Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ποιος  σου ειπε οτι δεν  μπορει να γινει για πιο παλια ?

Η ιστορία, όσες φορές έχει γίνει παρόμοιος έλεγχος για εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων έγινε για την τρέχουσα στιγμή, όχι για παλιότερα.

Και τέλος πάντων, άμα είναι να το διορθώσω, να το κάνω "Για να γλιτώσει το πρόστιμο σε πιθανή μελλοντική διασταύρωση στοιχείων της ΑΑΔΕ με το Υ.ΜΕ.", καλύτερα έτσι?

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Η ιστορία, όσες φορές έχει γίνει παρόμοιος έλεγχος για εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων έγινε για την τρέχουσα στιγμή, όχι για παλιότερα.

Και τέλος πάντων, άμα είναι να το διορθώσω, να το κάνω "Για να γλιτώσει το πρόστιμο σε πιθανή μελλοντική διασταύρωση στοιχείων της ΑΑΔΕ με το Υ.ΜΕ.", καλύτερα έτσι?

Φυσικα καλυτερα !

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εάν δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ έχεις μεγάλο θέμα με την ασφάλεια, μπορούν άνετα να μην σε καλύψουν !!! Είναι στις υποχρεώσεις σου για να ισχύουν οι καλύψεις !!!!!

19 ώρες πριν, dpolal είπε

Το ΚΤΕΟ δεν έχει καμμία απολύτως σχέση.

Βεβαιωθείται ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, δήλωση ατυχήματος κλπ και θα το αναλάβουν οι ασφαλιστικές.

Δεν σε καλύπτει η ασφάλεια εάν το όχημα σου δεν έχει περάσει τον προβλεπόμενο τεχνικό έλεγχο !!!

Δημοσ.

η άλλη ασφαλιστική σε αυτό θα πατήσει και μπορεί να πει ότι το όχημα δεν έπρεπε να είναι στο δρόμο για να

μην πληρώσει.....

υποτίθεται ότι το κτεο κρίνει αυτο το πράγμα, ακινητοποίηση η αν πρέπει να γίνει κάποια συντήρηση  η

ότι είναι 100% εντάξει για να κυκλοφορήσει.....

συνήθως όμως τα κτεο στέλνουν μυνηματα και μειλ για να πας ....η αδελφή σου δε πήρε τετοιο μυνημα???/

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως αν διαβασα καλα στη HD το κτεο αφορα μονο τις προαιρετικές καλύψεις και οχι τις ζημιες.Δηλαδη οδική-θραυση-πρωσωπικο ατύχημα-ανασφαλιστο.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε

Εγω παντως αν διαβασα καλα στη HD το κτεο αφορα μονο τις προαιρετικές καλύψεις και οχι τις ζημιες.Δηλαδη οδική-θραυση-πρωσωπικο ατύχημα-ανασφαλιστο.

Αυτό ακριβώς λέει και το link που έκαναν παράθεση στην πρώτη σελίδα, για ergo και interamerican τουλάχιστον, για αυτό και έγραψα παραπάνω πως η έλλειψη δελτίου ΚΤΕΟ σε ισχύ τη στιγμή του ατυχήματος δεν βλέπω πως προκύπτει ότι δίνει το δικαίωμα στην ασφαλιστική να αρνηθεί να πληρώσει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Αυτό ακριβώς λέει και το link που έκαναν παράθεση στην πρώτη σελίδα, για ergo και interamerican τουλάχιστον, για αυτό και έγραψα παραπάνω πως η έλλειψη δελτίου ΚΤΕΟ σε ισχύ τη στιγμή του ατυχήματος δεν βλέπω πως προκύπτει ότι δίνει το δικαίωμα στην ασφαλιστική να αρνηθεί να πληρώσει.

Από ότι της είπαν θα γίνει μέσω φιλικού διακανονισμού και φαίνεται ότι ευθύνεται το άλλο όχημα

38 λεπτά πριν, kostasbm είπε

η άλλη ασφαλιστική σε αυτό θα πατήσει και μπορεί να πει ότι το όχημα δεν έπρεπε να είναι στο δρόμο για να

μην πληρώσει.....

υποτίθεται ότι το κτεο κρίνει αυτο το πράγμα, ακινητοποίηση η αν πρέπει να γίνει κάποια συντήρηση  η

ότι είναι 100% εντάξει για να κυκλοφορήσει.....

συνήθως όμως τα κτεο στέλνουν μυνηματα και μειλ για να πας ....η αδελφή σου δε πήρε τετοιο μυνημα???/

Λείπει στο εξωτερικό και δεν έχει ελληνικό κινητό

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, frossop είπε

Από ότι της είπαν θα γίνει μέσω φιλικού διακανονισμού και φαίνεται ότι ευθύνεται το άλλο όχημα

Ο φιλικός διακανονισμός δεν κάνει καμία διαφορά στο αν θα αποζημιωθεί, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι η ασφαλιστική του υπαίτιου να δώσει το ok.

Απλά με τον φιλικό διακανονισμό - υποτίθεται πως - η διαδικασία γίνεται λίγο πιο γρήγορα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ο φιλικός διακανονισμός δεν κάνει καμία διαφορά στο αν θα αποζημιωθεί, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι η ασφαλιστική του υπαίτιου να δώσει το ok.

Απλά με τον φιλικό διακανονισμό - υποτίθεται πως - η διαδικασία γίνεται λίγο πιο γρήγορα.

Δε θα έπρεπε να ζητηθεί κι από το άλλο όχημα το ΚΤΕΟ.  Αν δε το στείλει τι γίνεται;

Δημοσ.

εγώ πάντως δε το βλέπω παράλογο να πατήσει σε αυτό η ασφαλιστική για να μη πληρώσει. μου φαίνεται λογικό.

το κτεο πιστοποιεί ότι το αυτοκίνητο μπορεί να κυκλοφορήσει, δεν έχεις κτεο, δε πρέπει να κυκλοφορείς. τόσο απλά. οπότε γιατί να πληρώσει η ασφαλιστική; αυτό που έγραψε και ο kostasbm παραπάνω.

επίσης για τη λήξη του κτεο μη κοροιδευόμαστε, δε το είδα, το ξέχασα και τα λοιπά.. τα κτεο λεφτά θέλουν να πάρουν και πάντα ενημερώνουν τους πελάτες τους όταν λήγει. Εμένα με παίρνουν και για την κάρτα καυσαερίων.

τώρα αν έλειπε καιρό στο εξωτερικό και δε την βρίσκανε επειδή άλλαξε νούμερο οκ. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bitbit είπε

εγώ πάντως δε το βλέπω παράλογο να πατήσει σε αυτό η ασφαλιστική για να μη πληρώσει. μου φαίνεται λογικό.

το κτεο πιστοποιεί ότι το αυτοκίνητο μπορεί να κυκλοφορήσει, δεν έχεις κτεο, δε πρέπει να κυκλοφορείς. τόσο απλά. οπότε γιατί να πληρώσει η ασφαλιστική; αυτό που έγραψε και ο kostasbm παραπάνω.

επίσης για τη λήξη του κτεο μη κοροιδευόμαστε, δε το είδα, το ξέχασα και τα λοιπά.. τα κτεο λεφτά θέλουν να πάρουν και πάντα ενημερώνουν τους πελάτες τους όταν λήγει. Εμένα με παίρνουν και για την κάρτα καυσαερίων.

τώρα αν έλειπε καιρό στο εξωτερικό και δε την βρίσκανε επειδή άλλαξε νούμερο οκ. 

Η μόνιμη κατοικία της τα τελευταία 4 χρόνια είναι στο εξωτερικό και τώρα που ήρθε δεν πρόλαβε να παει

3 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Αυτό για το ΚΤΕΟ ισχύει εδώ και δέκα χρόνια από ότι είδα στα link. Δεν έχω ακούσει όμως να το ζητάνε ποτέ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, frossop είπε

Δε θα έπρεπε να ζητηθεί κι από το άλλο όχημα το ΚΤΕΟ.  Αν δε το στείλει τι γίνεται;

Sorry, δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Στη ζωή μου έχω αποζημιωθεί τουλάχιστον 15 φορές από ασφαλιστικές για ζημιές που έχουν κάνει άλλοι σε αυτοκίνητα της οικογένειας, και ποτέ δεν έχει τύχει να μου ζητήσουν ΚΤΕΟ, αν και πάντα είχα.

Αυτό που ξέρω πάντως στα σίγουρα είναι ότι συχνά πυκνά οι ασφαλιστικές σου λένε διάφορα προκειμένου να σε αποθαρρύνουν.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Bitbit είπε

34 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε

26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δημοσ.

εγώ απλά σχολίασα ότι δε μου φαίνεται παράλογο να μετράει το κτεο. από εκεί και πέρα δε ξέρω τι ισχύει. μπορεί κάθε ασφαλιστική να το μετράει διαφορετικά.

η ουσία είναι ότι τώρα δε μπορεί να κανει κάτι. ό,τι είναι να γίνει θα γινει. οπότε περιμένει απαντηση από την ασφαλιστική αν του πούνε τίποτα που δεν υπάρχει κτεο και συζητάμε τότε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...