xtolicc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, νοίκιασα διαμέρισμα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στον δήμο Αθηναίων όμως. Υπάρχει κάποιος που να έχει να μου προτείνει κάποιον πάροχο ; Θέλω να βάλω 50αρα γραμμή . Είδα η wind υποστηρίζει 50αρα στην περιοχή και με καλή τιμή. Αλλά δεν ακούω και τα καλύτερα για wind. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 37 λεπτά πριν, xtolicc είπε Καλησπέρα, νοίκιασα διαμέρισμα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στον δήμο Αθηναίων όμως. Υπάρχει κάποιος που να έχει να μου προτείνει κάποιον πάροχο ; Θέλω να βάλω 50αρα γραμμή . Είδα η wind υποστηρίζει 50αρα στην περιοχή και με καλή τιμή. Αλλά δεν ακούω και τα καλύτερα για wind. Αν ειναι μονο η wind, τοτε θελει προσοχή και ψάξιμο μηπως ειναι μουφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtolicc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν ειναι μονο η wind, τοτε θελει προσοχή και ψάξιμο μηπως ειναι μουφα Υποστηρίζουν και η cosmote Και η vodafone απλά, η wind έχει δελεαστικό πρόγραμμα το WIND Fiber 50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikgreek123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, xtolicc είπε Υποστηρίζουν και η cosmote Και η vodafone απλά, η wind έχει δελεαστικό πρόγραμμα το WIND Fiber 50. Να ξέρεις ότι όταν λέει Fiber δεν σε φέρνουν οπτική μέχρι το σπίτι αλλά ως το καφάο και από εκεί και μετά με χαλκό ως το σπίτι σου. Για να σε φέρουν οπτική στο σπίτι θα πρέπει να δεις αν γράφει οτι υποστηρίζεται FTTH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Αν μπορείς να πληρώσεις τα πάγια του ΟΤΕ, με κλειστά μάτια για εμένα.. Αλλιώς Vodafone.., άντε και Wind.. Μακριά από Νόβα, πολλά κακά σχόλια τελευταία.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtolicc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Αν μπορείς να πληρώσεις τα πάγια του ΟΤΕ, με κλειστά μάτια για εμένα.. Αλλιώς Vodafone.., άντε και Wind.. Μακριά από Νόβα, πολλά κακά σχόλια τελευταία.. Για τι ποσό μιλάμε; Επίσης , έχω μια προσφορά από την SLVnet μέσω της vodafone για 50 mbps - δωρεάν τέλη ενεργοποίησης στα 26,40. Τι παίζει με αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Για Vodafone δες και με την GetALine, κάνα 25αρι το δίνουν νομίζω.. Ο ΟΤΕ είναι στα 31.90 με e-bill (-1 ευρώ) για νέους πελάτες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtolicc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Στις 14/3/2021 στις 10:45 ΜΜ, Kozanitis1 είπε Για Vodafone δες και με την GetALine, κάνα 25αρι το δίνουν νομίζω.. Ο ΟΤΕ είναι στα 31.90 με e-bill (-1 ευρώ) για νέους πελάτες.. Ξεφεύγει πολύ ο ΟΤΕ. Μίλησα με Getaline , μου ακούστηκε δελεαστική η προσφορά των 50 mbps και εγγύηση στα 46 , απεριόριστα σταθερά , δωρεάν τέλη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Πόσο στο δίνουν το 50αρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 φιλε μου εχω wind 24 mpbs και πιανω 5-6 mpbs κεντρο αθηνας. θα κανω αιτηση στην κοσμοτε για 50αρα γραμμη και ας πληρωνω 8-9 ευρω παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, colombiano747 είπε φιλε μου εχω wind 24 mpbs και πιανω 5-6 mpbs κεντρο αθηνας. θα κανω αιτηση στην κοσμοτε για 50αρα γραμμη και ας πληρωνω 8-9 ευρω παραπανω. Για αρχή δες στο sfbb gr αν έχει διαθεσιμότητα για FTTH στην περιοχή σου, μετά δες κάτι σε VDSL (αν έχουν αλλαχτεί οι καμπίνες) αλλιώς λίγο πολύ στα ίδια θα είσαι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Για αρχή δες στο sfbb gr αν έχει διαθεσιμότητα για FTTH στην περιοχή σου, μετά δες κάτι σε VDSL (αν έχουν αλλαχτεί οι καμπίνες) αλλιώς λίγο πολύ στα ίδια θα είσαι.. το ειχα κοιταξει, δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα μου γραφει (Στη διεύθυνση που δηλώσατε δεν υπάρχουν υποδομές ικανές να προσφέρουν SFBB υπηρεσίες. Δεδομένου ότι οι γεωγραφικές περιοχές κάλυψης διαρκώς θα διευρύνονται μπορείτε να επαναλάβετε τον έλεγχο σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή ) για κοσμοτε vdsl 50 mpbs θα κανω αιτηση. λες να υπαρχει περιπτωση να πιανω χωμα ταχυτητα παλι; εντωμεταξυ ειναι και καινουρια πολυκατοικια του 2010 και στο κεντρο της Αθηνας. Δηλαδη, ελεος καπου edit: τις καμπινες που λες που μπορω να το τσεκαρω οτι εχουν αλλαχτει; ευχαριστω! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από colombiano747 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αρχικά δες στο fttxgr αν έχουν αλλαχτεί οι καμπίνες στην περιοχή σου.., αν πάρεις VDSL από Α/Κ τότε ίσως να μη πιάσεις τα μέγιστα.. Σε ποια περιοχή είσαι; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από Kozanitis1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Αρχικά δες στο fttxgr αν έχουν αλλαχτεί οι καμπίνες στην περιοχή σου.., αν πάρεις VDSL από Α/Κ τότε ίσως να μη πιάσεις τα μέγιστα.. Σε ποια περιοχή είσαι; βλεπω οτι εχει αρκετα κοντα καμπινα vdsl ote. περιοχη θυμαρακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μπορείς να δεις σε ποια καμπίνα ανήκεις Βρες το τριψήφιο νούμερο στον κατανεμητή της πολυκατοικίας σου Κάνε μια βόλτα στη γειτονιά και βρες την καμπίνα/καφαο με τον ίδιο κωδικό Αν είναι αναβαθμισμένη, τότε προχώρα άφοβα σε VDSL, πιθανότατα θα πιάσεις τα μέγιστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα