xtolicc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα. Πριν μια εβδομάδα νοίκιασα ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Νέου Κόσμου προς Μετς. Καθώς νοικιάζω πρώτη φορά, δεν γνωρίζω τι θα χρειαστεί. Το διαμέρισμα κανονικά έχει αέριο ,για ρεύμα elpedison. Ξέρει κάποιος πόσο θα κοστίσει η μεταφορά στο όνομά μου των λογαριασμών ; (ρεύμα, αέριο, την ευδαπ μου είπαν δεν χρειάζεται να την πάρω στο όνομά μου). Ακόμη , μου είπαν από το μεσιτικό πως θα μου στείλουν στο taxis το συμβόλαιο για να το δεχτώ κιόλας. Πως μπορώ να το δω αυτό; Είναι πολλές οι ερωτήσεις μου , συγγνώμη ,απλώς σαν μικρός είμαι λίγο ψαρωμένος. Ευχαριστώ πολύ και να προσέχετε!
DTInfinity Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Αρχικά, θα μπεις στο taxisnet (στην εφορία στην ουσία) να αποδεχτείς το μισθωτήριο... Καλό είναι να διαβάσεις προσεκτικά τι έχει γράψει ο ιδιοκτήτης... Παραθέτω τη σελίδα όπου θα συνδεθείς με τους κωδικούς του taxis. https://www.aade.gr/epiheiriseis/forologikes-ypiresies/akinita/misthotiria-akiniton ΕΥΔΑΠ θα το κάνεις ηλεκτρονικά από τη σελίδα της, ή θα το κάνεις εσύ ή ο ιδιοκτήτης. Δεν χρειάζεται συνήθως αλλά μπορείς αν θες να δηλωθείς σαν ενοικιαστής. Αν παραμείνεις Elpedison και δεν επιλέξεις άλλον πάροχο, πάλι από την σελίδα της εταιρίας https://www.elpedison.gr/gr/ginete-pelatis-mas-online/ θα τα κάνεις όλα ηλεκτρονικά. Αέριο ποιος είναι ο πάροχος; Ένα τηλέφωνο ή ένα ερώτημα ηλεκτρονικά και θα σου πει κι αυτός τη διαδικασία. 1
xtolicc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, DTInfinity είπε Αρχικά, θα μπεις στο taxisnet (στην εφορία στην ουσία) να αποδεχτείς το μισθωτήριο... Καλό είναι να διαβάσεις προσεκτικά τι έχει γράψει ο ιδιοκτήτης... Παραθέτω τη σελίδα όπου θα συνδεθείς με τους κωδικούς του taxis. https://www.aade.gr/epiheiriseis/forologikes-ypiresies/akinita/misthotiria-akiniton ΕΥΔΑΠ θα το κάνεις ηλεκτρονικά από τη σελίδα της, ή θα το κάνεις εσύ ή ο ιδιοκτήτης. Δεν χρειάζεται συνήθως αλλά μπορείς αν θες να δηλωθείς σαν ενοικιαστής. Αν παραμείνεις Elpedison και δεν επιλέξεις άλλον πάροχο, πάλι από την σελίδα της εταιρίας https://www.elpedison.gr/gr/ginete-pelatis-mas-online/ θα τα κάνεις όλα ηλεκτρονικά. Αέριο ποιος είναι ο πάροχος; Ένα τηλέφωνο ή ένα ερώτημα ηλεκτρονικά και θα σου πει κι αυτός τη διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ, για την ώρα δεν μου έχουν στείλει κάτι ώστε να το κάνω αποδοχή. Άρα δεν μπορώ να προχωρήσω και στα υπόλοιπα. Η αλήθεια είναι πως για αέριο δεν μου είπαν εταιρεία. Γνωρίζεις το κόστος μήπως της μεταφοράς στο όνομα μου;
DTInfinity Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Κοιτά αυτό που λογικά πρέπει να γίνει άμεσα είναι το ρεύμα, αλλά θα σου ζητήσουν κάποιο αποδεικτικό για το σπίτι... ε κι αυτό είναι το ενοικιαστήριο από το taxisnet στη περίπτωση σου... Δεν γνωρίζω αν δέχονται πλέον τα χειρόγραφα οι εταιρίες... Εγγύηση: Η κάθε εταιρία χρεώνει διαφορετικά... Π.Χ. Για την elpedison δεν ξέρω το ποσό ακριβώς αλλά πιστεύω ότι θα είναι η κατανάλωση 3 μηνών... Ίσως υπάρχουν πακέτα που να την χαρίζουν... Η ΔΕΗ ζητάει 130 ευρώ. Στο αέριο δεν γνωρίζω, αλλά μπορείς να βρεις νομίζω τη διαδικασία διαδοχής στις αντίστοιχες σελίδες των παρόχων, αλλά λογικά τα ίδια με το ρεύμα θα είναι... Μισθωτήριο, ταυτότητα κλπ. 1
xtolicc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, DTInfinity είπε Κοιτά αυτό που λογικά πρέπει να γίνει άμεσα είναι το ρεύμα, αλλά θα σου ζητήσουν κάποιο αποδεικτικό για το σπίτι... ε κι αυτό είναι το ενοικιαστήριο από το taxisnet στη περίπτωση σου... Δεν γνωρίζω αν δέχονται πλέον τα χειρόγραφα οι εταιρίες... Εγγύηση: Η κάθε εταιρία χρεώνει διαφορετικά... Π.Χ. Για την elpedison δεν ξέρω το ποσό ακριβώς αλλά πιστεύω ότι θα είναι η κατανάλωση 3 μηνών... Ίσως υπάρχουν πακέτα που να την χαρίζουν... Η ΔΕΗ ζητάει 130 ευρώ. Στο αέριο δεν γνωρίζω, αλλά μπορείς να βρεις νομίζω τη διαδικασία διαδοχής στις αντίστοιχες σελίδες των παρόχων, αλλά λογικά τα ίδια με το ρεύμα θα είναι... Μισθωτήριο, ταυτότητα κλπ. Σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα