Προς το περιεχόμενο

be Quet! SilentWings 3 PWM 140mm Normal vs HighSpeed?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φορουμ.

Θα ηθελα να αναβαθμισω τους 3 140mm ανεμιστηρες του συστήματός μου, και η επιλογη μου φαινεται μονοδρομος για SilentWings 3 PWM, καθως προσφέρουν αριστο cooling και χαμηλα noise levels.

Τα SilentWings 3 HighSpeed, ενω φτανουν τα 1600 rpm (σε αντιθεση με 1000 των νορμαλ), εχουν σχεδον το διπλασιο οριο για μαξ ηχο, sta 28db (εναντι στα 15.5db των νορμαλ)

Αυτο που σκεφτομαι ειναι εαν εχω το συστημα μου με HighSpeed στο 75% και κατω, θα βρισκεται στα db των απλων SilentWings (φυσικα θα εχω μαξ των 100% των ανεμιστηρων για ακραιες περιπτωσεις, πχ καλοκαιρι) η γενικα ειναι louder ο ανεμιστηρας συνολικα απο τη Normal version?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, αν θέλεις κάτι πραγματικά αθόρυβο και εξίσου αποτελεσματικό.. ENERMAX. Δεν υπονομεύω την ποιότητα της Be Quiet αλλά αν αυτό σε βοηθάει, είχα έναν 140άρη (Pure Wings II High Speed) και τον αντικατέστησα με τον Τ.Β Silence της ENERMAX και πήγα στην συγκεκριμένη εταιρία αφού είχα τοποθετήσει έναν εφεδρικό 80άρι σε ένα άλλο κουτί ο οποίος ήταν αθόρυβος ακόμη και στο 100% (μιλάμε για 1600 στροφές). Αν παρόλα αυτά επιθυμείς Be Quiet τότε θα σε αποτρέψω απο το να αγοράσεις έναν High Speed (είναι θορυβώδεις) και επίσης για κάποιον άγνωστο μέχρι στιγμής σε εμένα λόγο, δεν ψύχει το ίδιο αποτελεσματικά με τον "κανονικό" στις ίδιες στροφές (μεσαίες δηλαδή γι αυτόν ήτοι 800-1000), αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται χρήστες σε διάφορα ξενόγλωσσα φόρουμς, ελπίζω να το διαβάσεις εγκαίρως και να βοήθησα, αν πάλι έχεις ήδη προβεί σε αγορά, κάθε πληροφορία/αξιολόγηση ευπρόσδεκτη, να ξέρουν και άλλοι το τι τους γίνεται :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...