Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία search engine με php

GIORGARAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω πληροφορίες σχετικά με το θέμα? Με ενδιαφέρει μια search engine που θα ψάχνει στον τοπικό server που θα βρίσκεται η μηχανή αναζήτησης. Βρήκα και κάτι έτοιμα αλλά θέλω να δω και ποια είναι η διαδικασία για την δημιουργία της. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Τι εννοείς ακριβώς με τον όρο τοπικό server ; Δηλαδή θα ψάχνει στα αρχεία που βρίσκονται στον server ή στην βάση δεδομένων του συστήματος ;

Δημοσ.

Ενδιαφερον..ειχα ασχοληθει με το θεμα, αλλα κατεληξα να φτιαξω την δικιά μου λόγω συγκεκριμένων απαιτήσεων. Ωστόσο είχα ψάξει αρκετά και μια πολύ καλή λύση φαινόταν η phpdig ( http://www.phpdig.net/ ) Αν και λίγο δύσκολη στο σετάρισμα για τα ελληνικά, αξίζει. Επίσης για περισσότερες επιλογές δες εδώ:

http://www.hotscripts.com

Μιχαλης

Δημοσ.

Εγώ ενδιαφέρομαι για έρευνα στα στοιχεία της βάσης δεδομένων του site μου . Ο τρόπος που φαντάζομαι είναι με sql queries του τύπου : SELECT ... FROM ... WHERE ... LIKE ...

Δημοσ.

HaPagan pisteuo edo tha vreis arketes plirofories. http://www.theukwebdesigncompany.com/articles/dynamic-search-engine.php

και εγώ με βλέπω να φτιάχνω κάτι δικό μου, πιο πολύ αυτό θέλω αλλά αν μπορούσε κάποιος να μου πει την λογική, δηλαδή ψάχνω τα αρχεία και κρατάω κάπου πόσες φορές υπάρχει η λέξη στα αρχεία για να εμφανίσω πρώτη επιλογή την σελίδα με τις περισσότερες φορές που έχει την λέξη και λοιπά. στην διεύθυνση που έδωσα έχει να ψάχνει σε βάση όχι σε αρχεία.

mkst θα κοιτάξω τα Links μόλις βρω χρόνο γιατί πάω τώρα σε μια φίλη μου που γιορτάζει. ε΄γώ θα ασχοληθώ με αυτό κυρίως τον Ιούλιο απλώς θέλω να έχω μια ιδέα. χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.

Δημοσ.
Εγώ ενδιαφέρομαι για έρευνα στα στοιχεία της βάσης δεδομένων του site μου . Ο τρόπος που φαντάζομαι είναι με sql queries του τύπου : SELECT ... FROM ... WHERE ... LIKE ...

Etsi akribws to ekana. H mysql bebaia mporei na kanei kai full text search to opoio omws emena gia kapoio logo den me kalipte. An thimamai kala eixa problima me ta ellinika sthn bash tou host provider mou.

GIORGARA tha epanel8w giati kai egw den exw poli wra twra.....

Δημοσ.

paidia to epsaksa ligo to thema kai rotisa kai anthropo pou exei asxolithei kai mou eipe oti gia na psaxno genika se arxeia exei terastia diskolia giati polla opos ta doc kai pdf i php ta anoigei san binary morfi kai tha xreiazomai extra programataki episis prepei na elexo tis lekseis pou xorizoun protaseis kai kati alla pragmata. epeidi omos sto site tha anebazoun arxeia diafora atoma prepei kati na kano afou den tha pernao ego ta arthra stin basi. opote skeftomai na ftiakso forma gia upload arxeion opou tha zitao titlo arthrou kai perigrafi kai auta ta stoixeia tha mpainoun se basi, ti lete einai kali ilopoiisi i proteinete kati allo? euxaristo!!

Δημοσ.

nai exo die oti iparxei xoris na exo dokimasei, bebaia dne ksero pos ta pane me ta ellinika, alla an iparxei sto server arxeio pou den exo problepsei? i an skanarei o allos arthro kai anebasei tin fotografia?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...