DTInfinity Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, έχω ένα μικρό netbook κι έλεγα να του κάνω μία αναβάθμιση για να μην το βγάλω για απόσυρση. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που έφθασα στον σκληρό... Δυστυχώς διαπίστωσα ότι συνδέεται στη μητρική με zif 40-pin ribbon cable. Υπάρχει κάποιος αντάπτορας που να συνδέεται η καλωδιοταινία και να βγάζει σε κάποιο πρότυπο για ssd; Ή αναγκαστικά να ψάξω μήπως βρω 1.8 zif SSD σκληρό; Μάλλον για Ελλάδα δύσκολο...
catmaster Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν πας σε ελληνικό store και πεις "ZIF" θα σε παραπεμψουν να πας στο κοντινοτερο super market να κοιτάξεις πρωτα στο τμημα με τα απορρυπαντικά Zif προτυπο σε pc έχω καιρό να δω, με μια ματια στο λιμάνι μάλλον με κατι τετοιο θα κάνεις τη δουλειά σου Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από catmaster 1
DTInfinity Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Α μπράβο! Αυτό νομίζω ότι χρειάζομαι... Έλεγα μήπως το έβρισκα Ελλάδα για να το πάρω "άμεσα", αλλά μάλλον θα με βλέπουν για εξωγήινο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα