Προς το περιεχόμενο

Πόσο κοστίζει ένα domain;

BadBoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

ellhniko h kati se com?

an 8eleis ellhniko (GR) tote phgaine edw : https://grweb.ics.forth.gr/Whois?lang=el kai sto pedio vale to onoma tou domain pou 8eleis. An emfanisei stoixeia katoxou den mporeis na to pareis an emfanisei DOMAIN DOES NOT EXISTS tote mporeis na to katwxhrwseis me 30€ peripou :)

Δημοσ.

51,94 € (τελική τιμή) για δύο χρόνια και η διαδικασία έγκρισης του ονόματος κρατάει γύρω στο μήνα. Για .com, ,net κτλ η διαδικασία κρατάει γύρω στη μισή ώρα και σε χρεώνουν 10 € το χρόνο.

Δημοσ.
51,94 € (τελική τιμή) για δύο χρόνια και η διαδικασία έγκρισης του ονόματος κρατάει γύρω στο μήνα.

€35,00 (τελική τιμή) για δύο χρόνια και η ενεργοποίηση του domain γίνεται αυθημερόν, αν το domain αποκτηθεί από εμένα. Η αγορά έχει ελευθερωθεί και πλέον μπορεί να απευθυνθεί σε μία πλειάδα Καταχωρητών εγκεκριμένων από την ΕΕΤΤ.

Δημοσ.

Έχει αλλάξει η διαδικασία καταχώρησης Ελλάδα, δεν είναι υπεύθυνο πλέον το http://www.gr (επιτέλους). Η κατάσταση εξελίσσεται ακόμα και αναμένεται να οριστικοποιηθεί μετά το καλοκαίρι. Υπάρχουν υποσχέσεις ότι θα γίνονται κατοχυρώσεις μέσα στην ώρα κ Ελλάδα. Αναμένετε.

Στο συγκεκριμένο domain που αναφέρεσαι, τα πράγματα έχουν ως εξής. Αγοράζει κάποιος ένα domain με "πιασάρικο" όνομα και ελπίζει να κάνει την τύχη του πουλώντας σε κάποια major company.

sc

Δημοσ.
51' date='94 € (τελική τιμή) για δύο χρόνια και η διαδικασία έγκρισης του ονόματος κρατάει γύρω στο μήνα.[/quote']

€35,00 (τελική τιμή) για δύο χρόνια και η ενεργοποίηση του domain γίνεται αυθημερόν, αν το domain αποκτηθεί από εμένα. Η αγορά έχει ελευθερωθεί και πλέον μπορεί να απευθυνθεί σε μία πλειάδα Καταχωρητών εγκεκριμένων από την ΕΕΤΤ.

Με την υποβολή της αίτησης αυτής, πρέπει να προχωρήσετε στην καταβολή (και γνωστοποίηση στο ΙΠ-ΙΤΕ της καταβολής) του τέλους καταχώρησης συνάπτετε μία σύμβαση με το ΙΠ-ΙΤΕ η οποία αφορά στην καταχώρηση ονόματος. Για την καταχώρηση επίσης καταβάλλετε ένα τέλος 51,92 ευρώ για αρχική περίοδο δύο (2) χρόνων.

Και μιλάμε σαν ιδιώτης που θα πάει να καταχωρήσει όνομα. Επίσης, αν πρόσεξες τη δημοσίευσή μου, δε μιλάω για ενεργοποίηση αλλά για την διαδικασία έγκρισης από την ΕΕΤΤ. Φιλικά πάντα.

Δημοσ.
Με την υποβολή της αίτησης αυτής' date=' πρέπει να προχωρήσετε στην καταβολή (και γνωστοποίηση στο ΙΠ-ΙΤΕ της καταβολής) του τέλους καταχώρησης συνάπτετε μία σύμβαση με το ΙΠ-ΙΤΕ η οποία αφορά στην καταχώρηση ονόματος. Για την καταχώρηση επίσης καταβάλλετε ένα τέλος 51,92 ευρώ για αρχική περίοδο δύο (2) χρόνων.[/quote']

Και μιλάμε σαν ιδιώτης που θα πάει να καταχωρήσει όνομα. Επίσης, αν πρόσεξες τη δημοσίευσή μου, δε μιλάω για ενεργοποίηση αλλά για την διαδικασία έγκρισης από την ΕΕΤΤ. Φιλικά πάντα.

Μα, και εγώ μιλάω σαν ιδιώτης, οπου έρχεται για κατοχύρωση domain σε εμένα. Το κόστος των €35,00 περιλαμβάνει κατοχύρωση στα στοιχεία του πελάτη για 2 χρόνια.

Δημοσ.
Υπάρχουν υποσχέσεις ότι θα γίνονται κατοχυρώσεις μέσα στην ώρα κ Ελλάδα. Αναμένετε.

Καλησπέρα' date='

Μόλις τελειώσουν οι πινελιές (τη Δευτέρα πιστεύω), θα βγεί το API στο site μου οπου θα μπορείς να δημιουργείς νέα domains τα οποία θα ενεργοποιούνται [b']real-time[/b] και θα παίζουν την ίδια ημέρα, αν η κατοχύρωση γίνει πριν τις 17:55 το απόγευμα (το τελευταίο reload στο zone file γίνεται στις 18:00 από το ΙΤΕ)! Υπομονή :)

Δημοσ.

Για τα πιασίδικα domain:

Υπάρχει νόμος ( τουλ. έτσι μου έχει πει γνωστός μου που εργάζεται σαν προγραμματιστής στην Infote ) που παίρνεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα ( εκτός από τα κανονικά λεφτά για την καταχόρυση του domain για 2 χρόνια ) στον πρώην ιδιοκτήτη του domain.

Δηλαδή αν εγω πάρω σήμερα το http://www.wintell.gr , και ανοίξει εταιρία με το όνομα Wintell ή Win Tel , ή οτιδήποτε παραπέμπει στο domain αυτό , μπορεί να κάνει αίτηση , και απλά να πληρώσει τα τέλη στην ΕΕΤ , και να μην πληρώσει τον χρήστη που έχει το domain.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Αυτό ισχύει αν το trademark έχει κατατεθεί στο υπουργείο εμπορίου πριν την ημερομηνία έναρξης του domain. Αν η εταιρία έχει ανοίξει μετά το domain, τότε δεν μπορεί να γίνει τίποτα διοτι όταν το domain άνοιξε, δεν καταπατούσε κάποιο πνευματικό δικαίωμα.

Δημοσ.
to sigkekrimeno domain (in.com) to poulane toso akriba epeidi poli apla einai apisteyta key world gia tis mixanes anazitisis... :wink:

Ακριβώς!

Όπως και απίστευτα εύκολο να το θυμάται κάποιος.

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...