεν μπορει να ανταπεξελθει μπορει να το πουλησει η και να το χαρισει. 

Εννοείται ότι έπρεπε να το έχει περάσει. Απλά αν δεν αποζημιωθει θα αναγκάστει να το φτιάξει μόνη της

Δημοσ.
1 ώρα πριν, frossop είπε

Ο πραγματογνωνας από τη δική μου ασφαλεία ήρθε. Μίλησε με μια υπάλληλο η αδερφή μου και της είπαν ότι αφού φταίει το άλλο όχημα πιθανόν να μην υπάρχει θέμα

προσεξτε ποσο επαγγελματιας ειναι ο πραγματογνωμονως που ηρθε. πιθανον λεει να μην υπαρχει θεμα. και ποιος πρεπει να το ξερει? το μαντειο των δελφων? γνωμη μου. μιλα κατ ευθειαν  με την ασφαλιστικη. βαλε δικο σου δικηγορο. αλλα να ξερεις οτι θα εχεις και εσυ συνεπειες. της μη υπαρξης του δελτιου κτεο. το οτι το "ξεχασε" εχει και συνεπειες. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xsterg είπε

προσεξτε ποσο επαγγελματιας ειναι ο πραγματογνωμονως που ηρθε. πιθανον λεει να μην υπαρχει θεμα. και ποιος πρεπει να το ξερει? το μαντειο των δελφων? γνωμη μου. μιλα κατ ευθειαν  με την ασφαλιστικη. βαλε δικο σου δικηγορο. αλλα να ξερεις οτι θα εχεις και εσυ συνεπειες. της μη υπαρξης του δελτιου κτεο. το οτι το "ξεχασε" εχει και συνεπειες. 

Το πρόστιμο στο ΚΤΕΟ εννοείται για εκπροθεσμο έλεγχο;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, frossop είπε

Καλησπέρα. Είχε η αδελφή μου ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο. Το φταίξιμο είναι του άλλου. Η αδερφή μου έχει ασφαλεία κανονικά αλλά το ΚΤΕΟ της είχε λήξει. Τι γίνεται τώρα; Δε θα αποζημιωθει ώστε να φτιάξει το αυτοκίνητο της;

Αφού έχει λήξει ,στη καταγραφή θα μπορούσαν να της κόψουν πρόστιμο για ΚΤΕΟ μόνο . Τίποτα άλλο θα αποζημιωθεί κανονικά .

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Αφού έχει λήξει ,στη καταγραφή θα μπορούσαν να της κόψουν πρόστιμο για ΚΤΕΟ μόνο . Τίποτα άλλο θα αποζημιωθεί κανονικά .

Της ζήτησε ο πραγματογνωνας να το βγάλει φωτογραφία. Κι επειδή δεν το βρήκε της είπε να του το στείλει

Δημοσ.

Λογικά από την στιγμή που όσο και να χτυπηθούν να βρουν τρόπο να μην πληρώσουν δεν μπορούν να αποδείξουν ότι λόγω έλλειψης ΚΤΕΟ προκλήθηκε το ατύχημα, πώς θα μπορούσαν να αποφύγουν την αποζημίωση;

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, xsterg είπε

προσεξτε ποσο επαγγελματιας ειναι ο πραγματογνωμονως που ηρθε. πιθανον λεει να μην υπαρχει θεμα. και ποιος πρεπει να το ξερει? το μαντειο των δελφων?

Μάλλον έχεις παρεξηγήσει τον ρόλο του πραγματογνώμονα... εργάζεται για λογαριασμό της ασφαλιστικής εταιρείας, πληρώνεται από αυτήν, και σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει ή συμβουλεύει τον ασφαλισμένο ή τον παθόντα.

Δημοσ.

Δηλαδή και οι πεζοί θα έπρεπε να μην αποζημιώνονται από τις ασφαλιστικές οχημάτων σε ατύχημα αν χρωστούν κάποιον φόρο...

• Confused 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες!!! Η μη υπάρξει δελτίο τεχνικού ελέγχου μπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε αποζημίωση!!! 

25 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Λογικά από την στιγμή που όσο και να χτυπηθούν να βρουν τρόπο να μην πληρώσουν δεν μπορούν να αποδείξουν ότι λόγω έλλειψης ΚΤΕΟ προκλήθηκε το ατύχημα, πώς θα μπορούσαν να αποφύγουν την αποζημίωση;

Είναι στους όρους για να είναι έγκυρη η ασφάλεια !!!!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Δηλαδή και οι πεζοί θα έπρεπε να μην αποζημιώνονται από τις ασφαλιστικές οχημάτων σε ατύχημα αν χρωστούν κάποιον φόρο...

αν υπάρχει όρος στο ασφαλιστήριο , και παραβιάζεται , δεν θα σε πληρώσει η ασφαλιστική. Ομοίως αν πιάσει φωτιά , πρέπει να αποδείξεις ότι χρησιμοποίησες πυροσβεστήρα.

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, arispz είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες!!! Η μη υπάρξει δελτίο τεχνικού ελέγχου μπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε αποζημίωση!!! 

Είναι στους όρους για να είναι έγκυρη η ασφάλεια !!!!

3 ώρες πριν, agiannesg59 είπε

Εγω παντως αν διαβασα καλα στη HD το κτεο αφορα μονο τις προαιρετικές καλύψεις και οχι τις ζημιες.Δηλαδη οδική-θραυση-πρωσωπικο ατύχημα-ανασφαλιστο.

ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agiannesg59 είπε

ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ

Διάβασε τους όρους για να ισχύει η ασφάλεια !!! Είναι ξεκάθαρα ότι για να ισχύει πρέπει το όχημα να έχει περάσει τον τεχνικό έλεγχο !!!! Τι δεν καταλαβαίνετε σε αυτή την χώρα !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...